Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι εχει να μας δωσει πολλα περισσοτερα απο την πρωτη σεζον

οπως και σε αλλες σειρες ετσι και εδω πρεπει να υπαρχουν τετοια επεισοδια ωστε να εξισοροπουνται λιγο τα πραγματα

εμενα δεν μου αρεσε που

στο τελος με το ελαφι, που ηταν ανεμελο ζωντανο πηγαν αμεσως να το σκοτωσουν, και αφησαν και το παιδακι κιολας ενω γελαγανε

ενταξει, λιγη ανθρωπια

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι εχει να μας δωσει πολλα περισσοτερα απο την πρωτη σεζον

οπως και σε αλλες σειρες ετσι και εδω πρεπει να υπαρχουν τετοια επεισοδια ωστε να εξισοροπουνται λιγο τα πραγματα

εμενα δεν μου αρεσε που

στο τελος με το ελαφι, που ηταν ανεμελο ζωντανο πηγαν αμεσως να το σκοτωσουν, και αφησαν και το παιδακι κιολας ενω γελαγανε

ενταξει, λιγη ανθρωπια

Sorry ρε φιλε αλλα αμα εσυ εχεις να φας μερες θα σκεφτεις το καημενο το ελαφι;

Δημοσ.

εντωμεταξυ το ολο σκηνικο με το

παιδακι να θελει να παει μαζι τους (2 φορες) και αυτοι να δεχονται ηταν ΓΕΛΕΙΟ!!! Πανε σε αποστολη διασωσης για να σωσουν το αλλο χαμενο κοριτσακι, πανε να αντιμετωπισουν τα ζομπι, ταμπουρομενοι με οπλα, αποστολη κινδυνου και καλα και τι κανουν περνουν αλλο ενα παιδακι για να τους τα πρηζει και να πρεπει να το προσεχουν. Επισης τι νοημα ειχε να το αφησουν να πλησιασει το ελαφι? γατακι ητανε και πηγε να το χαιδεψει? περιπτωση να φαει φλασια το ελαφι δεν υπαρχει?

Δημοσ.

πολύ μέτριο δυστυχώς.

και γενικά ξενέρωμα για αρχή της season τα βασικά θέματα που είδαμε να είναι

το ενα παιδάκι χαμένο

το άλλο παιδάκι πυροβολημένο επειδή ο μπαμπάκας του το άφησε να έρθει στην αναζήτηση και μετα να παει να χαϊδέψει το φαΐ τους.

(spielberg beat that)

η ξανθιά να κλαίγεται ακόμα, βγάζοντας εναν ακόμα εμετικό απάλευτο μονόλογο.

ο loverboy να θέλει να φύγει και να παρει τα βουνά

συγκινητικές στιγμές με προσευχές. βοήθεια μας

Αν προσθέσεις σε αυτα και τις όλες υπερβολές και τα γραφικά που εχουν αναφερθεί πιο πανω έχουμε μια απογοητευτική πρεμιέρα.

Προσωπικά δεν μου δημιούργησε καμία αίσθηση προσμονής για το επόμενο επεισόδιο, άσχετα αν θα το δω προφανώς.

Α ναι οκ ειδαμε και ένα κοπάδι ζομπι να περνάει. cool :rolleyes:

Δημοσ.

εμενα δεν μου αρεσε που

ενταξει, λιγη ανθρωπια

φιλε μου δεν το καταλαβες καλα.

αλλος πυροβολησε το ελαφι, οχι οι 2 τους...

Δημοσ.

φιλε μου δεν το καταλαβες καλα.

αλλος πυροβολησε το ελαφι, οχι οι 2 τους...

δεν ειπα κατι τετοιο

σιγουρα δεν θα σκεφτομουν το ελαφι αν ειχα να φαω μερες αλλα οκ. θα μπορουσε εστω και στο ελαχιστον να σκοτωσει το παιδακι ολοκληρο ελαφι;

Δημοσ.

παμε παλι :mrgreen:

δεν στειλανε το παιδακι για να σκοτωσει το ελαφι. πως να το σκοτωσει, με το μαχαιρακι?? το στειλανε για να δει ελαφι. μεσα στον πανικο και στον πονο, ηθελαν να χαρισουν στο παιδι λιγες στιγμες αθωοτητας.. φαγητο ειχανε, δεν χρειαζοταν το ελαφι (παρατηρησε τον λοφο τροφιμα που μαζεψαν απο τα αυτοκινητα).

Δημοσ.

Χτες ειδα το 1ο επεισοδιο απο τον 20 κυκλο και ουτε ζεστη ουτε κρυο.Βεβαια ειχε πολλες αδιαφορες σκηνες(μου την εσπασε τρελα που η ξανθια ηθελε οπλο με το 'ζορυ') λες και ξερει να το χρησιμοποιει.....τελος παντων.Το τελος ηταν γεματο ερωτηματα και αγωνια για το επομενο....καλα τα ζομπυ τα σκοτωνουν ετσι για πλακα???

Δημοσ.

Οταν ξεκινησε η σειρα ειχα μεγαλες προσδοκιες, απο τα 6 πρωτα επεισοδια του 1ου κυκλου καταλαβα οτι εχουμε να κανουμε με πολυ μετρια σειρα τελικα. Οποτε καμια απογοητευση απο το 1ο επεισοδιο, ηταν ακριβως στο ιδιο στυλ (οικογενειακα δραματα, ο πρωην γκομενος να κλαιγεται, η ξανθια να θελει να πεθανει, το παιδι να μας σπαει τα νευρα και τον μαυρο να κανει μ@λ@κιες) αρα μια χαρα!

• Moderators
Δημοσ.

Για μένα η γενική εντύπωση από την πρεμιέρα της 2ης season ήταν θετική.

Ναι, είχε κλισέ σκηνές που βλέπεις σε ταινίες του είδους, είχε σκηνοθετικά ατοπήματα (που αναφέρθηκαν), αλλά η ιστορία προχώρησε προς την κατεύθυνση του κομικ, οπότε αυτό είναι καλό, και γενικά οι ερμηνείες μου φάνηκαν καλύτερες από πέρσι. Οπότε, για αυτο που είναι η σειρά, προς το παρόν με έχει.

Δημοσ.

Λογικά έχουν κόψει μπατζετ , δεν είδα κάτι τόσο εξτραβαγκαντ στη πρεμιέρα. Η σειρά μου αρέσει αρκέτα με εξαίρεση του πόσο κουλά έχουν κάνει τους Walkers να κινούνται.Κατατονία φάση.Ένα 12χρονο πάντως τους έχει σε 121 αναμέτρηση.Λιγό πιο ζωντάνια να πούμε.Επίσης αυτό της τραγικής απελπισίας που σου βγάζει στιγμές στιγμές είναι όλα τα λεφτά.Συμπάσχεις,πορώνεσαι να πούμε.

Δημοσ.

Για μένα η γενική εντύπωση από την πρεμιέρα της 2ης season ήταν θετική.

Ναι, είχε κλισέ σκηνές που βλέπεις σε ταινίες του είδους, είχε σκηνοθετικά ατοπήματα (που αναφέρθηκαν), αλλά η ιστορία προχώρησε προς την κατεύθυνση του κομικ, οπότε αυτό είναι καλό, και γενικά οι ερμηνείες μου φάνηκαν καλύτερες από πέρσι. Οπότε, για αυτο που είναι η σειρά, προς το παρόν με έχει.

Σε αντιθεση με το American Horror Story που εκει τα κλισε το καταστρεφουν να υποθεσω? :mrgreen:

Oι ερμηνειες ειναι επιεικως ΑΘΛΙΕΣ. Πιο συμβατικες και χωρις να σε αγγιζουν μπορει να κανει μονο ο Ψαλτης και ο Σεφερλης

Γενικα δεν ηταν πολυ κακο επεισοδιο, συμπαθητικουλι

Με χαλασαν αυτα που ειπατε εσεις

πχ οτι περνουν το μικρο παιδι μαζι τους ενω σε τοσες περιπτωσεις πανε μονο τα κομαντα και προφυλασσονται οι αλλοι

Επισης δεν μπορω να καταλαβω σε ποσες σειρες θα χαψουμε το θεαμα της μποτιλιαρισμενης Εθνικης. Ολοι μεσα στα αμαξια, μερικοι με ζωνη μαλιστα, και αμαξια κατεστραμμενα, αναποδογυρισμενα, με εκρηξεις απο τι? Να το καταλαβω σε σειρες/ταινιες με φυσικα φαινομενα η εξωγηινα ρομποτ αλλα με ζομπι?

Τα ζομπι το καναν αυτο? Ή και καλα ο πανικος οδηγησε ενα Φιατακι τι ηταν να αναποδογυρισει ενω ο μπρος και ο πισω ειναι μια χαρα στη σειρα τους?

Αμ το αλλο...πτωματα στα αμαξια αλλα κανενα εξω στο δρομο?

Δεν εχω προβλημα με αυτες τις σκηνες γενικα παροτι εχουν πολυφορεθει, αλλα που να παρει, στηστην σωστα, οπως ταιριαζει στο σεναριο και το υφος της σειρα σου

• Moderators
Δημοσ.

Σε αντιθεση με το American Horror Story που εκει τα κλισε το καταστρεφουν να υποθεσω? :mrgreen:

Απλά καμιά σχέση. Το American Horror Story αν ακολουθούσε μόνο κλισέ και δεν ήταν μια κακότεχνη συρραφή από σκηνές με χωρίς ουσιαστική υπόθεση και χαρακτήρες ό,τι να 'ναι και εμφανή απελπισία για να μαζέψει θεατές, ίσως να με κέρδιζε για περισσότερο από δύο επεισόδια (και έπειτα το μεταφυσικό θέμα που πραγματεύεται είναι πολύ διαφορετικό από το zombie apocalypse του Walking Dead.

Γι' αυτό και δεν επιχείρησα τη σύγκριση (που προσκάλεσες τώρα) στο σχόλιο μου σε εκείνο το topic. :P

Έχοντας διαβάσει και το ομώνυμο κόμικ στο οποίο βασίζεται η σειρά του AMC μέχρι προχωρημένο σημείο μπορώ να εκτιμήσω και τις αλλαγές τους και το πώς αντιμετωπίζουν κάποιους χαρακτήρες (και πού θέλουν να τους πάνε).

Δεν είναι τέλεια σειρά, έχει μειονεκτήματα και προχειρότητες, αλλά διασκεδάζω με αυτή (σε αντίθεση με το American Horror Story) και θα δεχτώ τις προχειρότητές της, όσο ακόμα λειτουργεί για μένα ως zombie flic που δεν ξεφτυλίζεται από την ανάγκη για τηλεθέαση.

Btw

η σκηνή με τα zombie στην εκκλησία ήταν χαλαρά μια κλισέ σκηνή, που λειτούργησε χιουμοριστικά για μένα παρά τον παράγοντα "ε, καλά τώρα". Επίσης, σε κάποιο επίπεδο εγείρει και ένα ερώτημα για το αν τα zombie έχουν κάποια μνήμη και ακολουθούν μηχανικά κάποιες συνήθειες που είχαν ως ζωντανοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...