slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 τι ειναι το GOT ? Το Game of Thrones μαλλον εννοει Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι τοσο καλη αυτη η σεζον ,οσο η πρωτη,αλλα ακομη κρατα το ενδιαφερον. Δεν μου αρεσε που εδειχνε το παιδακι να βασανιζεται(τον γιο του ζευγαριου)μου φανηκε καπως σκληρη σκηνη. Ακομη ομως εχει ισχυρο το στοιχειο της επιβιωσης μεσω μια φρικτης πραγματικοτητας και η αβεβαιοτητα που κυριαρχει στο ποιος θα ζει και ποιος θα πεθαινει ανα επεισοδιο,σε κρατα σε ενδιαφερον. Επειδη ο αδερφος του τυπου με το τοξο ειχε αποσπασει καλες κριτικες για την ερμηνεια του ,σκεφτομαι μηπως τον βαλουν να εχει βρει και διασωσει το κοριτσακι και να τους εμφανιζεται φαντης μπαστουνι προς το τελος της δευτερης σεζον. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2011 από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Η σεζον παει απο το κακο στο χειροτερο. Το καλυτερο που θυμαμαι απο το τελευταιο επεισοδιο ειναι η εισαγωγη. Ειπαμε περικοπες στο budget, αλλα αυτοι το παρακαναν. μεχρι και στην πολη πηγανε να παρουν φαρμακα, το πλανο ηταν πολυ κοντινο δειχνοντας μονο 3 κτιρια. Στους δρομους ουτε ενα ζομπι, και αυτοι να συζητανε σχεδον φωναζοντας ανετα και ωραια! Και στο τελος η γυναικα του σεριφη ειναι εγκυος. Τελεια! Μηπως να το κανουμε love boat? Αν συνεχισει ετσι, εμενα με χανει σε 3 επεισοδια το πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Λολ, έχεις δει καθόλου πρώτη σεζόν;; Από την αρχή,το πρώτο σχεδόν που μάθανε(μετά από το «headshot kills» ) είναι ότι η έντονη βρόμα του θανάτου καλύπτει την μυρωδιά τους από τα ζόμπια ,θυμάσαι τότε που ήταν στο εμπορικό και έπρεπε να φτάσουν στο αυτοκίνητο;;;;;;(θεϊκό που κάνανε κομμάτια έναν τύπο και τον φόρεσαν σαν κουστουμάκι.) Οχι ακριβως. Η επισημη θεση των παραγωγων ηταν οτι ειχαμε παρερμηνευσει την 1η σεζον και τα ζομπι δεν εχουν καλη οσφρηση απλα ξεχωριζουν ζωντανο-πεθαμενο Επομενως ορθως δεν τους βρηκαν, δεν ειναι "λαγωνικα". Απλα ΑΝ τους εβλεπαν οπως πχ στην 1η σεζον σε αυτο που λες που τους εβλεπαν, τοτε με την οσφρηση μπορουν να ξεχωρισουν ζωντανο/πεθαμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καταλαβα απ' τα πρωτα λεπτα της πρεμιερας οτι 'κοψαν μπατζετ... (δεν ειχα ακουσει/διαβασει τιποτα). Παντως τα επεισοδια δεν ειναι για να τα δεις σερι: μ' επιασε μια τρομερη υπνηλια. Συνηθως με κρατουσε στο τελος (με εξαιρεση το 4ο επεισοδιο). Νταξει, και στην 1η σεζον δεν ηταν καμια καταπληκτικη σειρα, αλλα εχει πεσει, εκει που θα περιμεναμε να εκτιναχθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Απιστευτο επεισοδιο,γεματο δραση,αγωνια και δραματικες εξελιξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Πατάει κανείς άλλος το FWD συνεχώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οχι αλλα κοντα ειμαστε στο να σταματησουμε να την βλεπουμε...43 λεπτα μιναρισιο και 2 λεπτα κατι γινεται με το οποιο ασχολουμαστε ολο το αλλο επεισοδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καλουτσικο το 5ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πατάει κανείς άλλος το FWD συνεχώς; μια και δυο φορές? Οχι αλλα κοντα ειμαστε στο να σταματησουμε να την βλεπουμε...43 λεπτα μιναρισιο και 2 λεπτα κατι γινεται με το οποιο ασχολουμαστε ολο το αλλο επεισοδιο! ακριβώς, όλο το επεισόδιο φαντάζει filler, με 2 λεπτά ουσιαστικής υπόθεσης & κάτι να σε κρατήσει τα τελευταία 30δευτ ώστε να δεις το επόμενο. Όσο για το 5ο επεισόδιο 1. Καταρχήν δεν έχω ξαναδεί ζόμπι να προσπαθεί να φάει την μπότα ενός ανθρώπου, ενώ είναι αυτός ακόμη λιπόθυμος. Συνήθως ξεκινάνε απο λαιμό, χέρια, κλπ. Λέω εγώ τώρα... 2. Όταν πυροβολήθηκε την στιγμή που επέστρεφε σπίτι, τα αυτιά που είχε κρεμασμένα μπήκαν στο στόμα του. Απο την στιγμή που είναι αυτιά απο ζόμπι, δεν θα έπρεπε τώρα να έχει μολυνθεί? 