Προς το περιεχόμενο

Εμφανιση ταξινομημένου περιεχομενου μου

funbreaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να κάνω εμφάνιση λίστας των post μου ταξινομημένα χρονολογικά με βάση το πιο πρόσφατο post μου?

Και όχι με βάση το thread που έχει απαντηθεί πιο πρόσφατα.

Δημοσ.

Πώς μπορώ να κάνω εμφάνιση λίστας των post μου ταξινομημένα χρονολογικά με βάση το πιο πρόσφατο post μου?

Και όχι με βάση το thread που έχει απαντηθεί πιο πρόσφατα.

Μόλις επιλέξεις Τα Μηνύματα Μου, στο drop down μενού έχει επιλογή Εμφάνιση Μηνυμάτων του/της

Αυτό θα σου βγάλει τα μηνύματα σου ταξινομημένα όπως το θες

post-39041-0-31152600-1311427842_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι το βρήκα κι εγώ αλλά έχει τα εξής μειονεκτήματα:

1. Απαιτούνται πολλά κλικ για να φτάσεις μέχρι εκεί.
  2. Δεν είναι εμφανές αν έχει απαντήσει κάποιος ώστε να πατήσεις δεξία τον αριθμό του post και να μεταβείς εκεί για να απαντήσεις.
  3. Δεν ενημερώνεται άμεσα όταν κάνεις ένα ποστ αλλά μετά από λίγο χρόνο.

Παλιά μπορούσες να δεις ποιανού είναι η τελευταία δημοσίευση στο θέμα και γενικά τα views και τις απαντήσεις που έχει.

Δεν ξέρω αν είναι δημοφιλής αυτή η λειτουργία αλλά για μένα είναι χρήσιμη για να βλέπω αν απαντήθηκε κάτι στα posts μου και να απαντάω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι δημοφιλής αυτή η λειτουργία αλλά για μένα είναι χρήσιμη για να βλέπω αν απαντήθηκε κάτι στα posts μου και να απαντάω.

Το κάνεις με λάθος τρόπο. Το forum διαθέτει σύστημα ειδοποιήσεων ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο που αν το ρυθμίσεις σωστά θα μπορείς να λαμβάνεις αυτόματα ειδοποιήσεις όποτε υπάρχει νέα απάντηση σε θέμα που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Το κάνεις με λάθος τρόπο. Το forum διαθέτει σύστημα ειδοποιήσεων ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο που αν το ρυθμίσεις σωστά θα μπορείς να λαμβάνεις αυτόματα ειδοποιήσεις όποτε υπάρχει νέα απάντηση σε θέμα που σε ενδιαφέρει.

thanks, θα το δοκιμάσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...