Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Spoiler Free up to Season 1)

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηπως η ηθοποιος που παιζει την Σοφια ειναι εγκυος και την εχουν αποσυρει για μερικους μηνες?

12 χρονών και έγκυος;

:shock: :eek:

don't think so dude :rolleyes:

http://walkingdead.wikia.com/wiki/Sophia_Peletier_(TV_Series)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτα που βλεπουμε δεν μπορει να τα χωρεσει ο νους μου.

Ας μου πει καποιος, πότε προκειται να ξεφυγουμε πια απο τη γαγγραινα της φαρμας του Μερκελ και πού παει η υποθεση μετα. Μονος σωστος και ρεαλιστης πλεον ο Σειν και χτυπησε και το καλυτερο μωρακι της σειρας. Ολοι οι αλλοι τιγκα στην ανασφαλεια, στη μυρλα και την μεμψιμοιρια. Ειδικα η αλλη που ηπιε ολα τα χαπια μονομιας λες και παει να αυτοκτονησει. Ρικ τραγικη φιγουρα πλεον, μονο να ξεφυσα και να αγχωνεται τον εχουν. Οχι οτι δεν τον ειχα συμπαθησει στην αρχη, αλλα πλεον καταναλωνεται μονιμα στην απορια αν κανει το σωστό ή όχι, και εχει παψει να ειναι ο ηγετης που ηταν και που πρεπει. Πολυ πλακα η σκηνη που δειχνουν τον μαυρο απλα να χασμουριεται καθως και η στιγμη που ο Κινεζος ηρωας ημιαποκεφαλιζει το ζομπι δειχνοντας στην πιτσιρικα ποιος εχει @@ και πώς πρεπει να αντιμετωπιζονται κανονικα τα ζομπι.

Αφησα για το τελος τον γερο-Ντειλ ο οποιος τινει να γινει ενας απο τους πιο εκνευριστικους χαρακτηρες σειρας ever. Σαν κατι γερους στα καφενεια που περνας με το αμαξι απεξω και σε σκαναρουν σαν τον Ρομποκοπ. Ας βρει με κατι να ασχοληθει. Καλα του ειπε ο Σειν στο τελος, σταματα να μου τα σκοτιζεις...

Τελος, δεν μπορω αλλο να ψαχνουν τη Σοφια. Ειναι τραγικο. Και ας μου πει καποιος εστω και με σποιλερ, τι σκατα ειπε ο επιστημονας στον Σεριφη στο φιναλε του 1ου κυκλου, αν οχι οτι η αδυνατη ειναι εγγυος.

Οσο δεν φευγουν απο τον Μερκελ και ειναι μικρο σπιτι στο λιβαδι, ειναι μετριο εως κακο. Το Jericho ειναι κλασεις ανωτερο!! Τι να το κανω το character development, που και αυτο σχετικο ειναι, καθως οι ηθοποιοι και οι διαλογοι χωλαινουν σε πολλα σημεια... Βρισκονται σε τελμα αυτη τη στιγμη. Δεν τσουλανε καθολου, δεν πανε πουθενα. Ας γινει κατι ρε γαμωτο, κριμα ειναι. Εχει κατι που σε τραβαει αυτη η σειρα και δεν την κοβεις. Ας δειξουν και κατι πιασαρικο.

Αυτα που βλεπουμε δεν μπορει να τα χωρεσει ο νους μου.

Και ας μου πει καποιος εστω και με σποιλερ, τι σκατα ειπε ο επιστημονας στον Σεριφη στο φιναλε του 1ου κυκλου, αν οχι οτι η αδυνατη ειναι εγγυος.

post-59790-0-01964000-1322235982_thumb.jpg

jericho, the event, journeyman ηταν κλασσεις ανωτερα απο αυτο.

Στην ιταλια υπαρχει μια παροιμια: Fatti un nome e vai a ruba. Φτιαξε ονομα και πηγαινε να κλεψεις...

αν δεν βρουν την Σοφια μεχρι το επομενο,θα κανω τα παραπονα μου στην παραγωγη! εν ολιγοις θα λεω : "αντε πια,ας βρουν το πτωμα της να τελειωνειιιι!"

εγινε απιστευτα βαρετο!

Βλεπω το AMC να γυρναει spinoff με τις περιπετειες της Σοφιας!

Το οποιο εγω αδελφε, θα εβλεπα ευχαριστως

1ον, θα ειχε περισσοτερη αγωνια, τουλαχιστον ενα κοριτσακι μονο στο δασος κοντρα εστω σε αυτα τα ηλιθια, αργα και ευκολα να σκοτωθουν ζομπι ειναι πιο δικαιο. Τωρα πρεπει να σκασουν 3000 ζομπι για να γινει κατι και αν

2ον, δεν θα μας τα πρηζανε με πολυ μπλα μπλα και σαπουνοπερες οπως τωρα

3ον, σιγουρα δεν θα ηταν κολλημενη στο ιδιο σημειο, ουτε θα επαιρνε ηλιθιες αποφασεις οπως

σεξ σε φαρμακειο με ζομπι, ζομπι στο πηγαδι, ζομπι στον αχυρωνα κτλ

η μια γκαστρωθηκε ...

η αλλη πηδηχτηκε ...

η πιτσιρικα ειναι αφαντη ...

ο αλλος εφαγε μανιταρια και εβλεπε τσουμπακαμπρα και τον αδερφο του να τον βριζει ...

οι αλλοι εχουν τα ζομπια στον αχυρωνα και τα ταιζουν κοτοπουλα γιατι απλα οι ανθρωποι "δεν εχουν τιποτα ειναι αρρωστοι" (κοτοσουπα)

η αλλη ξαφνικα εγινε ραμπο και σαν αποτελεσμα του ραμπο mode βαρεσανε οι ορμονες κοκκινο και πηδηχτηκε στη μεση του δρομου μεσα στο αμαξι αλλα κανενα ζομπι τριγυρω ουτε για δειγμα

ο αλλος μαθανει οι η γυναικα του ειναι εγγυος (αφου τα μαθανε πρωτα σχεδον ολοι ) τα παιρνει στο κρανιο και φωναζει ... εκτος απο αυτο

του επιβεβαιωνει η γυναικα του οτι πηδηχτηκε με το αδερφικο του φιλο αλλαο τυπας τους δκαιολογει....

δηλαδη δε θα μορουσε να τη φροντισει χωρις να της τον ακουμπησει ας πουμε .. ...

εμενα πλεον μου μοιαζει για τολμη και γοητεια .... ατιθασα νιατα ..... λαμψη ....

αν δεν αλλαξει τροπαριο θα το παραταω

Εγω έβλεπα Λάμψη με την γιαγιά μου και γούσταρα... όποιος δεν γουστάρει να αλλάξει torrent στο download center του.

Σωστο αυτο που λες ,απλα δεν κυκλοφορουν πολλες σειρες με ζομπυ,και ετσι ολοι περιμενουμε να δουμε ενα καλο επισοδειο[να αρχιζει η δραση επιτελους σε αυτη την σειρα].Για αυτο τον λογο ακομα το βλεπουμε.

Εγω έβλεπα Λάμψη με την γιαγιά μου και γούσταρα... όποιος δεν γουστάρει να αλλάξει torrent στο download center του.

Θα γινει και αυτο

Το θεμα ειναι οτι δεν ξεκινησε ετσι, γι'αυτο καθομαστε και ασχολουμαστε. Ηταν σειρα με προοπτικες και γκρινιαζουμε γιατι μας ξενερωνει αυτο που βλεπουμε

Κι εγω δεν τρελαίνομαι πλέον με την σειρά αλλα αμα δεν δείς όλη την σαιζόν δεν μπορείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Όμως δεν θεωρώ οτι έχει γίνει Λάμψη. Ότι δεν είναι περιπέτεια ή κωμωδία το βγάζουμε Λάμψη πλέον;;;;; Το είδος της σειράς είναι δράμα και το δράμα έχει τέτοια στοιχεία. Λάμψη είναι τα τούρκικα (μία μέρα πέτυχα γύρω στα 10 λεπτά), δες ένα επεισόδιο και μετά σε παρακαλώ να μου το συγκρίνεις με το walking dead.

Ενταξει drama ηταν και το six feet under αλλα δεν ηταν ποτέ τοσο Low quality σε ερμηνειες, διαλογους και character depth... Δραμα με δραμα εχει διαφορα.

Όλα και όλα, στο SFU δεν περίμενες κάτι άλλο απο δράμα όμως... Εδώ έχεις άλλα expectations και σου βγαίνει λεμόνι.

Άσε που έβλεπα όλα τα Καναδεζάκια σήμερα να λένε "η καλύτερη σειρά" κτλ παπαρίτσες τέτοιες... Κοίτα να δεις που θα συνεχίσει χρόνια η ιστορία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...