Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι και να ναι....Κανενας δεν βρηκε λυση γι αυτο?Εγω δεν εχω προβλημα απο το facebook επειδη ξερω πολυ καλα τους χακερς.Εαν δεν βρηκατε λυση τοτε φταιξτε καινουργιο e-mail,facebook account κ.τ.λ.Στο εξης, ο ξαδερφος μου εχασε 2 facebook accounts και δεν βρηκε λυση να το παρει πισω.Θα σας δωσω οδηγιες ασφαλειας απο χακερς:

Μην πατησετε ACCEPT σε καποιον που σε εκανε φιλο και δεν τον ξερεις.(Εαν σου το συνιστα ενας φιλος σου το αιτημα φιλιας,πρωτα ρωτα τον αν τον συνιστα στα αληθεια αυτος τοτε ACCEPT)

Μην πατησετε σε ΚΑΝΕΝΑ link/site εαν δεν το ξερεις καθολου.

Εαν καποιος Facebook Administrator,Account Security Manager(Ψευδωνυμα ονοματα.Σου στειλει e-mail και δεν το ξερετε καν, ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ και ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ και πατησετε καταλαθος μεσα στο e-mail και σου ζητησει ΚΩΔΙΚΟ και FACEBOOK ACCOUNT να μην του δωσετε!(Πιθανοτητα τετοια HACK υπαρχει ΟΠΩΣ στο STEAM www.steampowered.com))

Σαρωση τον υπολογιστη σας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με το MalwareBytes Anti-Malware για πιθανον spyware.

Τα spyware μπορουν επισης σου κλεψουν το λογαριασμο(ACCOUNT) facebook.Γι αυτο προτιμω να εχετε INTERNET SECURITY ΑΜΑ θελετε.Οπως Νορτον,Kaspersky,Avast! κ.τ.λ

Μηπως βοηθησα τιποτα?

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.Χθες επαθα και εγω το ιδιο προβλημα..μου ζητησε ονομα πατρωνιμο και ταυτοτητα(ελεος) και επειδη ηθελε οπως οποσδηποτε ταυτοτητα εεε ανεβασα μια φωτογραφια απο μια μηχαναρα που ειχα :rolleyes: :P Και μετα εβγαλε το κλασσικο που λεει σε ολους τους απο πανω.. Δοκιμασα αυτα που λεει ο φιλος hawkpilot αλλα οχι ακριβως ετσι.. εκανα σκαν με antimalwer αλλα δεν βρηκε τιποτα και κατεβασα τοτε το spywareterminator2012 που βρηκε διαφορα και εναν trojan.. εκανα την εφαρμογη με το cleanup disk των windows(btw τρεχω win7) και παλι τιποτα. εκανα restart εκανα σκαν με nod32 που εχω πανω. αλλα δεν τα εκανα ολα αυτα σε safe mode.. μπορει καποιος να πει κατι για αυτο? δεν εχω προβλημα να κανω φορματ απλα δεν θελω.. και το να φτιαξω νεο account ειναι ευκολο αλλα το παλιο θα το λειτουργει ο hacker? αυτη την στιγμη μπορει να στελνει διαφορα στους φιλους μου? HEEELP

Φιλε μετα απο μερες ψαξιματος σε ξενα φορουμς βρηκα την υγεια μου. Checkare εδω.. http://www.facebook.com/help/blockedordisabled

Θα σου ερθει ενα μαιλ να αλλαξεις το ονομα σου...

Εσυ πρεπει να πατησεις εκει που λεει ειμαι μπλοκαρισμενος.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

Εστειλα mail και περιμενω να μου απαντησει?Ποσο καιρο κανει?Ευχαριστω παντως φιλε μου

λοιπον αυτο εγινε και σε μενα. Κανανε μια βδομαδα να απαντησουν περιπου αλλα οταν απαντησανε ζητουσανε επισημο εγγραφο με φωτο!!! Εγω εβξαλα μια το παλιο μου διαβατηριο εκανα επεξεργασια στη ζωγραφικη σβηνωντας αλους τους κωδικους αφησα μονο ημ γεννησης ονομα και να φαινεται το προσωπο! Μου το ανοιξανε δε λεω απλα μου βαλανε το κανονικο μου ονομα και τωρα δε μπορω να το αλλαξω.....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το ιδιο κάνει και σε μένα το εκανα οπως ειπεσ αλλα και παλι το ιδιο μου λεει

εγω ανεβασα φωτογραφια αλλα παλι τα ιδια γιατι ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα θεμα με το κινητο μου εδω και εναμιση μηνα δεν μπορω να μπω στο facebook καθόλου απο οταν αλλαξα τον κωδικο προσβασης στο facebook απο τον η/υ, κι ενω δινω σωστα το e-mail και τον κωδικο προσβασης μου( εχω κατεβασει την εφαρμογη facebook ) μου βγαζει μηνυμα για λανθασμενο κωδικο ή διευθυνση, επισης δεν εχω προσβαση ουτε στον gmail λογαριασμο μου παρ' ολο που πριν δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα... γιατι κι εκει παλι τα ιδια, εχω το samsung galaxy ace και την συσκευη αυτη μου την εδωσε ο φιλος μου ο οποιος οταν την ειχε εμπαινε κανονικα στο gmail λογαριασμο του και κατεβαζε ανετα εφαρμογες απο το google play, να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κι αν ναι θα ειναι ολα οκ μετα; για τα αρχεια,εφαρμογες, επαφες και μηνυματα τι θα μπορουσα να κανω για να μην τα χασω; ευχαριστω

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...