M-Director Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 The Godfather Part II Ειναι Πολυ Καλυτερη Απο το 1ο μεροσ τις τριλογιας και κατα τιν γνωμη μου η καλυτερη ταινια ολον τον εποχων
Mvpgr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Χμμμ... Προτιμώ την πρώτη. Ο Don Vito είναι απίστευτος χαρακτήρας και ερμηνεία.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Η 1η και η 2η ειναι μακραν οι καλυτερες της τριλογιας, αλλά ειναι δυσκολο να διαλέξει κανεις. Θα διάλεγα την 1η γιατι έχει περισσότερη δράση και λόγω Μπράντο και ο Σανυ καλος ηταν ομως.
kk1991 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 ολες ειναι πολυ καλες αν και η πρωτη και η δευτερη μαρεσουν καλυτερα απο την 3η(και η τριτη ειναι ακλη αλλα αυτη η κορη του κοπολα εδω μου καθετε....αχωνευτη ρε παιδι μου..... αλλα περισσοτερο ξεχωριζω σκηνες η θεικη σκηνη της βαφτισης, ο θανατος του μπραντο, η κηδεια, η σκηνη με το καζανακι, η τελευταια σκηνη που τον χαιρετουν ως νονο ,η σκηνη που σκοτωνου τον αδελφο στη λιμνη ειναι η αγαπημενη μου και η καλυτερη ολης της τριλογιας κατα τη γνωμη μου, ολες στη κουβα,στο νοσοκομειο που ξεγελαει τους αλλους, οταν σκοτωνεται η πρωτη του γυναικα, ολες οι αναδρομες στο παρελθον στη τριτη ταινια,ολες οι σκηνες στις οποιες τρωνε μακαρονια(και ειναι απειρες) η δολοφονεια του κααν, η αντιδραση του πατσινο στο θανατο της κορης του, η παραχωρηση της 'οικογενειας' στον γκαρσια, ο θανατος του πατσινο και τελος το απιστευτο soundrank ναι ναι καλα καταλαβατε τη λατρευω αυτη τη τριλογια!!!!!!
deesnider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εγώ δε μπορώ να ξεχωρίσω καμία από τις 3. Το Godfather, είναι η απολύτως αγαπημένη μου ταινία, ανεξάρτητα από εποχή, είδος, ή ότι άλλο. Δεν την αντιμετωπίζω δε ως "τριλογία", αλλά ως μία ενιαία ταινία.
M-Director Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 ο νονος κατα τι γνωμη μου χαλαει με την 3η ταινια
KilliK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 ο Κοπολα δουλευε και σε 4η ταινια,prequel νομιζω ,αλλα δεν κατεληξε καπου το προτζεκτ.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δεν ήταν κακή η 3η....ήταν απλά "κανονική" ταινία. Οι δύο πρώτες είναι κάτι παραπάνω.
manost Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Έτσι, όπως γράφτηκε. Πάρα πολύ καλή η 3η, αλλά δεν μπορεί να φτάσει τις 2 πρώτες τιτανομέγιστες ταινίες. Αγαπημένες σκηνές όλες όσες έχουν προαναφερθεί, ΦΥΣΙΚΑ το τέλειο soundtrack, ενώ δεν πρέπει να παραβλεφθούν ένα από τα motto, σήμα κατατεθέν: 'I'll make him an offer he can't refuse', όπως και το γεγονός με την μοναδική στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου όπου ένας ρόλος (Vito Corleone) παίρνει βραβείο Oscar με δύο διαφορετικούς ηθοποιούς (Marlon Brando, Robert De Niro)... Swyped from my Sense'd 3.0 Desire using Tapatalk
christiana78 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Πόσο αδικία που στην πρώτη πήρε το Οσκαρ ο Brando , στην δεύτερη ο DeNiro και ο Pacino το πήρε για πρώτη φορά στο scent of a woman.... είναι εντελώς ηλίθια αυτά τα βραβεία..όχι οτι οι δυο πρώτοι δεν το άξιζαν αλλά πραγματικά τον Pacino μπορείς να τον χαζεύεις ξανα και ξανα να παίζει αυτό τον χαρακτήρα , είναι απίστευτος.
manost Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Η δεύτερη με διάφορα. Ε, όχι και με διαφορά, εντάξει. Σίγουρα η 1η με την 2η ήταν με μεγάλη διαφορά καλύτερες της 3ης, αλλά είτε ψηφίσει κάποιος την 1η ή τη 2η για καλύτερη της τριλογίας, σίγουρα η διαφορά είναι πολύ μικρή. Ps. Δεν έχω τίποτα με το post σου, σεβαστή η άποψή σου. Απλά το βρίσκω υπερβολικό, αυτό που γράφεις. Edit: Ούτε και στο προηγούμενό μου post έγραψα ποια η καλύτερη κατά την άποψη μου. Ψηφίζω την 1η.
gavros10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 δεν ξερω αν ειναι σωστο που το γραφω αλλα δεν πειραζει δεν εχω δει καθολου τον ΝΟΝΟ γιατι ειναι παλια ταινια οποτε σκεφτομαι οτι και η εικονα θα ειναι χαλια και ολα κανω μακακια;
nash-gf Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Θεωρώ την πρώτη ελαφρώς (να τόσο δα) καλύτερη από την δεύτερη, κυρίως λόγω Μπράντο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δεύτερη δεν είναι αριστούργημα, βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα