Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα δεν μάρεσε... Η μια μαλακία μετά την άλλη...

Είχε και καλά σημεία, αλλα :

•  
  • "Τell them we're doing all we can to find her, but make sure they don't panic" Πλλλάκα με κάνεις?
  • Ψάχνουν απεγνωσμένα νερό, και ο άλλος κάνει μπάνιο λες και βρήκε φυσικό καταράχτη...
  • Ο μαύρος έχασε έναν τόνο αίμα, περπατούσε στην μέση του επ, μια χαρά λες και δεν έγινε τίποτα..
  • Άσε που πήρε 20 λεπτά να περάσουν 50 Walkers απο το σημείο που κρυβόταν αυτοί κάτω απο τα αμάξια.
  • O άλλος σκοπεύει να φύγει μόνος του, επειδή δεν γαμάει την ίδια γκόμενα, ενώ η ξανθιά θέλει "φροντίδα" και του κάνει τα γλυκά μάτια... Άσε που είναι και επίπεδα καλύτερη απο την Prison Break. Αυτός εκεί, τον χαβά του.
  • Τα παιδιά κόβουν βόλτες μόνα τους, ανοίγουν τα αμάξια που πρέπει να σκυλοβρωμάνε απο τα πτώματα και βρίσκουν weapons.... Ρε μας δουλεύετε? Και ο άλλος που πήγαινε και τα είχε ΠΑΝΩ ΤΟΥ και όχι στο πορτ μπαγκάζ ξερωγω?!
  • Πήγαν ΌΛΟΙ μαζί να την βρούνε? Χαχαχα ε κάπου εδώ άρχιζα να γελάω...

Μου βγήκε πολύ μεγαλύτερη η λίστα αποτι περίμενα, το έγραφα καθώς έβλεπα το επεισόδιο και μου ερχόταν συνέχεια new points :mrgreen:

Το τέλος ήταν πολύ wtf πάντως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέτριο.

Οι σκηνές που μιλάει ο πρωταγωνιστής στον ασύρματο, στην εκκλησία κτλ δεν μου άρεσαν καθόλου. Πέραν του κλισέ κειμένου δηλαδή, ο ηθοποιός δεν το έχει. Κράτα τον γι'αυτό που είναι, μην τον βάζεις να παίζει δακρύβρεχτους μονολόγους. Συμφωνώ με τον Kasrinth εκτός από το νερό, ήταν λίγο αναίσθητη κίνηση, αλλά είναι κοινός παρονομαστής ότι σε post apocalypse "...ό,τι αρπάξει ο κώλος μας". Άσε που ήταν ένα φορτηγό γεμάτο νερά, νταξς. Για την γυναίκα θα σου απαντήσω χολιγουντιανά, γκουχ γκουχ "Δεν μπορούσε να ελέγξουμε ποιον ερωτευόμαστε" Kas αναίσθητο γουρούνι... Επίσης εγώ δεν γέλασα, αλλά άρχισα τα facepalm όταν χτύπησε ο μαύρος το χέρι του, που άνοιξε σαν κονσέρβα. Ε και λίγο giggle όταν είδα τον πρωταγωνιστή να σκοντάφτει δύο φορές, την ώρα που έκανε το δόλωμα για τα zombies.

Είχε και ωραία σημεία, όπως την σκηνή που είναι στο δάσος ο σερίφης και ο τύπος με το xbow και σκοτώνουν το zombακι με distract. Όχι ότι χρειαζόταν, (τι θα έκανε το zombie δηλαδή αν έβλεπε τον άλλο με το xbow να τον σημαδεύει, dodge;) αλλά μου άρεσε (το βλέπω σαν προπόνηση). Επίσης όταν η γυναίκα του σερίφη βάζει χέρι στους υπόλοιπους που του τα έχουν κάνει μπαλόνια. Και η εκκλησία φυσικά, όταν ανοίγει η πόρτα και το ποίμνιο είναι λίγο undead. Δεν έχει και πολύ νόημα να κάθονται τα zombies εκεί, αλλά τέλος πάντων με αγγίζει σκηνοθετικά.

