Προς το περιεχόμενο

υπερθερμανση καρτας γραφικων λαπτοπ

jimakos1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω και παλι απλαψαχνω μια που να την αγορασω απο μαγαζι στην αθηνα γιαυτο ρωταω :)

Stm ναι στα λαπτοπ οχι ακομα δυστηχως και αν που χρειαστηκε :P

Δημοσ.

Ξεκίνα όπως ειπαν τα παιδιά με την βάση που έχει ανεμιστήρα για να ριξέι λίγο τις θερμοκρασίες, και αν και δεν έχει εμπειρία ήρθε η ώρα μου φαίνεται να δοκιμάσεις και αυτο :P

Δημοσ.

Θυμάμαι παλιά κάτι ιούς που σ ανέβασαν θερμοκρασίες ισχύει κάτι τέτοιο η παραμύθια ;;

ιος με την εννοια να ανεβαζει θερμοκρασια απλα θα ειναι κατι σνα προγραμμα που θα βαζει την cpu και την gpu να δουλευει παραπανω οποτε και θα ανεβαζει temps.αλλα συνηθως θα φανει οτι το λαπτοπ σουρνεται.

Δημοσ.

Για μένα έδωσες πολλά λεφτά για το τπτ.. δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω απο την U3 της coolermaster που είναι αρκετά πιο φθηνή!!

Δημοσ.

Την πήρα ποιο φθηνά λόγο κουπονιου δλδ λες να πάω να την αλλάξω ;;βασικά η u3 θα ρθει μετα τον αυγουστο μ παν .... Τι λες ΕΣΥ ;;

Δημοσ.

Την πήρα ποιο φθηνά λόγο κουπονιου δλδ λες να πάω να την αλλάξω ;;βασικά η u3 θα ρθει μετα τον αυγουστο μ παν .... Τι λες ΕΣΥ ;;

μια χαρά είναι η Akasa ... απλα εμενα δεν μου αρεσε η τιμή της... αμα την πηρες φθηνοτερα τοτε εννοειται κρατα την!!!

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω. για καποιον που λυνει και δενει ενα desktop pc με κλειστα ματια, like me B)

ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξει ενα λαπτοπ και να το φυσηξει ας πουμε;

δεν εχω ανοιξει ποτε λαπτοπι.

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω. για καποιον που λυνει και δενει ενα desktop pc με κλειστα ματια, like me B)

ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξει ενα λαπτοπ και να το φυσηξει ας πουμε;

δεν εχω ανοιξει ποτε λαπτοπι.

Πιο λαπτοπ θες να ανοίξεις? Το κάθε λαπτοπ έχει τις ιδιοτροπίες του, δε μπορείς να ακολουθήσεις ένα γενικό οδηγό

Δημοσ.

Αν δεις οποιαδήποτε διαφορά με την "δροσιστιέρα", ενημέρωσέ μας!... Με ενδιαφέρει πραγματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...