Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Θα σου πρότεινα να το συνεχίσεις λίγο ακόμα. Και εμένα τα πρώτα τεύχη μου φάνηκαν λίγο βαρετά γνωρίζοντας το τι έχει παιχτεί από την σειρά.

Καταρχήν σε ευχαριστούμε για το πολύ ενδιαφέρον σπόιλερ. Τώρα μπορείς να μας πεις τί θα γίνει στην 4η σεζόν? LOL :-D

ΟΚ θα ακολουθήσω την πρότασή σου και θα το συνεχίσω. Εξάλλου ο "Θείος" ακόμη δεν μου τα διέγραψε απο τον υπολογιστή. Ίσως κι εγώ να ήμουν πολύ αυστηρός με το κόμικ πολύ νωρίς.

Όσο για την γκόμενα...

με τα ζόμπι που έχουν κομμένα χέρια & κάτω γνάθο τί να λέει? Δηλαδή δεν κινδυνεύει να της ορμήξουν & να την γρατζουνίσουν με τα δόντια? Επειδή δηλαδή δεν έχουν κάτω γνάθο δεν έχουν όρεξη να την φάνε? Επιπλέον να κυκλοφορεί με τέτοιο "φορτίο" που την καθυστερούν με τόσα πολλά ζόμπι στην περιοχή είναι λίγο too risky. Και γιατί κυκλοφορεί μόνη της εξαρχής! Θα'πρεπε να είναι με τουλάχιστον έναν ακόμη συνάνθρωπο. Anyway... πολλά είπα πάλι, αλλά κατα τ'άλλα ωραία σειρά :-D

Επεξ/σία από spyroskonst
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταρχήν σε ευχαριστούμε για το πολύ ενδιαφέρον σπόιλερ. Τώρα μπορείς να μας πεις τί θα γίνει στην 4η σεζόν? LOL :-D

ΟΚ θα ακολουθήσω την πρότασή σου και θα το συνεχίσω. Εξάλλου ο "Θείος" ακόμη δεν μου τα διέγραψε απο τον υπολογιστή. Ίσως κι εγώ να ήμουν πολύ αυστηρός με το κόμικ πολύ νωρίς.

Όσο για την γκόμενα με τα ζόμπι που έχουν κομμένα χέρια & κάτω γνάθο τί να λέει? Δηλαδή δεν κινδυνεύει να της ορμήξουν & να την γρατζουνίσουν με τα δόντια? Επειδή δηλαδή δεν έχουν κάτω γνάθο δεν έχουν όρεξη να την φάνε? Επιπλέον να κυκλοφορεί με τέτοιο "φορτίο" που την καθυστερούν με τόσα πολλά ζόμπι στην περιοχή είναι λίγο too risky. Και γιατί κυκλοφορεί μόνη της εξαρχής! Θα'πρεπε να είναι με τουλάχιστον έναν ακόμη συνάνθρωπο. Anyway... πολλά είπα πάλι, αλλά κατα τ'άλλα ωραία σειρά :-D

Για την Michonne:

Εμφανίζεται από το πουθενά λίγο έξω απο την φυλακή και οι 2 αλυσοδεμένοι είναι ο γκόμενος της και ο κολλητός του. Ισχυρίζεται οτι έχουν σταματήσει να της επιτίθενται καιρό τώρα και ότι η ύπαρξη τους, της επιτρέπει να προχωράει ανάμεσα στους walkers ανενόχλητη, χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει. (Υποθέτω οτι έχει να κάνει με την μυρωδιά.) Αφού σώζει τον Γκλεν από τα ζόμπια της επιτρέπουν να εγκατασταθεί μαζί τους στην φυλακή.

Πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι εδώ μέσα να μάθουν να χρησιμοποιούν το spoiler tag. Έλεος ρε παιδιά.

BTW σαν κλείσιμο μου άρεσε. Σε όλη την σεζόν τα επεισόδια που άξιζαν κυρίως για μένα ήταν τα δύο τελευταία.

Περιττό να πω οτι είχα λιώσει στα γέλια με την γελοιότητα του να χτυπάνε όλοι headshot ακόμα και εν κινήση. Και ειδικά άτομα που δεν έχουν ελάχιστη εμπειρία σε όπλα

Ειδα σημερα το 8ο και το 9ο επεισοδιο, μετα απο μερικη αποχη.

Δε ξερω, ψηνομαι να ριξω cancel στη σειρα. Μου φερνει τρομερη υπνηλια πια.

Γινεται τιποτα τρομερο μετα;

Πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι εδώ μέσα να μάθουν να χρησιμοποιούν το spoiler tag. Έλεος ρε παιδιά.

Επειδή αυτό χτυπάει καμπανάκι καθαρά σε εμένα, σόρρυ βλακεία μου. Το διόρθωσα έστω αργά.

Περιττό να πω οτι είχα λιώσει στα γέλια με την γελοιότητα του να χτυπάνε όλοι headshot ακόμα και εν κινήση. Και ειδικά άτομα που δεν έχουν ελάχιστη εμπειρία σε όπλα

+1000 για αυτό!

Ειδα σημερα το 8ο και το 9ο επεισοδιο, μετα απο μερικη αποχη.

Δε ξερω, ψηνομαι να ριξω cancel στη σειρα. Μου φερνει τρομερη υπνηλια πια.

Γινεται τιποτα τρομερο μετα;

Ψιλο-ΧΟΝΤΡΟ-βαρετά τα πράματα που κάπως σώζονται στο 13ο επεισόδιο της σεζόν (ειδικά τα 10-11 είναι κλάφτα χαράλαμπε). Δες τα σε fast forward (δεν λένε και πολλά) και δες ολόκληρο το 13ο.

tumblr_m177klJK141qhmu4uo1_500.jpg

χαχαχαχ! Σωστό.Παίδες είμαι καινούργιος στο θέμα.Προσωπική άποψη είναι ότι η σειρά δεν έχει εκπλήξεις καθόλου.Από την πρώτη σεζόν το σενάριο είναι προβλέψιμο μέχρι θανάτου.Κλασικός μπάτσος που ψάχνει την γυναίκα του και τα παιδιά του και ο φίλος και συνάδελφος την κουτουπώνει.Δεν έχω δει τα 2 τελευταία επισόδεια ακόμα της 2η σεζόν.Στεναχωρήθηκα για τον θάνατο του dale.Και το μόνο σημείο που μου άρεσε πολύ ήταν η έξοδος της shophias από την φάρμα και η πάλη για την ηθική επιβίωση στην όλη τραγική κατάσταση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...