Γενικά όμως ότι δεν μου άρεσε στην πρώτη σεζόν είναι ακόμα εδώ (cast :P). Κάνει προσπάθειες να δημιουργήσει ένα αρχείο με ξεχωριστές στιγμές (ψάχνω τα άντερα, σκεπάζομαι με πτώματα, scavenging) που είναι σταθερές αξίες σε survival/post apocalypse, αλλά συνήθως η εκτέλεση είναι meh. Δεν περιμένω να πάρουν οσκαρ αλλά πρέπει να με παραμυθιάζουν λιγάκι οι ερμηνείες.

ps. Πρέπει να σταματήσουν τις σκηνές που απλά δείχνουν κοντινό στο πρόσωπο και ακούγονται "πλαφ πλαφ". Εντάξει το πιάσαμε ότι βγάζουμε animal side. Δείξε μας κάτι.

ps2. Η ξανθιά και η μάνα μπήκαν στην hit list.

Για ποιο λογο δεν περνουν ενα αλλο αυτοκινητο, και κρατανε την ηλιθια τροχοβιλα που χαλαει καθε 20 μετρα?

1 λογο ρε φιλε 1 ομως

Μέτριο.

Δεν μπορούσε να ελέγξουμε ποιον ερωτευόμαστε" Kas αναίσθητο γουρούνι...

Οκ άντε πες συμφωνούμε εδώ, γιατί τον κάναν τόσο μαλάκα απέναντι στον μικρό? Give him some space... Άααασε ρε Shane.

Και η εκκλησία φυσικά, όταν ανοίγει η πόρτα και το ποίμνιο είναι λίγο undead. Δεν έχει και πολύ νόημα να κάθονται τα zombies εκεί, αλλά τέλος πάντων με αγγίζει σκηνοθετικά.

Ναι άκουσαν την καμπάνα και πήγαν για λειτουργία :P

Κατα τα άλλα ναι, υπήρχαν καλές φάσεις αλλα δεν ήταν αρκετές για να μην προσέξεις τα "αρντητικά".

Α και τελικά το

θα φύγω επειδή δεν μου κάθεσε πια ήταν παντελώς άκυρο γιατί θα μείνει τώρα, και η ξανθιά θα βγάλει σπυριά επειδή δεν θα μπορέσει να φύγει...

Εμένα δεν μάρεσε... Η μια μαλακία μετά την άλλη...

Είχε και καλά σημεία, αλλα :

• Ο μαύρος έχασε έναν τόνο αίμα, περπατούσε στην μέση του επ, μια χαρά λες και δεν έγινε τίποτα..
  • Τα παιδιά κόβουν βόλτες μόνα τους, ανοίγουν τα αμάξια που πρέπει να σκυλοβρωμάνε απο τα πτώματα και βρίσκουν weapons.... Ρε μας δουλεύετε? Και ο άλλος που πήγαινε και τα είχε ΠΑΝΩ ΤΟΥ και όχι στο πορτ μπαγκάζ ξερωγω?!

σε πολλα θα συμφωνησω και εγω.

- οι μονολογοι οι πλεον ανουσιοι

- αυτο με το μαυρο ηταν τραγικο. εσταζε αιμα σε ολη την εθνικη και δεν τον μυρισε κανεις?? αρα τα ζομπι πως μυριζουν τους ζωντανους?? ιδρωτιλα??

- με τα παιδια το βρηκα λιγο πιο λογικο. ολοι αυτοι εχουν πεθανει μεσα στο αυτοκινητο (γιατι αραγε δεν βγηκαν εξω) και ετσι ολα τα αυτοκινητα ειναι ξεκλειδωτα.

πανω σε αυτο το θεμα παμε στην μεγαλυτερη ερωτηση μου:

Για ποιο λογο δεν περνουν ενα αλλο αυτοκινητο, και κρατανε την ηλιθια τροχοβιλα που χαλαει καθε 20 μετρα?

1 λογο ρε φιλε 1 ομως

really την γκαντεμια μου, για πιο λογο κουβαλανε αυτη την μπαγκατελα?? και περισσοτερη βενζινη ξοδευει, και χαλαει καθε 10 μετρα.. και να μπεις οτι εμπαιναν ολοι μεσα, σκατα, αφου 1-2 ειναι καθε φορα!! τι προσπαθουν να κανουν, να ανεβασουν τις πωλησεις των RV στην αμερικα?? ελεος

τα τελευταια 30 δευτ. ηταν τα καλυτερα για μενα. και το teaser trailer στους τιτλους :mrgreen:

βασικα οπως ακουγεται εχουν κοψει λιγο μπατζετ, οποτε αναμενομενο να το γυρισουνε στο δραμα, στις ατυχιες, στα κυνηγητα....κτλπ. Αλλα αυτο που με χαλαει περισοτερο σε αυτη την σειρα ειναι οτι τα ζομπι στο ενας με ενα δεν κλανουν μια, δηλαδη εαν δεν εχεις να αντιμπετωπισεις καμια 50ρια να σε περικυκλωσουν, αν βρεις 2-3 μπροστα σου πας σαν αλλος σβαρτζενεγκερ και τους τσαμπουνας μια με οτι εχεις πανω σου, σουγια, σφεντονα, νεροπιστολο, κατσαβιδια....και παρτο κατω. Με λιγα λογια δεν βγαζουν τρομο και εκφοβισμο ετσι οπως τα αντιμετωπιζουν, για να κανουν κουλ σκηνες με χτυπηματα με οποιον τροπο στα ζομπι, εχουν καταφερει να τα ξεφτυλισουν τελειως. Οποτε και να δουμε κανα τετ α τετ λεμε δεν γαμιεται κατι θα του χωσουν και παμε στο επομενο, μηδεν σασπενς, ατμοσφαιρα, τρομος....

Μάλλον μέτριο.Χειρότερο από την 1η σαιζόν μέχρι τώρα.Ελπίζω να είναι καλύτερο το 2ο.

Δηλαδή ρε παιδιά στον αυτοκινητόδρομο ο ένας ήταν πάνω στο βαν με κιάλια ο άλλος με την διόπτρα και είδαν 60 ζόμπια στα 15μ;

Μάλλον γυαλιά θέλουν όχι κιάλια :rolleyes:

1 λογο ρε φιλε 1 ομως

Αυτό.

Η δυο σκηνές που

προσεύχονται στην εκκλησία παίζει να ήταν οι ποιο βαρετές σκηνές στην ιστορία της τηλεόρασης.

Κατά τα άλλα not bad.

Παίδες κάντε ότι κάνω και εγώ και το επεισόδιο θα γίνει πιο ωραίο σας το υπογράφω 100%.

Όταν ένας χαρακτήρας μιλήσει πάνω από 5 δευτερόλεπτα σε κάποιον η αρχίσει της επικλήσεις στον θεό η κάνα μονόλογο...η λύση είναι μια

FF (fast forward) και από εδώ πάνε και οι άλλοι :rolleyes:

Μάλλον μέτριο.Χειρότερο από την 1η σαιζόν μέχρι τώρα.Ελπίζω να είναι καλύτερο το 2ο.

Δηλαδή ρε παιδιά στον αυτοκινητόδρομο ο ένας ήταν πάνω στο βαν με κιάλια ο άλλος με την διόπτρα και είδαν 60 ζόμπια στα 15μ;

Μάλλον γυαλιά θέλουν όχι κιάλια :rolleyes:

Α ναι, το ξέχασα αυτό το γελίο... Ελεος

Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά;

Βασικά

φαγωθήκατε όλοι με το RV :P. Μα ο ίδιος ο γέρος ομολόγησε στο μαύρο ότι είχε φτιάξει το RV από την προηγούμενη και απλά το καθυστέρησε το όλο θέμα για να φανεί χρήσιμος και να μην τον σουτάρουν από το group στην πρώτη ευκαιρία. Οπότε λογικό μου ακούγεται να "χάλασε" το RV. Μπορεί να το έκανε ο Dale επίτηδες.

Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά;

Βασικά

φαγωθήκατε όλοι με το RV :P. Μα ο ίδιος ο γέρος ομολόγησε στο μαύρο ότι είχε φτιάξει το RV από την προηγούμενη και απλά το καθυστέρησε το όλο θέμα για να φανεί χρήσιμος και να μην τον σουτάρουν από το group στην πρώτη ευκαιρία. Οπότε λογικό μου ακούγεται να "χάλασε" το RV. Μπορεί να το έκανε ο Dale επίτηδες.

Δεν το κατάλαβες καλά.

"Καθυστέρησε" να το φτιάξει για ψάξουν για το κοριτσάκι, γιατί πίστευε ότι μερικοί θα θέλουν να φύγουν και να το παρατήσουν αν μάθαιναν ότι είναι έτοιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...