Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τον ιδιο λογω που στις περισσοτερες ταινιες με βρυκολακες δυσκολευονται οι ανθρωποι να καταλαβουν τι ειναι και κοιτουν με απορια

Υποτιθεται οτι ειναι κατι αγνωστο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειχα σταματησει στο 4ο επεισοδιο αλλα ειδα τα υπολοιπα αυτες τις μερες

ο 2ος κυκλος απλα τα σπαει. στεναχωρηθηκα που πεθανε ο ντεηλ με αυτο τον τροπο. το τελευταιο ηταν απλα γαματο

η τυπισσα με το σπαθι σαν boss ηταν. εχω την εντυπωση πως στο τελος ολοι θα πεθανουν. μα ολοι

γιατι αμα εχουν μολυνει τον αερα με αυτον τον ιο και οταν πεθαινεις με οποιοδηποτε τροπο γινεσαι ζομπι, δεν γινεται να θεραπευτουν ολοι

αν βρεθει κατι

Έχοντας κολήσει από πέρυσι με την σειρά ,με την λήξη της 2ης σεζόν αποφάσισα να ξεκινήσω τα comics ,ευτυχώς έχουν αρκετές διαφορές με την σειρά με αποτέλεσμα να μην έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για αυτήν.

Έχω διαβάσει μέχρι το 40 ενώ το πακέτο που βρήκα έχει 90 , ξέρετε αν έχω βρει όλα τα comics ή αν υπάρχουν και άλλα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτη τη στιγμή έχει βγει και το #95. Το #96 βγαίνει στις 18. Αυτά που σου λείπουν μπορείς να τα βρεις πολύ εύκολα στο σάιτ των Σουηδών μεμονωμένα όμως.

τελικά taroutatsou ακολούθησα την συμβουλή σου και συνέχισα τα κόμικ. Ε, δεν παίζονται! Απο την φυλακή κι έπειτα τα κόμικ είναι απίστευτα, τα διάβασα μέχρι το 80 σε 4 μόλις μέρες.

Όλοι όσοι βλέπετε την σειρά αρχίστε τα κόμικ, είναι πολύ καλύτερα απο την tv, προχωράνε σε πολύ καλό ρυθμό χωρίς ποτέ να κάνουν κοιλιά ενώ το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Thanks taroutatsou!

Glad to be of service!

Συμβουλεύω επίσης όποιον τα ξεκινήσει να μην τα διαβάσει όλα όπως ο φίλος σε 4 μέρες (ή όπως εγώ σε 2) επειδή βγαίνει ένα κάθε μήνα...

Έχω διαβάσει το comic ως το τεύχος 95. Στη σειρά έχω δει μέχρι και το μισό του s02e02 και μετά το έκλεισα από βαρεμάρα.

Δε με έχει αγγίξει κανένας από τους χαρακτήρες. Πεθαίνει κόσμος και μου φαίνεται αδιάφορο.

Βέβαια έχει το καλό (για μένα τουλάχιστον) ότι δεν ακολουθεί πιστά το comic και έχω μια περιέργεια για το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, γιατί αλλιώς δεν έπαιζε να το συνεχίσω

Μόλις τελείωσα και τις δύο σαιζόν (μέσα σε δύο-τρεις χαλαρές εβδομάδες)... Μου άρεσε αρκετά, αν και περνάει πολλά αρρωστημένα μυνήματα...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα comics? Που τα βρίσκω?

• 2 μήνες μετά...

Παιδιά,για όποιον ενδιαφέρεται για τη σειρά,ας δει σε (really) fast forward τα επεισόδια μέχρι το 6ο για να δει τι παίζει και μετά από το 7ο,ας κάτσει να τα δει.Έχουν αρκετό ενδιαφέρον(αν και για να δεις την σειρά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι δεν είναι μια σειρά δράσης,αλλά σειρά character development,με τους περισσότερους να είναι αδιάφοροι ή να σου σπάνε τα νεύρα!). Μόλις είδα το season finale και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.Δεν ξέρω αν η σειρά θα ανεβεί στην 3η season ή αν θα κυμανθεί, όπως το πρώτο μισό της θεοβάρετης 2ης, αλλά το περιμένω με ενδιαφέρον τον Σεπτέμβρη!^_^

Σειρά η οποια παρουσιάσε ενδιαφέρον στα 3-4 πρωτα επεισόδια και μετά με κούρασε. Απλά τη παράτησα. Δεν αντέχω άλλο τη στιγμή που το θέμα ειναι τα ζόμπι, η καταστροφή του κόσμου κτλ, να μας βάζουν στο τριπάκι του εσωτερικου κόσμου του κάθε ηθοποιού. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το παραμύθι. Κουράζει.

Βγάλτε απ το μυαλό σας την συνταγή του Lost. Παρουσιάστε κάτι διαφορετικό. Φαντασίας ειναι η σειρά με καταστροφολογία και ζόμπι. Αυτό θέλω να δω. Οχι το ποιος πηδηξε ποια και τι νιωθει ο πρωταγωνιστής...

Αυτή τη στιγμη έχουμε 6-7 σειρές που κάνουν ακριβως το ιδιο πράγμα. Εντυπωσιακή αρχη και μετά βαρεμάρα!!

• Like 1

Την θεωρώ στο είδος της μια εκπληκτική σειρά με πολύ ωραία εφέ!

Έχασαν λιγάκι τη μπάλα στον μισό δεύτερο κύκλο (το παρακάνανε με το μπλα-μπλα), αλλά ύστερα το ξανανεβάσανε. Μπορώ να πω ότι τα τελευταία επεισόδια του 2.κύκλου ήταν εκπληκτικά!

Άντε, αναμένουμε και τον 3. κύκλο (16 επεισόδια απ'όσο διάβασα).

Το γεγονός ότι κυκλοφόρησε σε όλη την Ε.Ε. κομμένη σε DVD & Blu-Ray, δε θέλω να το σχολιάσω καθόλου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...