Προς το περιεχόμενο

Lan?

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραα....

Βασικα ξερω ξερω... Ακυρος τιτλος αλλα......

Λοιπον, εχω μια ASUS P5W DH Deluxe, μια Gigabyte G31M-ES2L και ενα Netbook LG X120L

Αυτο που θελω ειναι να κανω την asus και την gigabyte να τραβανε ιντερνετ απ το νετμπουκ.

Η ασους εχει 2 θυρες για ethernet πισω. Βαζω στην μια το netbook και στην αλλη την gigabyte.

Η ασους περνει ιντερνετ ενω η gigabyte oxi..... Πως θα κανω ετσι να δινει και στην γιγαβυτε?

Ο σκοπος μου ειναι να παιζουν οι 2 μητρικες alteriwnet cod mw2 σε lan :rolleyes:

Δημοσ.

Χρηστάρα πρόσεχε μονο μην σκοντάψεις πουθενα με τοσα καλωδια εκει μεσα!!! :P :P :P

Λοιπον, αν το δίκτυο μετξύ της ASUS και της giga δουλευει κανονικά τότε το μονο που έχεις να κανει είναι να κανεις τα δύο διαφορετικα δικτυα (asus-netbook) και (asus-giga) bridged μεσω του network and sharing center στο pc με την asus!!

Δημοσ.

Τι σου είπε τώρα ο stm, ε?...

Έχοντας 2 κάρτες δικτύου έχεις δημιουργήσει 2 ανεξάρτητα δίκτυα. Το ένα είναι με το Netbook, το άλλο με την GigaByte. Στο πρώτο υπάρχει Internet λόγω του Netbook. Αυτό που σου λέει ο stm είναι να ενώσεις στην ουσία τα 2 δίκτυα ώστε να περάσει το Internet και στο άλλο. Αυτό λέγεται Network Bridging.

Τι windows έχεις στην ASUS? Στα 7αρια δες τι απλό που είναι: Network Bridge

Και απορία. Γιατί έχει Internet μόνο το Netbook? Έχεις κάνα ADSM στικάκι?

Δημοσ.

Τι σου είπε τώρα ο stm, ε?...

Έχοντας 2 κάρτες δικτύου έχεις δημιουργήσει 2 ανεξάρτητα δίκτυα. Το ένα είναι με το Netbook, το άλλο με την GigaByte. Στο πρώτο υπάρχει Internet λόγω του Netbook. Αυτό που σου λέει ο stm είναι να ενώσεις στην ουσία τα 2 δίκτυα ώστε να περάσει το Internet και στο άλλο. Αυτό λέγεται Network Bridging.

Τι windows έχεις στην ASUS? Στα 7αρια δες τι απλό που είναι: Network Bridge

Και απορία. Γιατί έχει Internet μόνο το Netbook? Έχεις κάνα ADSM στικάκι?

Ευχαριστω Nino για την λεπτομερη περιγραφη.

Ναι 7ρια εχει. Θα το δοκιμασω αυριο πρωι

Στο χωριο που μενω δεν εχουμε γραμμη για ιντερνετ.. Τωρα περνανε... Εχω το κλασικο στικακι κοσμοτε που εδιναν και ενα netbook.....

Ευχαριστωω και τους 2 B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...