Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

To Walking Dead επιστρέφει και… τρομάζει ?_?

Στο 0:10 κάντε ότι δεν είδατε τι λέει... :rolleyes:

γιατί δεν είναι μια από τις καλύτερες αμερικανικές σειρές? άνετα μέσα στο top 50 :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

The bigger they are, the harder they fall βασικα

Καραγουσταραμε στην 1η γιαυτο η διαφορα μας φαινεται χαοτικη

Πχ εγω το βλεπω φετος με μεγαλυτερη προσμονη απο House, Dexter, Supernatural μονο που αυτες ειναι σειραρες που για 4-5 χρονια πορωνομασταν και τωρα στην 5η ή 7η σεζον ειμαστε ψιλοχαλαροι. Αυτο μας δημιουργησε προσδοκιες για 6 επεισοδια και φετος ειναι μια ακομα μετρια σειρα

Σαν να αρχισει τωρα το Game of Thrones Season 2 και να ειναι στα επιπεδα X-Files Season 7. Ε, χεσ'το

Η πρώτη σεζόν μου είχε φανεί πολύ καλη. Η φετινή δεν έχει τεράστιες διαφορές στο στυλ της σειράς. Το μόνο της πρόβλημα είναι οτι η πλοκή ξετυλίσετε πολύ αργά.

Δηλαδή

όλη τη χρονιά μέχρι τώρα ψάχνανε το κοριτσάκι! Ήμαρτον! Στο συγκεκριμένο ήμουν με τον Shane.

Επίσης πριν κανα μήνα έκατσα και διάβασα τα κόμιξ. Όποιος δεν το έχει κάνει ακόμα να το κάνει. Είναι 20 φορές καλύτερα απ' όλες τις απόψεις.

Να σημειώσω οτι δεν είμαι άνθρωπος των κόμιξ. Είναι το πρώτο που διαβάζω και απευθύνετε σε ενήλικους και το 2ο συνολικά μετά το Λούκυ Λουκ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λατρεμένο Walking Dead!! Βέβαια η 2.σεζόν μπορούσε να είχε περισσότερη δράση, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει και μου αρέσει.

Απαράδεκτο το γεγονός ότι όλες οι DVD & BD εκδόσεις που κυκλοφόρησαν στην Ε.Ε. είναι κομμένες...

Μέτριο το επεισόδιο αν εξαιρέσεις οτι για μια στιγμή ο Ρικ θύμισε τον Ρικ του κομικ...

Κατά τ' άλλα πιστεύω πως δεν αργεί η αναχώρηση τους ειδικά μετά το συμβάν.

Θα γίνει πρώτα μια μανούρα με τους φίλους των 2 τυπάδων που είναι στην περιοχή και μετά μάλλον μπάι μπάι Χέρσελ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...