kostas_dr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Σε ratings παντως τα σπαει οποτε δεν παιζει ουτε "καταλαβαινουν οτι δεν εχει σεζον αλλη και τελειωνουν" ουτε "μα πως το ανανεωσαν" Ειτε μας αρεσει ειτε οχι κοβει χρημα για το AΜC οποτε σιγουρα 3η και μην σου πω σιγουρα 4η ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ που φαγανε τον Ντειλ. Επιτελους με τον κωλογερο που επειδη ουτως αλλως ειναι στα τελειωματα το επαιζε υπερανω και υπερηθικος και ηθελε να περασει τα τελευταια του χρονια με τον κοσμο οπως τον ηξερε. Ο Καρλ ειναι παιδι της Λορι και του Ρικ σιγουρα. Απο μικρο παιδι μεσα στη βλακεια και την ανικανοτητα και την γραφικοτητα. Ο μικρος τα εχει #$% ολα και η μανα του που το επαιζε "εγω ειμαι μανα και κυρα" στο προηγουμενο επεισοδιο ουτε που ασχολειται που γυρνα το βλαμμενο Εχω πλεον σταματησει να ασχολουμαι με το ποσο ζωα ειναι το 80% των χαρακτηρων εκει μεσα και εκνευριζομαι απλα με την ασυνεπεια στους κανονες για τα ζομπι. Επιτιθενται σε ζωα? Αν ναι τα κανουν ζομπι? Κανουν θορυβο ή στηνουν ενεδρες?Ειναι δυνατα ή ειναι φλωροι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ομγ μόλις είδα το 11ο επεισόδιο. Από τα πιο βαρετά ever.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ήξερε τι έλεγε ο Sein στον πιτσιρίκο : 'Πρόσεξε μην σκοτωθείς' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Απορώ με την όντως υψηλή τηλεθέαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εχω πεθανει,καθομαι και γελαω,ειδικα με την τελευταια,να εισαι καλα φιλε να μας κανεις να γελαμε.Που τα βρηκες τουτα ρε θηριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εχω πεθανει,καθομαι και γελαω,ειδικα με την τελευταια,να εισαι καλα φιλε να μας κανεις να γελαμε.Που τα βρηκες τουτα ρε θηριο? κ μένα νευρικό με είχε πιάσει όταν τα είδα. F@*# Yeah Dementia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 οσο και αν σαπιζει αυτη η σειρα, τοσο με πορωνει ακομη οι τιτλοι αρχης καθε επεισοδιου. Χαλαρα η καλυτερη εισαγωγη ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Χαλαρα η καλυτερη εισαγωγη ever Βλέπεις Game of Thrones? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Βλέπεις Game of Thrones? yeap και θα ηθελα να συμπληρωσω στο παραπανω σχολιο.. ' ακομα και απο το game of thrones ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Βλάφημε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σε ratings παντως τα σπαει οποτε δεν παιζει ουτε "καταλαβαινουν οτι δεν εχει σεζον αλλη και τελειωνουν" ουτε "μα πως το ανανεωσαν" Ειτε μας αρεσει ειτε οχι κοβει χρημα για το AΜC οποτε σιγουρα 3η και μην σου πω σιγουρα 4η ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ που φαγανε τον Ντειλ. Επιτελους με τον κωλογερο που επειδη ουτως αλλως ειναι στα τελειωματα το επαιζε υπερανω και υπερηθικος και ηθελε να περασει τα τελευταια του χρονια με τον κοσμο οπως τον ηξερε. Ο Καρλ ειναι παιδι της Λορι και του Ρικ σιγουρα. Απο μικρο παιδι μεσα στη βλακεια και την ανικανοτητα και την γραφικοτητα. Ο μικρος τα εχει #$% ολα και η μανα του που το επαιζε "εγω ειμαι μανα και κυρα" στο προηγουμενο επεισοδιο ουτε που ασχολειται που γυρνα το βλαμμενο Εχω πλεον σταματησει να ασχολουμαι με το ποσο ζωα ειναι το 80% των χαρακτηρων εκει μεσα και εκνευριζομαι απλα με την ασυνεπεια στους κανονες για τα ζομπι. Επιτιθενται σε ζωα? Αν ναι τα κανουν ζομπι? Κανουν θορυβο ή στηνουν ενεδρες?Ειναι δυνατα ή ειναι φλωροι? θελω να σαπίσω στο ξύλο το 90% τον ηθοποιών μου σπάνε το νευρικό σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αμα ισχυει ενα spoiler που ειδα που αφηνει να εννοηθει κατι ξεκαθαρα(και φυσικα το εχω μετανιωσει απιστευτα) we're in for a treat στο επομενο ή στο τελευταιο επεισοδιο της σεζον.Δεν θα το βαλω καν εδω σαν spoiler ειτε για να μην μπει κανενας στον πειρασμο να το ανοιξει ειτε οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι μουφα και τσαμπα θ'αρχισουμε ν'αναλυουμε. Βλάφημε! Συμφωνω. Οσο καλο και creepy ειναι το intro του Walking Dead,κανενα δεν φτανει του Game of Thrones.Μια φορα την ημερα τουλαχιστον παω στο Youtube,να το ακουσω.Εθισμος καθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 χαχαχα, εγω το χω ξυπνητηρι (του GoT) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 χαχαχα, εγω το χω ξυπνητηρι (του GoT) ringtone στο κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα