filip123go Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 hawkpilot Πραγματικά respect για τις συμβουλές και το ψάξιμο που έκανες...!! kostas_tech εφόσον δεν πέτυχε τίποτα από τα παραπάνω, το format δυστυχώς δεν είναι και πολύ μακριά... Κατέβασε το avira σε bootable και ξεκίνα με αυτό το pc σου μπας και βρει τίποτα...
Luciddream Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δε νομίζεις, έτσι είναι. Και εγω ετσι νομιζα αλλα με λιγο googling βρηκα και την αδυνατοτητα.. ποσα λιγα ξερουμε εεε?
hawkpilot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Και εγω ετσι νομιζα αλλα με λιγο googling βρηκα και την αδυνατοτητα.. ποσα λιγα ξερουμε εεε? Πράγματι τη βρήκα κι εγώ σε ορισμένα φιλοσοφικά κείμενα Πάντως, στο google, αν ψάξεις για αδυνατότητα, το πρώτο αποτέλεσμα είναι αυτό το νήμα. hawkpilot Πραγματικά respect για τις συμβουλές και το ψάξιμο που έκανες...!! kostas_tech εφόσον δεν πέτυχε τίποτα από τα παραπάνω, το format δυστυχώς δεν είναι και πολύ μακριά... Κατέβασε το avira σε bootable και ξεκίνα με αυτό το pc σου μπας και βρει τίποτα... Thx filip αλλά το κακό είναι ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Προφανώς το σκουλίκι που κόλλησε ο kostas_tech είτε δεν έχει εξοντωθεί, είτε έχει κάνει σοβαρή ζημιά. Έχω σώσει εγκατάσταση με παρόμοιο πρόβλημα και καταλαβαίνω πόσο επίπονη είναι η διαδικασία να ξανακάνεις format. Αν δεν ήμουν εκτός Αθηνών, και αν ο φίλος ήταν στην Αθήνα, πραγματικά θα με ενδιέφερε να δω το laptop από κοντά για να αντιμετωπίσω το σκουλίκι πρόσωπο με πρόσωπο.
kostas_tech Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Κατεβαζω το avira για να κανω scan και με εκεινο και θα το βαλω bootable. *Δυστυχως φιλε hawkpilot μενω Σερρες, 600 χλμ. μακρια απο την Αθηνα...
Fannoula Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδία και εγώ έχω πρόβλημα με το facebook απο χτες . Μου ζήτησε επαλήθευση του λογαριασμού και μου ζητούσε ονοματεπωνυμο, όνομα πατρος και μετά μου ζήτησε να ανεβάσω την ταυτοτητα μου και μια φωτογραφια. Φυσικά και δεν ανέβασα ταυτότητα και απο χτες μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα Η αίτηση υποβλήθηκε Σας ευχαριστούμε. Το αίτημά σας υποβλήθηκε!<br><br>Αν καταχωρήσετε πολλές φορές το αναγνωριστικό σας, δεν θα είναι πιο γρήγορη η απόκριση. Μόλις υποβληθεί το αρχικό αίτημα, τοποθετείται σε σειρά προτεραιότητας και απαντάται όταν έρθει η σειρά του. <br><br>Εκτιμούμε την υπομονή σας και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση. Εχω δοκιμάσει να μπω απο πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές και πάλι το ίδιο μου εμφανίζει . Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω?
hawkpilot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδία και εγώ έχω πρόβλημα με το facebook απο χτες . Μου ζήτησε επαλήθευση του λογαριασμού και μου ζητούσε ονοματεπωνυμο, όνομα πατρος και μετά μου ζήτησε να ανεβάσω την ταυτοτητα μου και μια φωτογραφια. Φυσικά και δεν ανέβασα ταυτότητα και απο χτες μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα Η αίτηση υποβλήθηκε Σας ευχαριστούμε. Το αίτημά σας υποβλήθηκε!<br><br>Αν καταχωρήσετε πολλές φορές το αναγνωριστικό σας, δεν θα είναι πιο γρήγορη η απόκριση. Μόλις υποβληθεί το αρχικό αίτημα, τοποθετείται σε σειρά προτεραιότητας και απαντάται όταν έρθει η σειρά του. <br><br>Εκτιμούμε την υπομονή σας και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση. Εχω δοκιμάσει να μπω απο πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές και πάλι το ίδιο μου εμφανίζει . Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω? Μόλις έδωσες τα στοιχεία του λογαριασμού σου στον hacker. Προσπάθησε να κάνεις reset το password σου χρησιμοποιώντας άλλον Η/Υ εδώ edit: εννοείται ότι δεν ξαναμπαίνεις στο fb μέχρι να καθαρίσεις τον Η/Υ που χρησιμοποιούσες όταν την πάτησες.
