4saken Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τα τελευταια 10 λεπτα ισως (ΙΣΩΣ!!!) και να αποζημιωσαν για το αισχος 7 επεισοδιων... Και κλασσικα break η σειρα! 12 Φεβρουαριου επιστρεφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ας το γιορτασουμε Η ΣΟΦΙΑ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά ο Σέιν είναι μεγάλη μορφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τα τελευταια 10 λεπτα ισως (ΙΣΩΣ!!!) και να αποζημιωσαν για το αισχος 7 επεισοδιων... Και κλασσικα break η σειρα! 12 Φεβρουαριου επιστρεφει! υπαρχει περιπτωση να ισχυει?? επειδη με ολα αυτα που ακουγα δεν την αρχησα την δευτερη σεασον..μιας και οι πρωτη δεν μου πολυαρεσε εκτος απο τον πιλοτο που ηταν πολυ καλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Και πολύ σημασία δίνουν στο Χερσελ!! Φοβερός ο Σέιν!! Ρικ ΞΥΠΝΑ, δεν είσαι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 υπαρχει περιπτωση να ισχυει?? επειδη με ολα αυτα που ακουγα δεν την αρχησα την δευτερη σεασον..μιας και οι πρωτη δεν μου πολυαρεσε εκτος απο τον πιλοτο που ηταν πολυ καλος.. Αφου δεν σαρεσε η πρωτη μην δεις την δευτερη χειροτερη ειναι. Ωραιο nick!Ασσος ισχυρος ασσος αθανατος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskoz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καλούτσικο το 7ο αλλά όπως την κόβω την δουλεία από την φάρμα δεν φεύγουν ... δεν είναι καιρός για έξοδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lioden Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εχει πολυ πλακα στις σκηνες που βαζουν το cheatακι με τις απειρες σφαιρες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Σε ενα απο τα χειροτερα επεισοδια, ειχαμε στο τελος τα καλυτερα 3-4' ολης της σειρας Επιτελους μπορουμε να ελπιζουμε οτι το 2ο μισο μπορει να αξιζει Δοξα και τιμη στον γιγαντα Σειν, επιτελους καποιος που δεν ειναι ηλιθιος σε αυτη τη σειρα καλα ρε γερο, τι πιστευεις? Οτι με τοση σαπιλα επι χρονια τα πτωματα, θα βρεθει πχ το αντιδοτο και αντε και ζωντανεψαν...με τι σωματα θα ζουν?Ή θα ανακαλυφθει και το εμβολιο για την αναπληση των κυτταρων? Θα μου πεις, εδω τους ταιζαν κοτοπουλα γιατι? Εχουν αναγκη απο κοτοπουλα? Αμ ο αλλος ο γερος, ο Ντειλ? Φοβερη εμπνευση να κρυψει τα οπλα χωρις να ξερει κανεις που...Ναι μεγαλε, μπραβο, και αν πεθανεις - μπορει και απο φυσικα αιτια, δεν εισαι πιτσιρικος - να αφησεις 10 ανθρωπους ερμαιο στα ζομπι Ρε μπας και η σειρα ειναι εναντιον των γερων? εχει πολυ πλακα στις σκηνες που βαζουν το cheatακι με τις απειρες σφαιρες!!!! Eδω εχει σφαιρες και για την προπονηση δεν θα ειχε τωρα που υπηρχε λογος? Και πολύ σημασία δίνουν στο Χερσελ!! Αυτο το εχω πει πριν 2 επεισοδια, δεν φτανει που δεν εξηγει σε κανενας γιατι στον π... δεν μπορει να τους δωσει μια μικρη εκταση σε ολοκληρο το κτημα του να ζησουν καπως και αυτοι δουλευοντας, τι τον πειραζει? Α, ξεχασα "δεν θελω να ειναι ευθυνη μου" Ενω το καθε ζομπι που βρηκανε σε εναν βαλτο 35 οικοπεδα μακρια ΘΕΛΕΙ να το κανει ευθυνη του (γιατι ειναι κοσμος ασχετος, οχι μονος συγγενεις του) και μαλιστα να χαραμιζει κοτες και τροφη για να το "συντηρει" Ε δεν παλευεσαι ρε παππου, κανονικα επρεπε να τον καθαρισει ο Σειν "και σε οποιον αρεσει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εγω θα διαφωνήσω λιγάκι (δεν το κάνω επίτηδες). Αλλα πιστεύω οτι σε αυτό το επεισόδιο μάγκας φάνηκε ο Ρίκ. Ο Σέϊν τα πήρε όχι για τα ζόμπι στο αχυρώνα, ούτε για την μικρή που θεωρούσε νεκρή αλλα επειδή ο κολλητός του είναι ζωντανός. Του πήρε το αρχηγιλίκη, του πήρε πίσω την γυναίκα και γιό και τώρα θα του μεγαλώσει και το παιδί. Σιχαίνεται τον εαυτό του γιατι μέσα του, θέλεις τον "κολλητό" του νεκρό και ξεσπάει σαν παιδάκι θέτοντας σε κίνδυνο τους πάντες. Και όταν πρέπει να δείξει τι @ρχίδια έχει, τα χάνει με το που βλέπει το ζόμπι Σοφία, ενώ ο Ρικ πάει και το τελειώνει. Το όλο σκηνικό είναι survival horror και έτσι πρέπει να το βλέπεται, δεν είναι Ράμπο με ζόμπι. Ο Ρίκ είναι πιο συντηρητικός (αλλα έτσι θα είμασταν και οι περισσότεροι γιατι πολυ απλά δεν θα βλέπαμε την όλη κατάσταση σαν παιχνίδι στο PC, όπως κάθε σοβαρός άνθρωπος) αλλα άποψη μου είναι οτι είναι και ο πιο "δυνατός" που μπορεί να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Το έκανα λίγο λάμψη, ε;;;; Ωραίο επεισόδιο το τελευταίο. Ευτυχώς, για να έχουμε κάτι να περιμένουμε. Λοιπόν πάω για boarwalk empire και ξαναέρχομαι (αγαπημένη σειρά για φέτος με μεγάλη διαφορά απο τις άλλες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 RottenLungs, γενικα θα συμφωνουσα μεχρι ενος σημειου θεωρω οτι στην τελευταια σκηνη εδειξε πως οταν ειναι για αλλους, κανουμε ολοι τους μαγκες και τους σφαζανε ευκολα τους αγνωστους, αλλα μολις εσκασε η Σοφια που και δικια τους ειναι και παιδακι και περασαν τοσα να την βρουν κτλ κτλ κωλωσαν και μονο ο Ρικ που δεν ειχε σκοτωσει μεχρι τοτε ειχε θαρρος Βεβαια περσυ ειχαμε και την Ειμι που την εφαγε η αδελφη της αλλα εκει ηταν θρηνος μεχρι να το παρει αποφαση, δυσκολευτηκε πολυ ΚΑΙ εδειξε στον Χερσελ ο Ρικ οτι "Να ρε μαγκα, σκοτωνω το δικο μας κοριτσακι, ειναι ζομπι δεν ειναι ανθρωπος" ΑΛΛΑ εχει μεγαλη διαφορα αυτο με το να διακινδυνευεις ολη την ομαδα χωρις να συζητας εναλλακτικες οπως αποφευγανε ολοι να συζητησουν οκ, αυτο που εκανε ο Σειν ηταν βλακεια, δεν χρειαζοταν να ανοιξει την πορτα και να το κανει slaughter αλλα οποιο και να ειναι το αιτιο (που για μενα το αιτιο του ξεσπασματος ειναι οτι ολοι τον γραφανε στα @@ τους, ο Ρικ, η Λορι, ο παπους ο Γκλεν, χωρις να συζητησουν τις δικες του λυσεις, μονο του Ρικ, εχει κατα βαση δικιο. Καθονται ολοι και συζητανε και διπλα γινεται χαμος, λες και ο κοσμος δεν εχει αλλαξει και μπορουμε να συζηταμε με τις ωρες. Κανεις δεν ηταν διατεθιμενος να παρει τις δυσκολες αποφασεις. Και οκ, την κρισιμη στιγμη, ο Ρικ πηρε μια αποφαση δυσκολη αλλα ο Σειν δεν το ηξερε αυτο, μεχρι τοτε τον θεωρουσε φλωρο οποτε ενεργησε οπως ενεργησε. Και επισης, μεγαλη βλακεια της Λορι το "δεν ειναι δικη σου αποφαση". Τι λες μωρη! Και γιατι να ειναι του αντρα σου! Αντε χεσου, λιγα εχει κανει ο Σειν για σενα? Σε βιασε μηπως? Δεν νομιζω του καθισες. Και τωρα ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ οτι το παιδι μπορει να ειναι του Σειν και δεν θα το μαθει ποτε για να μην χαλασεις το σπιτι σου? Χαλαρα η Λορι ο πιο εγωιστης χαρακτηρας στη σειρα και πιο αντιπαθητικος. Ολα περιφστρεφονται γυρω της, μονο οι δικες της αναγκες, στους κινδυνους οι αλλοι, στο αρχηγηλικι αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelthekiller Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ότι έχετε πει όλοι εσείς οι απο πάνω εδώ και 2-3 σελίδες συμφωνώ 100%...κρίμα για την σειρά. Εκτος από τους 1-2 που τους άρεσε έχω να τους πω μονο μια λέξη: BAZINGA! 2 λεπτά και 22 δευτερα πριν από το τέλος μας έδειξε γιατί κάτσαμε και είδαμε της αμερικής την λάμψη σε 7 ανεπανάληπτα επεισόδια στο μικρό σπίτι στο λιβάδι...πλέον είναι επίσημο,δεν υπάρχει χειρότερη σειρά που έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Και τωρα δηλαδη τι θα κανουν; Θα κατσουν ολοι στην φαρμα και θα ζησουν ευτυχισμενοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έχω μείνει περίπου δύο επεισόδια πίσω, αν και εκτός μεγάλων αποκλίσεων από το κόμικ, περιμένω τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων. So far ακόμα μου αρέσει η 2η season. (προφανώς δεν συμμερίζομαι τα περι μικρό σπίτι στο λιβάδι, λάμψης κλπ). Επίσης το ότι έχει χαμηλώσει τις προσδοκίες σε όρους προβλέψιμου χαμού με ζόμπι ανά επεισόδιο, για καλό το βλέπω. Δεν είναι σειρά που θα αφιερώσω χρόνο για να γράψω σχόλια για τις εξελίξεις και τα παράλογά της. Όχι ανά επεισόδιο. Για σειρά με zombies και post-apocalyptic σκηνικό βγάζει αρκετό νόημα για μένα και έχει και fun παράγοντα για να με κρατήσει. Τώρα το "γιατί αυτό;" και "δεν έχει λογικη εκεινο" τα είχαμε και από την πρώτη season. Μια και θα κάνουν το mid-season διάλειμμα μέχρι το επόμενο επεισόδιο, μάλλον θα δω τα δύο που μου απομένουν σε βάθος χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kassandros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 R.I.P Sophia...you won't be missed!!! Πάντως μας περνάνε για πολύ "πρόβατα"...7 επεισόδια από τα οποία η πραγματική εξέλιξη της ιστορίας συνοψίζεται σε 30'...στο δε τελευταίο επεισόδιο λογικό ήταν να έχουμε αυτό το κλείσιμο για να μην υπάρχουν πολλές απώλειες από το "μαντρί" μέχρι τον Φλεβάρη!!! Δεν κάνουν όμως έτσι σε μια σειρά που θες να κάνει την διαφορά...έτσι κάνουν σε μια σειρά που θες να ξεζουμίσεις το πρωταρχικό υλικό (κόμικς) και να βγάλεις όσες περισσότερες σεζόν μπορείς...το θέμα είναι όταν ολοκληρωθεί τι γεύση θα αφήσει στον τηλεθεατή, αλλά θα μου πεις αυτό είναι μάλλον το τελευταίο που τους νοιάζει, δυστυχώς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα