Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάθομαι και γράφω με επιχειρήματα γιατί δεν μου αρέσει η σειρά με ζόμπια και κάθεσαι και σχολιάζεις γιατί είμαι επιθετικός σε μια σειρά αμερικανικη λες και τους έχεις φίλους η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Αν ήμουν εριστικός ζητω συγγνώμη σε σένα και στους φίλτατους αμερικανους αλλα την σειρά θα την βλέπω και πάλι με FWD ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ώπα ας χαλαρώσουμε λίγο. Δεν υπάρχει λόγος για τόση επιθετικότητα. Γνώμες εκφράζουμε μάγκες. Το post αφορά comments αυτών που βλέπουν την σειρά, είτε θετικά είτε αρνητικά. Κι εγώ άρχισα να χαλιέμαι απο την σειρά, και ίσως να συνεχίσω να την θάβω αν το συνεχίσει έτσι, αλλά οκ, ας μην μιλάμε λες και βρισκόμαστε σε κWλόbαρο.

Εγώ δεν έκανα καμια επίθεση(στην αρχή τουλάχιστον)προσωπική σε κανέναν για την γνώμη του...

Είπα γιατί δεν μου αρέσει η σειρά με επιχειρήματα...

Ο άλλος ξεκίνησε ένα post που να μου λέει τι να κάνω και τι όχι...Τραγικό

Στο τέλος ζήτησα συγγνώμη και από αυτόν και από τους φίλους του τους αμερικανους :rolleyes:

Τοση ωρα δε μιλαω γιατι φοβαμαι, αλλα ο φοβος δε μας παει πουθενα, εν αντιθεσει με το θαρρος. Καποιος πρεπει να το πει. Pantelthekiller, θα σε παρακαλεσω θερμα να βγεις απο το τοπικ αυτο, πριν καλεσουμε αναγκαστουμε να παρουμε τα μετρα μας...

Πηγαινε κανε αλλου τους τραμπουκισμους σου.

Εγώ γραφτεί στο forum εδώ και 14 μήνες και έχω ποστάρει 22 μηνύματα...μιλάμε ο τραμπουκισμός μου είναι τρομερός με ένα μιση μήνυμα το μηνα... :eek:

Σου εύχομαι περάστηκε φιλε και δεν πρόκειται να με ξανά δεις σε αυτό το forum γιατί πολύ απλά εσύ και κάτι φιλαράκια σου εδώ μέσα είστε για γέλια και χωρίς επιχειρήματα καλά κρατεί το "τρολλιασμα" σας...

μια χαρα τα λεει ο τυπος, τι ειμαστε εδω σχολειο να μην λεμε οτι θελουμε γιατι θα φαμε τιμωρια ? και δεν εκανε και καμια επιθεση ελεος δηλαδη

Πωπω φιλε, μου θυμησε το 1ο φιλικο με Ντομινικ Γουιλκινς που ηταν νεκρος για 39' και στην τελευταια φαση εσκασε μια γαματη ταπα. Ας ελπισουμε να παρει τουλαχιστον το Ευρωπαικ :mrgreen:

Εντωμεταξυ, η σειρα συνεχιζει να απευθυνεται σε ηλιθιους

Πολυ εξυπνο να σε ακουσουν τα ζομπι να πυροβολεις χωρις λογο οταν κανετε τοσο κοπο τοσο καιρο να μην πυροβολειτε, ειδικα οταν ειναι στα 800μ, το πλησιαζουν 4 δικοι σου και τους βλεπεις να σταματανε και να μην τον τσεκουρωνουν

Πισω στην κουζινα σου γυναικα!

Οσο για τον παπου "ολοι θελουμε να πυροβολησουμε τον Νταριλ"

Ναι ρε, σας χαλαει, σας εχει σωσει τον κωλο και ξερει να επιβιωνει στη φυση, να μεινετε με τον κλαψα που σας εχει εγκλωβισει στη βιλα του γερο-ανωμαλου

Του γερο-ανωμαλου που εχω χασει το μετρημα απο που ξεφυτρωνουν τοσοι στο σπιτι του και τωρα τσουπ, εχει εναν αχυρωνα τιγκα στα ζομπι που χτυπανε τις πορτες και ουρλιαζουν αλλα κανεις δεν τα ακουσε

Kαι μιας και αναφερθηκε ο αχυρωνας, πολυ εξυπνη ιδεα παιδια να ανταλλασετε σημειωματα - α, ναι, βολικο, ολοι εχουμε εναν στυλο πανω μας οταν μας κυνηγανε ζομπι, ειναι το πρωτο που παιρνουμε - μπροστα σε ολη την οικογενεια, περιεργο που σας καταλαβαν. Δεν ειστε και σε καμια τεραστια φαρμα με ενα μεγαλο σπιτι οπου θα μπορουσατε να συνεννοηθείτε προφορικα οι 2 σας μακρια απο τους αλλους

Το άλλο με τον Shane μόνο εγώ το πήρα χαμπάρι; Όταν πυροβόλησε τον Otis δεν του τράβηξε μια τούφα από τα μαλλιά; Πως γίνεται να μεγαλώσουν σε εκείνο το σημείο αμέσως; WTF.

