galacticcowgirl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρόβλημα που έχεις δε σχετίζεται με τη λύση που έχω ποστάρει σε αυτό το νήμα. Ίσως έχεις την ίδια περίπτωση με τη Φανή (χακαρισμένος λογαριασμός). Θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία που έχει το fb για ξεμπλοκάρισμα του λογαριασμού και να έχεις πολλή υπομονή γιατί θα πάρει αρκετές μέρες. Επίσης, τη διαδικασία κάντην μία μόνο φορά. Όσο την επαναλαμβάνεις, προκαλείς μεγαλύτερη καθυστέρηση. αντε να περιμενουμε να δουμε.... σε ευχαριστω παντως.
galacticcowgirl Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα απο την ομαδα του facebook στο mail μου,,,, : Hi, Thanks for your response. In order to assist you with this request, we need you to provide a valid ID. Please scan or take a digital photo of your identification and attach it to your reply. If possible, save this file as a JPEG and cover up any personal information that we don't need to verify your identity (ex: address, license number). We'll permanently delete this attachment from our servers after we verify your name. For more information on what types of ID we accept and sending your attachments over a secure connection, visit: https://www.facebook.com/help/?page=148993491850191 Δεν μπορω να καταλαβω....μου ζηταει τα στοιχεια της ταυτοτητας μου? ??
hawkpilot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα μου ηρθε το εξης μηνυμα απο την ομαδα του facebook στο mail μου,,,, : Hi, Thanks for your response. In order to assist you with this request, we need you to provide a valid ID. Please scan or take a digital photo of your identification and attach it to your reply. If possible, save this file as a JPEG and cover up any personal information that we don't need to verify your identity (ex: address, license number). We'll permanently delete this attachment from our servers after we verify your name. For more information on what types of ID we accept and sending your attachments over a secure connection, visit: https://www.facebook...148993491850191 Δεν μπορω να καταλαβω....μου ζηταει τα στοιχεια της ταυτοτητας μου? ?? Ναι, αυτά ζητάει. Μπορείς να στείλεις αντί ταυτότητα λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ εφόσον έχεις κάποιον στο όνομά σου (δες στο link που έδωσες ποιά έγγραφα δέχεται). Προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος στο να ζητάει επιβεβαίωση από επίσημα έγγραφα αλλά δε μπορείς να κάνεις αλλιώς αν θες πίσω το λογαριασμό σου. Βεβαιώσου ότι α) ο Η/Υ που θα χρησιμοποιήσεις είναι καθαρός από ιούς, malware, keyloggers κλπ και β) στη διεύθυνση του browser που θα χρησιμοποιήσεις βλέπεις το "https://www.facebook.com". Καλό θα ήταν να κάνεις την αποστολή μέσω live διανομής linux για να είσαι απολύτως σίγουρη ότι δεν κινδυνεύεις. Επίσης, προληπτικά, άλλαξε και τον κωδικό του e-mail σου πριν στείλεις οτιδήποτε.
ALXIOA Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 παιδια κ γς δεν μπορς να μπς ουτε στο yahoo...oyte sto fb.. εχει 3μερες αυτη η ιστορια..!!!δοκιμασα ολα τα παραπανς αλλα τπτ..!!!τι σκατ α γινετε??
newtech Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 παιδια κ γς δεν μπορς να μπς ουτε στο yahoo...oyte sto fb.. εχει 3μερες αυτη η ιστορια..!!!δοκιμασα ολα τα παραπανς αλλα τπτ..!!!τι σκατ α γινετε?? Hacked account!!! Ρε παιδια.. τους κωδικούς τους παίρνουν όμορφα απο την ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΙΣΗ.. ΑΛΑΞΤΕ ΤΗΝ.. ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΧ.. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ.. -> ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΛΑΘΙ561 ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FB (NAI ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΆΝΕ ΟΛΑ) ΣΤΟ ΙNFO ΒΑΛΤΕ Η ΔΙΕΥΘΙΝΣΗ MAIL ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!! (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1o clue!)
theo93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 παιδια ενας φιλος μου εχει το ιδιο προβλημα με το φαψεβοοκ στο λαπτοπ του , και εκανε ολα τα βηματα που ειναι παραπανω εκτος απο αυτο με τα προσωρινα αρχεια , λιγο πιο αναλυτικα αν γινετε γιατι εχει win 7 , eyxaristv
theo93 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 λιγη βοηθεια, μου εφερε απο εδω το λαπτοπ του και οταν παταω εκαθαρηση δισκου μου βγαζει να διαλεξω τον c, αυτο να κανω , θα χαθουν τα αρχεια του???
androu Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 χθές μετά απο ένα update που κάνανε στο server στον οποίο βρίσκεται ο λογαριασμός μου στο fb μετά απο μια 5ωρη διακοπή λειτουργίας του, δεν μπορώ να κάνω login απο το κινητό. Συγκεκριμένα η νέα έκδοση του fb για android πετάει το εξής σφάλμα: Ο έλεγχος ταυτότητας στο fb απέτυχε". Αναρωτιέμαι μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάτι μέσα απο τις ρυθμίσεις του προφίλ μου για να παίξει. Σε λογαριασμό γνωστού μου που δοκιμάσαμε μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα άρα δεν είναι πρόβλημα της εφαρμογής. καμμιά βοήθεια;
kostakos99 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά για όποιον αντιμετωπίζει ακόμα το πρόβλημα ας δει ΑΥΤΟ
mpampisosougias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας.Χθες επαθα και εγω το ιδιο προβλημα..μου ζητησε ονομα πατρωνιμο και ταυτοτητα(ελεος) και επειδη ηθελε οπως οποσδηποτε ταυτοτητα εεε ανεβασα μια φωτογραφια απο μια μηχαναρα που ειχα Και μετα εβγαλε το κλασσικο που λεει σε ολους τους απο πανω.. Δοκιμασα αυτα που λεει ο φιλος hawkpilot αλλα οχι ακριβως ετσι.. εκανα σκαν με antimalwer αλλα δεν βρηκε τιποτα και κατεβασα τοτε το spywareterminator2012 που βρηκε διαφορα και εναν trojan.. εκανα την εφαρμογη με το cleanup disk των windows(btw τρεχω win7) και παλι τιποτα. εκανα restart εκανα σκαν με nod32 που εχω πανω. αλλα δεν τα εκανα ολα αυτα σε safe mode.. μπορει καποιος να πει κατι για αυτο? δεν εχω προβλημα να κανω φορματ απλα δεν θελω.. και το να φτιαξω νεο account ειναι ευκολο αλλα το παλιο θα το λειτουργει ο hacker? αυτη την στιγμη μπορει να στελνει διαφορα στους φιλους μου? HEEELP
nellos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Η αίτηση υποβλήθηκε Σας ευχαριστούμε. Το αίτημά σας υποβλήθηκε!<br><br>Αν καταχωρήσετε πολλές φορές το αναγνωριστικό σας, δεν θα είναι πιο γρήγορη η απόκριση. Μόλις υποβληθεί το αρχικό αίτημα, τοποθετείται σε σειρά προτεραιότητας και απαντάται όταν έρθει η σειρά του. <br><br>Εκτιμούμε την υπομονή σας και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση. αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζω τι παίζει? τους έγραψα τα κανονικά μου στοιχεία. πόσο καιρό παίρνει μέχρι να ανοίξει ο λογαριασμός μου ξανά?
Giannis2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα. Γλύτωσες τα χειρότερα γιατί άλλοι χρήστες έχουν βρει μεγάλο μπελά (χακαρισμένος λογαριασμός). Φιλε hawpilot...please help! Εδω και λιγες μερες εχω το ιδιο προβλημα με το fb. Μπηκα μια μερα απο τον υπολογιστη της κοπελας μου... και μου εβγαζε ενα μηνυμα που πρεπει να δωσω καποια στοιχεια. Τα εδωσα και μου βγαζει αυτο το μηνυμα "Σας ευχαριστούμε. Το αίτημά σας υποβλήθηκε!<br><br>Αν καταχωρήσετε πολλές φορές το αναγνωριστικό σας, δεν θα είναι πιο γρήγορη η απόκριση. Μόλις υποβληθεί το αρχικό αίτημα, τοποθετείται σε σειρά προτεραιότητας και απαντάται όταν έρθει η σειρά του. <br><br>Εκτιμούμε την υπομονή σας και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση." H κοπελα μου ομως μπορει να μπει κανονικα στον δικο της λογαριασμο. Τη φαση παιζει?
sunny7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ενα μηνα εχω αυτο το προβλημα.Δεν σκαμπαζω και πολλα απο Η/Υ.Υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει ο λογαριασμος?
Giannis2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά για όποιον αντιμετωπίζει ακόμα το πρόβλημα ας δει ΑΥΤΟ Φιλε πολυ ωραια φαση το link που εστειλες , αλλα οπως ανεφερα το προβλημα εμφανιστηκε οταν πηγα να κανω login απο τον υπολογιστη της κοπελας μου ενω αυτη κανει login στο fb κανονικα. Που πρεπει να εφαρμοσω τα συγκεκριμενα του link? Στο δικο μου λαπτοπ ή στης κοπελας μου?
vourtsio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά κ εγώ έχω πρόβλημα με το fb κ εμένα μου βγάζει το γνωστό μηνυμα.... Το θέμα είναι πως εκανα με το Avira scan κ δεν βρήκε κάτι....εκτός αυτού μου ήρθε και το εξής μήνυμα στο mail μου: Hi, Before we can help you, we need you to respond with your full first and last name. If you're concerned about your privacy, you can always restrict who can find you in searches from the Privacy Settings page, which can be accessed by selecting the “Account” link at the top of every Facebook page. For any further questions, please visit our Help Center at the following address: http://www.facebook.com/help.php Thanks, Grigoris User Operations Facebook -----Original Message to Facebook----- From: [email protected] To: Subject: Confirm Your Identity - Yiannis Vou Full name: Yiannis Vou Your login email address: [email protected] -----End Original Message to Facebook----- Τί μπορώ να κάνω για να πάρω πίσω το λογαριασμό μου???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα