Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε ratings παντως τα σπαει οποτε δεν παιζει ουτε "καταλαβαινουν οτι δεν εχει σεζον αλλη και τελειωνουν" ουτε "μα πως το ανανεωσαν"

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι κοβει χρημα για το AΜC οποτε σιγουρα 3η και μην σου πω σιγουρα 4η

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ

που φαγανε τον Ντειλ. Επιτελους με τον κωλογερο που επειδη ουτως αλλως ειναι στα τελειωματα το επαιζε υπερανω και υπερηθικος και ηθελε να περασει τα τελευταια του χρονια με τον κοσμο οπως τον ηξερε.

Ο Καρλ ειναι παιδι της Λορι και του Ρικ σιγουρα. Απο μικρο παιδι μεσα στη βλακεια και την ανικανοτητα και την γραφικοτητα. Ο μικρος τα εχει #$% ολα και η μανα του που το επαιζε "εγω ειμαι μανα και κυρα" στο προηγουμενο επεισοδιο ουτε που ασχολειται που γυρνα το βλαμμενο

Εχω πλεον σταματησει να ασχολουμαι με το ποσο ζωα ειναι το 80% των χαρακτηρων εκει μεσα και εκνευριζομαι απλα με την ασυνεπεια στους κανονες για τα ζομπι. Επιτιθενται σε ζωα? Αν ναι τα κανουν ζομπι? Κανουν θορυβο ή στηνουν ενεδρες?Ειναι δυνατα ή ειναι φλωροι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω πεθανει,καθομαι και γελαω,ειδικα με την τελευταια,να εισαι καλα φιλε να μας κανεις να γελαμε.Που τα βρηκες τουτα ρε θηριο?

:) κ μένα νευρικό με είχε πιάσει όταν τα είδα.

F@*# Yeah Dementia

Σε ratings παντως τα σπαει οποτε δεν παιζει ουτε "καταλαβαινουν οτι δεν εχει σεζον αλλη και τελειωνουν" ουτε "μα πως το ανανεωσαν"

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι κοβει χρημα για το AΜC οποτε σιγουρα 3η και μην σου πω σιγουρα 4η

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ

που φαγανε τον Ντειλ. Επιτελους με τον κωλογερο που επειδη ουτως αλλως ειναι στα τελειωματα το επαιζε υπερανω και υπερηθικος και ηθελε να περασει τα τελευταια του χρονια με τον κοσμο οπως τον ηξερε.

Ο Καρλ ειναι παιδι της Λορι και του Ρικ σιγουρα. Απο μικρο παιδι μεσα στη βλακεια και την ανικανοτητα και την γραφικοτητα. Ο μικρος τα εχει #$% ολα και η μανα του που το επαιζε "εγω ειμαι μανα και κυρα" στο προηγουμενο επεισοδιο ουτε που ασχολειται που γυρνα το βλαμμενο

Εχω πλεον σταματησει να ασχολουμαι με το ποσο ζωα ειναι το 80% των χαρακτηρων εκει μεσα και εκνευριζομαι απλα με την ασυνεπεια στους κανονες για τα ζομπι. Επιτιθενται σε ζωα? Αν ναι τα κανουν ζομπι? Κανουν θορυβο ή στηνουν ενεδρες?Ειναι δυνατα ή ειναι φλωροι?

θελω

να σαπίσω στο ξύλο το 90% τον ηθοποιών μου σπάνε το νευρικό σύστημα

Αμα ισχυει ενα spoiler που ειδα που αφηνει να εννοηθει κατι ξεκαθαρα(και φυσικα το εχω μετανιωσει απιστευτα) we're in for a treat στο επομενο ή στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον.Δεν θα το βαλω καν εδω σαν spoiler ειτε για να μην μπει κανενας στον πειρασμο να το ανοιξει ειτε οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι μουφα και τσαμπα θ'αρχισουμε ν'αναλυουμε.

Βλάφημε! :P

Συμφωνω. :-D Οσο καλο και creepy ειναι το intro του Walking Dead,κανενα δεν φτανει του Game of Thrones.Μια φορα την ημερα τουλαχιστον παω στο Youtube,να το ακουσω.Εθισμος καθαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...