Βλέπω η επίθεση έγινε μονο στο πρόσωπο μου από τα troll άρα από το καινούριο επεισόδιο και μετά θα είμαι πάλι σε αυτό το ποστ για να λέω την προσωπική μου άποψη και μονο... :-D

και δεν εκανε και καμια επιθεση ελεος δηλαδη

Η απαντηση στην ερωτηση σου

Γιατί μπορώ... :whistle:

Τραβα τώρα και δες την λάμψη σε video γιατί μιας και δεν έχεις επιχειρήματα να μου πεις το μονο που κανεις είναι να trolliazeis :-(

Βλέπω η επίθεση έγινε μονο στο πρόσωπο μου από τα troll άρα από το καινούριο επεισόδιο και μετά θα είμαι πάλι σε αυτό το ποστ για να λέω την προσωπική μου άποψη και μονο... :-D

Ποτε δ σ ειπα να μην σχολιασεις κ ουτε σ εκανα επιθεση(πρωσοπικα μιλαω παντα)απλα ειπα τη γνωμη μου εκτος αν δ πηγαινε σε εμενα το σχολιο...Οποτε καλη συνεχεια :)

Η ντροπή η ίδια...

Βαριέμαι να αναλύσω ποσα λάθη-ασάφειες πάλι είδα σε αυτό το επεισόδιο και ποσο gtp είναι από τον σεναριογράφο μέχρι τον σκηνοθέτη...

Ένα θα σας πω...Βάλτε Nova :-(

Βάλτε παπακαλιάτη κάντε ότι νανε εκτος από το να χάσετε 42 λεπτά`(με FWD πήγε στα 12`) από την ζωή σας.

Είναι η μοναδική σειρά που θέλω να πεθάνουνε όλοι ηθοποιοί και να πάει στην άλλη μεριά η κάμερα-σειρά.

Να βλέπουμε τι κάνουνε τα ζόμπια ΜΟΝΟ!

Ακόμα και 42` λεπτά να σέρνονται στα γόνατα (λες και πάνε για προσκύνημα) σε αγγελοπουλικά πλανα να βλέπεις όλη την διαδρομή προς το βουνό...το προτιμώ από αυτό το χαλι :X

To χειροτερο μετα και το 6ο επεισοδιο, ειναι οτι νομιζουν οτι απευθυνονται σε βλακες.

Πρεπει να κανουμε μια λιστα με τις βλακειες ανα επεισοδιο αλα Τερα Νοβα (ασε που 6 επεισοδια μετα, εχουν ακριβως τα ιδια θεματα που ειχαν στο 1ο)

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω?

Απο το οτι χαλασαν ενα οπλοστασιο για προπονηση?

Απο το οτι η αλλη πηγε να παρει χαπι επομενης ημερας κανα μηνα μετα την εγκυμοσυνη?

Οτι παλι αφησαν εξω τα αλογα σαν δολωμα?

Oτι καινε βενζινη για να πανε στου διαολου τη μανα για εξασκηση ενω με τα αλογα ή τα ποδια πας στο διπλανο δασος?

Οτι υπηρχε ενα ζομπι που παραμονευε στο φαρμακειο?

Οτι αντι να ψαξουν το κοριτσακι να τελειωνουμε, ξαφνικα πανε ΟΛΟΙ για προπονηση?

Οτι αφηνουν το παιδακι να εχει οπλο αντι απλα να του μαθουν να πυροβολει και να του παρουν το οπλο?

Οτι ο Κινεζος και ο γερος ασχολουνται περισσοτερο με τις εγκυμοσυνες και το σεξ παρα με το να πουν στους δικους τους οτι υπαρχει ενας αχυρωνας με ζομπι? Το ενδεχομενο να παει εκει κανεις δικος τους κατα λαθος? Ε?

Και μην μιλησω για το τελος. Ρεαλιστικοτατο

-Ειμαι εγκυος, πηγα να κανω εκτρωση αλλα τελικα τα εκανα εμετο

-!#$!@#$@#%#$%^$%^&%^&!@#!$%#%^$&%*^

-Μαμιομουν με τον καλυτερο σου φιλο και δεν στο ειπα και δεν σου ειπα αν το παιδι ειναι δικο του

-Α, οκ, νομιζες οτι ημουν νεκρος, we're cool

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...