Pantelthekiller Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αδελφέ εσένα τι σε κάνει το γεγονός οτι βλέπεις μία σειρά για την οποία έχεις αυτήν την άποψη;;;; Δεν θα χαρακτηρίσω εγώ εσένα, τα αυτονόητα παραλείπονται. Η επίθεση των troll καλά κρατεί σε αυτό το θεμα... Ευτυχώς δεν είμαι εγώ ο στόχος πάλι! Ότι θα φτάναμε 1 μηνα πριν το 2012 να δικιολογουμε γιατί και πως κάνουμε ότι γουστάρουμε στην ζωή μας... ΔΕΝ μας ταΐζεις ούτε μας συντηρείς για να έχεις δικαίωμα να μας κρίνεις...ΟΎΤΕ καν μας ξέρεις-ξέρετε (για να μην νομίζεις ότι κάνω σε σένα επίθεση...) troll όλου του κόσμου... Aντε γιατί πολύ τον κύριο κάνω εδώ μέσα και δεν αξίζει τελικά! Αλλα όπως είπε και εχθές ο απο πάνω(νομίζω ήταν αυτός δηλαδή ) φίλτατος(DKNI) τεχνολογικό forum είναι τι περιμένεις εδώ μέσα από ταινίες και σειρές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αδελφέ εσένα τι σε κάνει το γεγονός οτι βλέπεις μία σειρά για την οποία έχεις αυτήν την άποψη;;;; Δεν θα χαρακτηρίσω εγώ εσένα, τα αυτονόητα παραλείπονται. Να προσέχουμε λίγο τους χαρακτηρίσμους μας εδώ μέσα. Ένα τόπικ δεν υπάρχει για να γράφονται μόνο τα θετικά σχόλια μιας σειράς/ταινίας. Και το γιατί επιλέγει ο καθένας μας να δει αυτά που βλέπει, δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δεν χαρακτήρισα κανέναν. Εγω είπα οτι απλά είναι αυτονόητο, άν εσένα το "αυτονόητο" είναι κάτι που θίγει τον αποδέκτη του σχολίου μου, τότε πρόβλημα σου. Κάτι άλλο, εγώ δεν ζήτησα τον λόγο που βλέπει την σειρά. Ξαναδιάβασε τι γράφω και άμα καταλάβεις πάλι το ίδιο. Πάλι το πρόβλημα δυστυχώς είναι δικό σου και σε αυτήν την περίπτωση πιο σημαντικό απο το προηγούμενο. Επίσης μου αρέσει που λέτε εμένα troll. Άμα το pοst στο οποίο και απάντησα με τον τρόπο που εθιξε το αθώο φόρουμ, δεν είναι trolling, τότε τι είναι;;;; Παραθέτω και το post σε περίπτψση που δεν ξέρετε σε πιό αναφέρομαι. Παράθεση: ποσο ατάλαντοι ηθοποιοί ? ποσο ηλίθια η γυναικα του ρικ και ο ίδιος ο ρικ ?βασικά ποσο βλάκες όλοι σαν χαρακτήρες γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει, ας το λήξουμε εδώ και ας πάμε να παίξουμε στην τραμπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικα, σχεδον συμφωνω με τον χρηστη timoboll. Οχι 100% αλλα ναι, θεωρω αρκετους απο τους ηθοποιους αταλαντους και αρκετους απο τους χαρακτηρες απο αδιαφορους μεχρι εκνευριστικους. Ευτυχως που υπαρχει ο Σειν στα τελευταια επεισοδια και προκαλει καποια γεγονοτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Τα ζόμπι τα μάζευε αυτός που πυροβόλησε ο Σέιν, οπότε μπορεί κανείς να μην γνώριζε για το μικρό στον στάβλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 2 φλεβαρη το επομενο?wtf?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 έλα, πες την αλήθεια, έχεις πολύ αγωνία να δεις τι γίνεται στο επόμενο & δεν μπορείς να περιμένεις τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 νομιζω μεχρι την επομενη σημαντικη εξελιξη θα εχει μπει ο μάρτης :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μια παρατηρηση ο http://www.imdb.com/media/rm1365947136/tt1804271 φιλτατος Νταρυλ παιζει και στο Judas της Gaga http://ohmygaga1.files.wordpress.com/2011/05/judasgun.jpg :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μια παρατηρηση ο http://www.imdb.com/media/rm1365947136/tt1804271 φιλτατος Νταρυλ παιζει και στο Judas της Gaga http://ohmygaga1.files.wordpress.com/2011/05/judasgun.jpg :P a0x000ax00ax0x0x00x0ax0ax00xa0ax0ax0xa0x0a0x0xa0axax00xax0 epic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλα αντε τωρα μεχρι το φεβρουαριο να περιμενουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Sημερα ειδα και το 7ο επεισοδιο και τελειωσα το 2ο season...βαρεθηκαα με το θεμα του κοριτσιου καιπου ηταν ολο γυρισμενο στην κ@λ@φαρμα.....τελειωσε αποτομα παντως!! και περιμενω πως θα ξεκινησει το 3ο season...μεχρι τοτε ελπιζω να καλυτερεψει το σεναριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 εμ δεν τελείωσε η 2η season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 hahaha... άλλα 6 επεισόδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα