PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A665-11T-3D-PSAW3E-04J00HGE.htm καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτό το laptop αξίζει για τα λεφτά που έχει. βεβαια αυτό που σε τραβάει είναι το 3D που έχει.αλλα αξίζει? η να περιμένω λίγο καιρό ακόμη μπας και βγει τίποτα άλλο γιατί η τεχνολογία όλο εξελίζεται.. αλλα από τι βλέπω έχει πολύ καλο επεξεργαστή και δεν μασαει για γραφιστικές δουλειές που χρειάζεται.. και τέλος πείτε μου την γνώμη σας για το μηχάνημα έχετε να προτείνεται τίποτα καλύτερο?
Dbzakias2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 καλο ειναι απλα εχει λιγο χαμηλη αναλυση και η καρτα γραφικων του δεν ειναι [κατα την γνωμη μου] αντάξια του υπολοιπου συστήματος!
hawkpilot Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 καλο ειναι απλα εχει λιγο χαμηλη αναλυση και η καρτα γραφικων του δεν ειναι [κατα την γνωμη μου] αντάξια του υπολοιπου συστήματος! +1 16" με ανάλυση 1366x768 GTS 350M????!!!!! wtf? 1400€ με τέτοια κάρτα γραφικών? Με αυτά τα χρήματα παίρνεις πολύ καλύτερο μηχάνημα. πχ αυτό ή αυτό.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 a και νόμιζα είναι καλή η κάρτα γραφικών. και έχω την εντύπωση ότι το illustrator θέλει καλή κάρτα γραφικών γιατί αυτό δουλεύει το παιδί που θέλει το laptop. πιστεύω η τιμή του είναι τόσο λόγο του 3D. από 3D laptop ξέρετε άλλο? αξίζει βασικά?
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το προϊόν το παρήγγειλε οπότε σας λέω της εντυπώσεις ΣE reply
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.