3. Επιπλέον, είναι ποτέ δυνατόν να φιλοξενούνται τόσες μέρες έξω (και ξαναλέω "ΕΞΩ") απο το σπίτι, και κανείς να μην έχει ακούσει κανέναν θόρυβο στον αχυρώνα που είναι γεμάτος απο ζομπι? Οι σεναριακές γκάφες αρχίζουν και είναι αρκετά έντονες σε βαθμό που βγάζουν μάτι γκοτζίλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά μην είστε τόσο αυστηροί. Δείτε το με άλλο μάτι πλέον. Ξεχάστε αυτό που είδατε στην πρώτη σεζόν. Από την στιγμή που μειώθηκε το μπάτζετ είναι αναμενόμενο. Παρόλα αυτά όμως, δεν παύει να είναι μια ποιοτική σειρά με zombies και μάλιστα η μοναδική στην τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelthekiller Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά μην είστε τόσο αυστηροί. Δείτε το με άλλο μάτι πλέον. Ξεχάστε αυτό που είδατε στην πρώτη σεζόν. Από την στιγμή που μειώθηκε το μπάτζετ είναι αναμενόμενο. Παρόλα αυτά όμως, δεν παύει να είναι μια ποιοτική σειρά με zombies και μάλιστα η μοναδική στην τηλεόραση. Τα τελευταία 10-15 χρονια έχουν βγει άπειρες ταινίες με ζόμπι. Οι πιο πολλές ήταν αίσχος γιατί ψάχνανε με διαφορους τρόπους τον καλύτερο θάνατο π.χ. αν σου βγάλανε το μυαλό έξω τα ζόμπια και το μασουλάγανε μπροστά στην κάμερα αν σου σου ξεσκίζανε την κοιλια με τα γυμνά δάχτυλα τους σε χρόνο ντέτε και έβλεπαν τα θύματα τους τα 10 μετρα άντερα να φαγώνονται μπροστά τους. Όταν έρχεται το 2010 και βγαίνει μια σειρά και δεν μπορεί να σου μεταφέρει την απόγνωση το πιο απλό πράγμα,το χάος(Να πάρει μια κότα ένα γ@μημένο όπλο και τα τινάξει τα μυαλά του στον αέρα...),το ότι δεν έχει παραπέρα,είναι το τέλος της ανθρωπότητας (μην μου πει κανεις ότι έχει νιώσει το τέλος με της βόμβες ναπαλ θα γελάω κάνα μηνα) και με διαφορους σεναριακούς τρόπους προσπαθείς να δείξεις ότι νάνε εκτος από την γαμημένη ουσία που πρέπει να έχει μια τέτοια σειρά,μια γαμημένη σοβαρή απόγνωση. Ε τότε θα το πατάω το fast forward και θα κάνω την σειρά 15 λεπτά από 45 γιατί πολύ απλά είναι χρόνος από την ζωή μου και αν ήθελα να δω τόλμη και γοητεία με γαρνιτούρα με ζόμπια θα το έβλεπα ολόκληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sane Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τα τελευταία 10-15 χρονια έχουν βγει άπειρες ταινίες με ζόμπι. Οι πιο πολλές ήταν αίσχος γιατί ψάχνανε με διαφορους τρόπους τον καλύτερο θάνατο π.χ. αν σου βγάλανε το μυαλό έξω τα ζόμπια και το μασουλάγανε μπροστά στην κάμερα αν σου σου ξεσκίζανε την κοιλια με τα γυμνά δάχτυλα τους σε χρόνο ντέτε και έβλεπαν τα θύματα τους τα 10 μετρα άντερα να φαγώνονται μπροστά τους. Όταν έρχεται το 2010 και βγαίνει μια σειρά και δεν μπορεί να σου μεταφέρει την απόγνωση το πιο απλό πράγμα,το χάος,το ότι δεν έχει παραπέρα,είναι το τέλος της ανθρωπότητας (μην μου πει κανεις ότι έχει νιώσει το τέλος με της βόμβες ναπαλ θα γελάω κάνα μηνα) και με διαφορους σεναριακούς τρόπους προσπαθείς να δείξεις ότι νάνε εκτος από την γαμημένη ουσία που πρέπει να έχει μια τέτοια σειρά,μια γαμημένη σοβαρή απόγνωση. Ε τότε θα το πατάω το fast forward και θα κάνω την σειρά 15 λεπτά από 45 γιατί πολύ απλά είναι χρόνος από την ζωή μου και αν ήθελα να δω τόλμη και γοητεία με γαρνιτούρα με ζόμπια θα το έβλεπα ολόκληρο. Aν ειχε πλην στα σχολια θα σου εβαζα ενα αλλα δυστηχως δ εχει..Δε θηχτικα απο αυτα π ειπες αλλα αν θες να εκφραστεις εκφρασου πιο ομορφα κ ωραια...Αν δ σ αρεσει πιο το νοημα να χανεις χρονο απο τη ζωη σου οπως λες κ να χανεις επιπλεον χρονο για να ερχεσε εδω και να γραφεις αυτα π γραφεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelthekiller Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γιατί μπορώ... Τραβα τώρα και δες την λάμψη σε video γιατί μιας και δεν έχεις επιχειρήματα να μου πεις το μονο που κανεις είναι να trolliazeis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sane Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γιατί μπορώ... Τραβα τώρα και δες την λάμψη σε video γιατί μιας και δεν έχεις επιχειρήματα να μου πεις το μονο που κανεις είναι να trolliazeis Ειναι τωρα αυτη ωριμη απαντηση ? Εγω την γνωμη μου σου ειπα κ εσυ εξακολουθεις κ μιλας το ιδιο..οκ δ εχει νοημα να το συνεχισω γτ δ θα καταληξει πουθενα αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα