krinos21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια.Εδω και 1 μηνα ειμαι στη Cyta (περιοχη Ηρακλειο Κρητης) και εχω προγραμμα 2play με 8mbps.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο προβλημα και πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους γιατι τις πρωτες μερες οταν εμπαινα στο status για τις ρυθμισεις του router εβλεπα εκει που λεει download να εχει ταχυτητα διπλα 7 χιλιαδες++ kbps περιπου ενω τωρα λεει Download: 5119 Kbps. Επισης σε test για internet connection speed στο speedtests.net ειναι καπως ετσι ή και λιγοτερο : http://imageshack.us/photo/my-images/688/speedtestnet.jpg Το θεμα το ανοιξα διοτι δεν ξερω αν φταιω εγω για αυτο δηλαδη αν εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση ή τιποτα τετοιο....ή αν ευθυνονται απο τη cyta.Θα επρεπε η ταχυτητα να ειναι ετσι? Επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι το μεγαλο ping που ανεβαζει στο game: Counter Strike Source (non steam) γυρω στα 150-180 ms.
anta_n Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 γενικά έχει πέσει η ταχύτητα σου. Άλλαξες κάτι σε καλώδια ή κάτι άλλο μέσα στο σπίτι πριν παρατηρήσεις τα προβλήματα στο gaming? Σαν πρώτη κίνηση κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών μήπως μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί (αν και θέλει λίγο υπομονή γιατί αν ισχύουν όσα ακούω θα σου πάρει λίγο χρόνο να τους βρεις και να το σηκώσουν)
krinos21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Να σου πω , οταν μου εφεραν το κουτι με το ρουτερ υπηρχε μεσα και ενα splitter για το οποιο εγραφε στις οδηγιες οτι δεν χρειαζεται να συνδεθει οταν η συνδεση ειναι double play ενω εγω εχω double play ( εντωμεταξυ ελεγε ακομη στις οδηγιες οτι το splitter το στελνουν οταν χρειαζεται και εμενα δεν χρειαζεται αφου εχω double play και μου το εστειλαν :S ) .Στην αρχη το ειχα συνδεσει αλλα οταν ειδα το προβλημα ταχυτητας το εβγαλα και δεν υπηρξε καμια διαφορα.Αυτα οσο αφορα με τα καλωδια.Οσο για την εξυπηρετηση προσπαθησα να επικοινωνησω ......αλλα δεν γινεται να εχω τοσο μεγαλη υπομονη.
anta_n Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Το splitter νομίζω ότι πιο πολύ για τις συχνότητες του τηλεφώνου χρειάζεται παρά για την IP κίνηση που πάει μέχρι τον router. Αυτό που δεν είπες είναι αν άλλαξες κάτι λίγο πριν δεις τα προβλήματα στα παιχνίδια, για να καταλάβουμε αν είναι κάτι που έκανες εσύ κι έπεσε ή ταχύτητα ή αν φταίει η CYTA. Ιδανικά θα έπαιρνες στην εξυπηρέτηση πελατών και θα βλέπατε μαζί την συνδεσμολογία, αλλά έτσι όπως είναι η CYTA, αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα. Πάρε όση υπομονή έχεις και περίμενε να το σηκώσουν...
krinos21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πειραξει τιποτα στη συνδεσμολογια...μονη της επεσε η ταχυτητα και δεν ξερω το λογο...Το μονο που εχω να κανω ειναι να προσπαθησω να επικοινωνησω με τη CYTA.
anta_n Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Τότε υπομονή...τι να σου πω κι εγώ. Και στατιστικά να μας δώσεις του router σου, λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις στο router σου αφού τον έχουν managed οι CYTAιοι, οπότε τους χρειάζεσαι. Προσπάθησε να τους στείλεις κάνα mail. Απ' ότι διαβάζω στα mail απαντάνε.
theomalegan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το splitter θα μπορούσε να παίξει ρόλο σε κάποια περίπτωση αποσυνδέσεων όχι στην ταχύτητα. Με το rooter της cyta ώς γνωστών δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα αφού το έχουν κλειδωμένο, μπορείς όμως να δηλώσεις βλάβη και ο θεός μαζί σου.
krinos21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Τελικα ο μονος τροπος να επικοινωνησεις με τον οποιο και επικοινωνησα ειναι to e-mail που ειπε ο φιλος μας παραπανω.Και οπως και μου ειπαν αφου ηρθε και τεχνικος ^^ ο λογος για τον οποιο δεν εχω 8 mbps ειναι οτι η περιοχη λεει εδω δεν πιανει 8 αλλα μεχρι 6 .... ....
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Πολύ πιθανόν να ειναι λόγω μεγάλης απόστασης απο το dslam. Πάντως δώσε μερικά στατιστικά απο το router σου να δούμε
krinos21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το router ειναι ενα Pirelli P.RG A4201G A-000-11A4-AY. INTERNET ADSL: CONNECTED Mode: G.992.5 (ADSL2+) Upload: 509 Kbps. Download: 5815 Kbps. WAN IP: 46.103.224.170 Subnet Mask: 255.255.255.255 Gateway: 195.14.152.197 Primary DNS: 78.87.0.22 Secondary DNS: 78.87.0.122 GATEWAY IP Address: 192.168.1.1 Subnet Mask: 255.255.255.0 DHCP Server: Enabled Firewall: Disabled UPnP: Enabled Wireless: Enabled Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 24.0 dB 10.5 dB Attenuation 25.4 dB 47.1 dB Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator FEC Error 43114 0 CRC Error 5648 0 HEC Error 22938 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.