spyroskonst Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Επειδή είπα να ασχοληθώ με τα κόμικ (δεν άντεχα να περιμένω το 13ο επεισόδιο. Yeah i know, καφρίλα ) μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι η σειρά παρόλα τα ελλατώματα & fillers είναι ΠΟΛΥ καλύτερη. Τα κομικ προχωράνε αστραπιαία γρήγορα, τόσο που δεν δένεσαι με κανέναν & τίποτα. Όσο για το τελευταίο επεισόδιο... respect που προσπάθησαν οι σεναριογράφοι να δώσουν μια εξήγηση για τόσα πολλά ζόμπι στην φάρμα, άσχετα αν εμένα δεν με έπεισε στο ελάχιστο. Ο Ρικ γίνεται ίδιος ο Σέιν ή μου φαίνεται? Πάρτα λοιπόν φίλε Ρικ για το "ευχαριστώ" που άκουσες την γκόμενα. Μόλις τον έφτυσε που της είπε την αλήθεια, είδε ότι ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης είναι a la Shane style & character. Στο τέλος το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι? Spoiler title για την 3η σεζόν: "Το μικρό φρούριο στο λιβάδι!" Όσα δεν πρόλαβαν οι αγαπημένοι φίλοι μας να φυτέψουν στην φάρμα, θα το κάνουν στο φρούριο. Τώρα πως στο καλό ο Hershel και οι άλλοι δεν γνώριζαν για την ύπαρξή του σε τόσο κοντινή απόσταση (που είναι πολύ πιο ασφαλές απο την απλή φάρμα), αυτό είναι άλλη ιστορία...
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 w8 what...? τι σαδιστικο ατομακι ηταν αυτο...?
polakis21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλά είναι τόσο ελεεινοί που έβαλαν απλό επεισόδιο κι όχι διπλό σε φινάλε? Έλεος...
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 w8 what...? τι σαδιστικο ατομακι ηταν αυτο...? Ναι όντως πολύ WTF moment κάποιος σεναριογράφος είδε πολύ naruto ή μήπως shaman king;;Αν και έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα μας βγει Afro samurai :fear: :fear:
Nikosgiann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ναι όντως πολύ WTF moment κάποιος σεναριογράφος είδε πολύ naruto ή μήπως shaman king;;Αν και έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα μας βγει Afro samurai :fear: :fear: ειναι γυναικα παντως
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ειναι γυναικα παντως παιζει να την παντρευόμουνα...
taroutatsou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Όντως αυτό το επεισόδιο τα είχε όλα! Prison, Michonne(η τύπισα με το σπαθί) και φυσικά επίδειξη βαρβατίλας από τον Ρικ. Ποιός περιμένει τώρα μέχρι το φθινόπωρο; Αφού επιτέλους αποφάσισαν να το πάνε κατά τας γραφάς του κομικ μην περιμένετε να αράξουν εκεί πέρα και μόνο να καλιεργούν ζαρζαβατικά. Έχει δράση το στορυ αρκ. @spyroskonst μέχρι ποιό τεύχος διάβασες και έβγαλες ήδη ολοκληρωμένο συμπέρασμα για το κόμικ;
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μπορούμε να μάθουμε τι θα γίνει στον επόμενο κύκλο; Έστω από comics;
spyroskonst Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέχρι το 10-12 κάπου εκεί. Μην το πάρεις στραβά, δεν είπα ότι είναι κακό, αλλά εμένα δεν κατάφερε να μου μεταφέρει ούτε το post apocalyptic κλίμα (στην tv το νοσοκομείο & η πόλη στην 1η σεζόν ήταν απίστευτα, στο κόμικ παγερά αδιάφορα), ούτε καμία ανάπτυξη χαρακτήρων. Αυτό που είδα ήταν τρομερά γρήγορη εξέλιξη γεγονότων (too much ακόμη και για κομικ) και επίσης αρκετά επαναλαμβανόμενο. Δηλαδή βήματα 1-2-3-4 (1. "παμε σε νέο μέρος" 2. "γνωρίζουμε μερικούς καινούργιους ανθρώπους, πολύ μπλα μπλα για το ιστορικό του καθενός" 3. "ώρα να επιτεθούν τα ζόμπι" 4. "πάμε πάλι στο νο1") και συνέχεια αυτό γινόταν. Δεν ξέρω τι γίνεται στα επόμενα τεύχη, αλλά εμένα μου φάνηκαν βαρετά τα κόμικ, άρα θα παραμείνω στην tv μεταφορά με τα όποια καλά/άσχημά της.
taroutatsou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μπορούμε να μάθουμε τι θα γίνει στον επόμενο κύκλο; Έστω από comics; Aν αυτό που ζητάς, συνειδητά, είναι σπόιλερς με την πλήρη έννοια της λέξης τότε κοίτα παρακάτω. Σύμφωνα με το κόμικ, λοιπόν, εγκαθίστανται στην φυλακή όπου θα μείνου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκεί θα αποφασίσουν να χτίσουν μία νέα "ζωή" φροντίζοντας για την ασφάλεια του μέρους αλλά και την εξέλιξη (καλλιέργεια λαχανικών). Η φυλακή βέβαια δεν είναι ακατοίκητη. Θα δημιουργηθούν και κάποια αρκετά ενδιαφέροντα "θεματάκια" με τους κατοίκους λοιπόν. Η νέα ζωή κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να διακοπεί αφού κάποια άτομα από ένα διπλανό καταβλυσμό, με αρχηγό τον "Governor" θα τους κάνουν επίθεση για να την καταλάβουν, στην οποία και θα επιτύχουν. Βέβαια με την ταχύτητα που δείχνουν να προχωρούν στην σειρά βλέπω σεζόν 3 φινάλε την πρώτη εμφάνιση του Governor. Πολύ περιληπτικά κάπως έτσι θα γίνουν τα πράματα. @spyroskonst Μπορώ να καταλάβω οτι το συγκεκριμένο κόμικ δεν είναι για όλα τα γούστα (αρχίζοντας με το b&w style) αλλά αυτό που περιγράφεις είναι πιστεύω ένα από τα πράγματα που τραβάει τον αναγνώστη! Εκεί δεν έχει πολύ μπλα μπλα. Το θέμα του είναι η επιβίωση αυτή καθ' αυτή. Ασχολείτε με τον κάθε χαρακτήρα αρκετά ώστε να γνωρίσουμε το background του αλλά όχι ώστε να ξέρουμε και το που μεγάλωσε μικρός και ποιό φαγητό ήταν το αγαπημένο του. Τέλος το κυριότερο που κρατώ από το κόμικ είναι ότι δείχνει την εξέλιξη των χαρακτήρων λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Δεν γίνεται μετά από τόσο καιρό να βλέπουν walker στην σειρά και να τρομάζουν ή να τσιρίζουν ακόμα κ αν αυτός είναι στα 1000μ. Ελπίζω να κατάλαβες που θέλω να καταλήξω. Θα σου πρότεινα να το συνεχίσεις λίγο ακόμα. Και εμένα τα πρώτα τεύχη μου φάνηκαν λίγο βαρετά γνωρίζοντας το τι έχει παιχτεί από την σειρά.
kosmasgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Epic το φιναλε. Μας τσιτωσαν. Ποιος περιμενει μεχρι οκτωβριο ? :-/
sdaoulas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ελεος παντως, 13 επισοδεια και το λενε season; απαραδεκτοι οι υοευθυνοι της σειρας. Season που τελειωνει μεσα Μαρτιου με 13 episodeia δεν ειναι season.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα