Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 possible, θα ψάξω μπας και μου φύγει η άχρηστη απορία...
Kasrith Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Πες και μας μετά γιατί με την απορία θα μείνουμε :Ρ
stavros88 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ειμαι στο 11 επεισοδιο εκει που το ζομπι παριστανει τον Solid Snake και κανει stealth kill στον γερο.ακυρο εντελως .Ελπιζω καποιος που θα διαβασει το μνμ να μου πει αν βελτιωνεται η σειρα στα επομενα επεισοδιο και στην τριτη σαιζον για τι δεν την παλευω αλλο.ΕΛΕΟΣ!Εχουμε ζομπι που προσευχονται στην εκκλησια ,ζομπι που καθονται ηρεμα στο φαρμακειο και σου την πεφτουνε και χιλιες αλλες βλακειες!Οι χαρακτηρες ειναι σε ποσοστο 90% ηλιθιοι,ακομα και το παιδακι βλαμενο ειναι!Πραγματικα την ξεκινησα με μεγαλες προσδοκιες αλλα οσο παει χειροτερευει.Μια λενε δεν εχουμε σφαιρες ακι μετα πανε και χαλανε 1000 ετσι για πλακα!Please ας μου πει καποιος οτι κατι γινετε στην τριτη σαιζον!
Sellers Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εγω πάντως τελείωσα την πρώτη και το παράτησα. Δεν βλέπεται, είναι τραγικό.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Αν δεν σου αρεσε η 1η σεζον, παρατησε το ΤΩΡΑ!!
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Καλά αυτό το παιδί είναι πολύ μ@αλακισμένο. Ειδικά στη τρίτη σεζόν ξεσαλώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα