Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Τρέχουν τρέχουν! Από την 1η season κιόλας.

Οι "κανόνες" των walking dead είχαν δοθεί πριν την αρχή της 1ης season από τον twitter account του AMC και από τότε έχουν κυκλοφορήσει σχεδόν σε κάθε site/thread που ασχολείται με τη σειρά οπότε:

Zombie Rule #1: Ability to run is based on the amount of time a zombie has been undead, and how much decay has set in.

Zombie Rule #2: Zombies decay but at a much slower rate than humans, and it's still possible to differentiate between young and old zombies.

Zombie Rule #3: Zombies are like lions: if they've eaten, you can walk by them without fear, but a pack of hungry zombies will attack you.

Zombie Rule #4: The quickest speed of any zombie is a shambling run. see Night of the Living Dead. NO sprinters exist.

Zombie Rule #5: Zombies are not dexterous. They cannot pick up or use any items more complex than a rock or a stick.

Zombie Rule #6: Zombies have poor eyesight but they do have a strong sense of smell.

Zombie Rule #7: Zombies cannot speak but can communicate by pack mentality. The herd tends to move together if they sight food.

Zombie Rule #8: There is no overt recognition of people or places, there is a sense of familiarity that can dictate where a zombie moves.

Zombie Rule #9: There's no known cause of the zombie mutation, but it's suspected to be a virus or infection.

Zombie Rule #10: Once you're bitten you'll die and reanimate as a walker. How long it takes is related to the nature of your bite.

http://tvovermind.zap2it.com/cable/amc/the-walking-dead/the-walking-dead-rules/32491

Αν και η συγκεκριμένη σκηνή ήταν η πιο χαρακτηριστική περίπτωση του "ναι, φέτος το πάνε σε πιο low budget...".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παει τραγικα αργα και καταντα κουραστικο..

Είχε όμως μια εξέλιξη που θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.Ο shane που έχασε μια τούφα από τα μαλλιά του δεν θα αναρωτηθούν οι άλλοι πως έγινε αυτό?Όπως ξέρουμε τα zombie δεν έχουν την επιδεξιότητα να μπορούν πιάσουν κάτι όπως τα μαλλιά και να τα τραβήξουν τόσο πολύ ώστε να τα ξεριζώσουν.Κάτι θα παίξει με αυτό οποτε.Τα πήρε με τη ψιλή αλλα πάλι θα φαίνεται το κενό που δεν έχει τρίχες.

Εκεί που η πρώτη season μου άρεσε πλέον έχω αρχίσει να βαριέμαι. Η ιστορία έχει μερικές φάσεις που είναι πολύ χαζές.

Πχ αφού τα ζόμπια :P έχουν πολύ καλή όσφρηση πως και δεν τους βρήκαν όλους όταν έκανε το "κοπάδι" μετανάστευση και οι άλλοι κρυβόταν κάτω από τα αμάξια; Γενικώς εκείνη η σκηνή ήταν τέρμα χαζή...

Πέραν αυτού καταντάει κουραστικό έτσι αργά που εξελίσσετε.

Βρείτε το κοριτσάκι ζωντανό ή νεκρό. Πόσα ακόμα επεισόδια θα το ψάχνουν;!

Εκεί που η πρώτη season μου άρεσε πλέον έχω αρχίσει να βαριέμαι. Η ιστορία έχει μερικές φάσεις που είναι πολύ χαζές.

+1

Είναι φανερό ότι έχοντας μειώσει το μπάτζετ αναγκαστικά πρέπει να γεμίσουν το κάθε επεισόδιο με ανούσιους διαλόγους, δράματα, φιλερς κτλ. γιατί αλλιώς δεν βγαίνει το 45λεπτο.

• Moderators

Διαφωνώ με όλους τους απο πάνω :-D

Το βρήκα το καλύτερο από τα επεισόδια αυτής της season, και πολύ καλό γενικά.

Το focus στους χαρακτήρες είναι κάτι που το χρειαζόταν η σειρά, και το χρειάζεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό για συγκεκριμένους χαρακτήρες που μέχρι τώρα είναι κάπως στο περιθώριο.

Μου άρεσε η ιστορία στο νέο επεισόδιο -ειδικά δεδομένης της κατάληξης της- (υπάρχει σε κάποιο επίπεδο τουλάχιστον και μια παραπομπή σε άλλη σειρά του AMC :mrgreen: ) και το ότι το cliffhanger από το προηγούμενο επεισόδιο δεν αντιμετωπίστηκε ελαφριά όπως υποθέταμε.

Γενικά, δεν έχω τόσα παράπονα από τη 2η season.

Προσωπικά βρίσκω αξιόλογη τη σειρά. Σίγουρα δεν θεωρώ πως σε κρατάει συνεχώς σε αγωνία για το τι θα γίνει μετά, όπως το GOT ας πούμε, αλλά αυτό είναι και το ύφος της, κακά τα ψέματα. Σε όσους παραπονιούνται πάντως, οφείλω να ομολογήσω πως και στο comic υπάρχουν ανούσιοι διάλογοι, δράματα κλπ. Οπότε μην παραξενεύεστε.

Προσωπικά βρίσκω αξιόλογη τη σειρά. Σίγουρα δεν θεωρώ πως σε κρατάει συνεχώς σε αγωνία για το τι θα γίνει μετά, όπως το GOT ας πούμε, αλλά αυτό είναι και το ύφος της, κακά τα ψέματα. Σε όσους παραπονιούνται πάντως, οφείλω να ομολογήσω πως και στο comic υπάρχουν ανούσιοι διάλογοι, δράματα κλπ. Οπότε μην παραξενεύεστε.

τι ειναι το GOT ?

Πχ αφού τα ζόμπια :P έχουν πολύ καλή όσφρηση πως και δεν τους βρήκαν όλους όταν έκανε το "κοπάδι" μετανάστευση και οι άλλοι κρυβόταν κάτω από τα αμάξια; Γενικώς εκείνη η σκηνή ήταν τέρμα χαζή...

Πέραν αυτού καταντάει κουραστικό έτσι αργά που εξελίσσετε.

Λολ, έχεις δει καθόλου πρώτη σεζόν;;

Από την αρχή,το πρώτο σχεδόν που μάθανε(μετά από το «headshot kills» ) είναι ότι η έντονη βρόμα του θανάτου καλύπτει την μυρωδιά τους από τα ζόμπια ,θυμάσαι τότε που ήταν στο εμπορικό και έπρεπε να φτάσουν στο αυτοκίνητο;;;;;;(θεϊκό που κάνανε κομμάτια έναν τύπο και τον φόρεσαν σαν κουστουμάκι.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...