filip123go Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 lol κάποιος άλλαξε τον τίτλο Ντροπή...Ντροπή... :devil:
kostas_tech Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδια, εγω μαλλον παω για format, ε? Κριμα...
hawkpilot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδια, εγω μαλλον παω για format, ε? Κριμα... Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορείς να κοιτάξεις αλλά χρειάζονται πιο εξειδικευμένες γνώσεις. Πχ μπορείς να κατεβάσεις από εδώ το autoruns και να τσεκάρεις με προσοχή τα προγράμματα/drivers που ξεκινούν στο boot των win. Επίσης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα σου δείχνει τα BHO (browser helper objects) που φορτώνουν με τον IE. Αν ξέρεις τί κάνεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις όποια θέλεις οπότε αν το σκουλίκι έχει εγκατασταθεί εκεί το σκοτώνεις πολύ εύκολα. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή γιατί αν πειράξεις κάποιο ζωτικό τμήμα του λειτουργικού μπορεί να αχρηστέψεις την εγκατάσταση.
aserprince Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδία και εγώ έχω πρόβλημα με το facebook απο χτες . Μου ζήτησε επαλήθευση του λογαριασμού και μου ζητούσε ονοματεπωνυμο, όνομα πατρος και μετά μου ζήτησε να ανεβάσω την ταυτοτητα μου και μια φωτογραφια. Φυσικά και δεν ανέβασα ταυτότητα και απο χτες μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα Η αίτηση υποβλήθηκε Σας ευχαριστούμε. Το αίτημά σας υποβλήθηκε!<br><br>Αν καταχωρήσετε πολλές φορές το αναγνωριστικό σας, δεν θα είναι πιο γρήγορη η απόκριση. Μόλις υποβληθεί το αρχικό αίτημα, τοποθετείται σε σειρά προτεραιότητας και απαντάται όταν έρθει η σειρά του. <br><br>Εκτιμούμε την υπομονή σας και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση. Εχω δοκιμάσει να μπω απο πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές και πάλι το ίδιο μου εμφανίζει . Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω? Δεν με αρεσε αυτο μου σε ζητησαν την ταυτοτητα δηλαδη ολα τα προσωπικα σου στοιχεια. στην δικια σου θεση δεν θα εστελνα τιποτα. Ξανα προσπαθησε να βαλεις το κωδικο σου, μηπως κανεις κατι λαθος? αλλαξες γλωσσα στο πληκτρολογιο. αν δεν τα καταφερεις πανε αλλαξε το κωδικο σου.
Fannoula Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μόλις έδωσες τα στοιχεία του λογαριασμού σου στον hacker. Προσπάθησε να κάνεις reset το password σου χρησιμοποιώντας άλλον Η/Υ εδώ edit: εννοείται ότι δεν ξαναμπαίνεις στο fb μέχρι να καθαρίσεις τον Η/Υ που χρησιμοποιούσες όταν την πάτησες. Η διευθυνση μου , το http://facebook.com// ... κλπ δνε φαινεται σε κανενα φίλο μου για να το παραθεσω.Με τη διαδικασία που μου είπες δεν μπαινει.Μου λεει να κλεισω τον περιηγητη. Hacker ήταν? Απο τη σελίδα του facebook μου ήρθε. Φυσικά και δεν έδωσα ταυτότητα. Μόνο μια φωτό ανέβασα. Τι μπορώ να κάνω? Η διευθυνση δε φαινεται , η διαδικασία αυτή δεν γίνεται τι μπορώ να κανω? Δεν με αρεσε αυτο μου σε ζητησαν την ταυτοτητα δηλαδη ολα τα προσωπικα σου στοιχεια. στην δικια σου θεση δεν θα εστελνα τιποτα. Ξανα προσπαθησε να βαλεις το κωδικο σου, μηπως κανεις κατι λαθος? αλλαξες γλωσσα στο πληκτρολογιο. αν δεν τα καταφερεις πανε αλλαξε το κωδικο σου. Μα δεν μπορώ να μπω καν για να αλλάξω κωδικό! Δεν κάνω είσοδο. Μου εμφανίζει το μήνυμα που σας είπα και δεν μπαίνει Και απο άλλο υπολογιστή που μπαίνω, δεν μου κάνει είσοδο. απο όπου και να προσπαθήσω, πάλι το ίδο μήνυμα μου εμφανίζει. Εχω δοκιμάσει απο 6 διαφορετικούς υπολογιστές να μπω και πάλι το ίδιο γίνεται
hawkpilot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Η διευθυνση μου , το http://facebook.com// ... κλπ δνε φαινεται σε κανενα φίλο μου για να το παραθεσω.Με τη διαδικασία που μου είπες δεν μπαινει.Μου λεει να κλεισω τον περιηγητη. Hacker ήταν? Απο τη σελίδα του facebook μου ήρθε. Φυσικά και δεν έδωσα ταυτότητα. Μόνο μια φωτό ανέβασα. Τι μπορώ να κάνω? Η διευθυνση δε φαινεται , η διαδικασία αυτή δεν γίνεται τι μπορώ να κανω? ... Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς. Σου έδωσα αυτό το link (https://www.facebook.com/recover.php) για να επιχειρήσεις να αλλάξεις τον κωδικό σου σε άλλον Η/Υ. Δε δούλεψε? Αν όχι, τότε ο Η/Υ που χρησιμοποίησες έχει αποθηκευμένο username & password (άλλου χρήστη) για fb. Πρέπει να διαγράψεις τα περιεχόμενα της cache και τα αποθηκευμένα credentials του browser για να δουλέψει το link που σου έδωσα.
Fannoula Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το έκανα απο άλλο υπολογιστή να αλλάξω τον κωδικό και μου βγάζει αυτό το μήνυμα Δεν μπορείτε να επαναφέρετε τον αρχικό κωδικό πρόσβασης. Sorry, you've reached your password reset limit. Please try again in 24 hours ...το πρόβλμα είναι ότι πέρασαν οι 24 ώρες απο τότε που το δοκίμασα Αν όχι, τότε ο Η/Υ που χρησιμοποίησες έχει αποθηκευμένο username & password (άλλου χρήστη) για fb. Πρέπει να διαγράψεις τα περιεχόμενα της cache και τα αποθηκευμένα credentials του browser για να δουλέψει το link που σου έδωσα. Είχε αποθκευμένο username & password , αλλά τα διέγραψα και έκανα αναίρεσ της αποθήκευσης. Εεπιδή είμαι πολύ άσχετη, τα cache και τα αποθηκευμένα credentials του browser τι είναι? Τώρα που έχει περάσει το 24 ωρο και παλι δεν μπαίνει τι μπορώ να κάνω? Μπήκα από άλλο υπολογιστή στο λινκ που μου έδωσες, μου έστειλε σε μαιλ ένα κωδικό και μπήκα και έβαλα νέο κωδικό πρόσβασης, αλλά μετά πάω να κάνω είσοδο με το νεό κωδικό και μου ξαναβγάζει πάλι το αρχικό μήνυμα που μου έβγαζε , δηλαδή Η αίτηση υποβλήθηκε Σας ευχαριστούμε. Το αίτημά σας υποβλήθηκε!<br><br>Αν καταχωρήσετε πολλές φορές το αναγνωριστικό σας, δεν θα είναι πιο γρήγορη η απόκριση. Μόλις υποβληθεί το αρχικό αίτημα, τοποθετείται σε σειρά προτεραιότητας και απαντάται όταν έρθει η σειρά του. <br><br>Εκτιμούμε την υπομονή σας και λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση. Τι να κάνω? Γιατί δεν μπαίνει τώρα?
hawkpilot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, αφού συνεννοήθηκα με τον συμφορουμίτη kostas_tech, έβαλα "χέρι" στο laptop του. Το σκουλίκι επηρεάζει το αρχείο C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts Για να λύσετε το πρόβλημα θα πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα: 1) Scan με AntiMalwareBytes και με Avira κατά προτίμηση από safe mode. 2) Διαγραφή όλων των προσωρινών αρχείων των win με το Disk Cleanup 3) Ανοίγετε ένα notepad (με δικαιώματα administrator για όσους έχουν ενεργό το UAC) και πληκτρολογείτε >127.0.0.1 localhost 4) Πατάτε το κουμπί Save και αλλάζετε την επιλογή Save as type από Text Documents σε All files. 5) Πληκτρολογείτε για όνομα το C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts και πατάτε ΟΚ. Αν σας ζητηθεί να κάνετε overwrite το αρχείο απαντήστε θετικά. Αν δείτε προειδοποίηση ότι το αρχείο είναι read only να επιμείνετε στην αντικατάστασή του. Αν όλα πήγαν καλά θα μπορέσετε να δείτε πάλι το fb edit: Οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν για όλους όσους κάνοντας ping www.facebook.com παίρνουν απάντηση από τη loopback address (127.0.0.1) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2011 από hawkpilot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα