filip123go Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μπηκα απο του guest αλλα και παλι τιποτα... Δημιούργησε καινούριο admin.. Δεν χάνεις τίποτα... Επίσης δοκίμασε και με άλλους browser αν δεν το έχεις κάνει ήδη...
kostas_tech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Mε διαφορετικους browser εχω δοκιμασει αλλα τιποτα. Τωρα θα κανω καινουργιο διαχειριστη και θα ποσταρω τι εγινε.
filip123go Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Λοιπόν, δοκίμασε το παρακάτω μόνο στο firefox. Στην γραμμή διεύθυνσης γράψε: about:config και πάτα εντερ. Θα σου βγάλει μια τεράστια λίστα. πάτα cntr+f για να κάνεις αναζήτηση και ψάξε για το: ipv6 Θα σου βγάλει 1 αποτέλεσμα. Αν είναι true καντο false και αν είναι false καντο true. Μετά δοκίμασε να μπεις..! Αν δεν πετύχει, επέστρεψε την επιλογή στην αρχική της τιμή και πες μου να ψάξω κ άλλο..!
kostas_tech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Τιποτα απο τα δυο δεν πετυχε. Ουτε με διαφορετικο admin ουτε με το about:config. Συνεχισε να ψαχνεις!
kostakos99 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Και εγώ έκανα το ίδιο όμως πάλι δεν γίνετε... Από ότι θυμάμε ένας φίλος μου είχε πάθει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Μου είπε ότι άλλαξε τον κωδικό και έκανε και κάτι άλλο και αν θυμάμαι καλά πρέπει να έγινε. Θα τον ρωτήσω τι έκανε και αν έιχε και αποτέλεσμα βέβαια και θα σας το μεταφέρω...
kostas_tech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 OK περιμενω. edit: Αν κανω system restore μπορει να διαγραφουν και αλλες εφαρμογες του PC? π.χ. παιχνιδια, browsers κτλ.
filip123go Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 OK περιμενω. edit: Αν κανω system restore μπορει να διαγραφουν και αλλες εφαρμογες του PC? π.χ. παιχνιδια, browsers κτλ. Ναι ότι έχεις κάνει εγκατάσταση θα διαγραφεί..! Και μεταξύ μας δεν νομίζω ότι θα δουλέψει..!
kostas_tech Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δεν εχετε να προτεινεται τι αλλο μπορω να κανω?
filip123go Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies..! Επίσης πήγαινε Firefox/tools/Add-on's και απενεργοποίησε το AGV safe search 8.5..! Πάνε στο Firefox/tools/extensions και πες μου όλα όσα γράφει..!
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ανοίξτε με notepad το αρχείο C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts και ποστάρετε εδώ τα περιεχόμενά του. Επίσης ανοίξτε ένα command prompt, εκτελέστε "ping www.facebook.com" και ανεβάστε στο νήμα το αποτέλεσμα.
kostas_tech Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αποτα hosts δεν μου βγαζει τιποτα σε σχεση με το facebook οπως ειχα δει και σε βιντεο στο youtube αλλα μονο αυτο: "# Copyright © 1993-1999 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost" Το "ping facebook.com" μου το βγαζει για λιγα δευτερολεπτα και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως λεει αλλα καταλαβα κατι για 32 bytes και reply from 127.0.0.1 Εχετε ιδεα τι μπορει να σημαινουν αυτα??? Help!
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αποτα hosts δεν μου βγαζει τιποτα σε σχεση με το facebook οπως ειχα δει και σε βιντεο στο youtube αλλα μονο αυτο: "# Copyright © 1993-1999 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost" Το "ping facebook.com" μου το βγαζει για λιγα δευτερολεπτα και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως λεει αλλα καταλαβα κατι για 32 bytes και reply from 127.0.0.1 Εχετε ιδεα τι μπορει να σημαινουν αυτα??? Help! Ok, έχεις σίγουρα πρόβλημα. Το ping δείχνει ότι αντί να "χτυπάς" το FB (το οποίο έχει IP 66.220.158.47), το pc σου χτυπάει την loopback address (localhost 127.0.0.1). Σε όλες τις περιπτώσεις που έχω δει αυτό το φαινόμενο, υπάρχουν εγγραφές στο hosts - στη δική σου περίπτωση τα πράγματα δείχνουν ότι κάτι σουλατσάρει μέσα στο pc. Scan με το antimalwarebytes έκανες? Αν μπορείς πόσταρε και το αποτέλεσμα της εντολής "ipconfig/all".
kostas_tech Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Εχω κανει scan με antimalwarebytes, spybot s&d, ad-aware και norton. Ολα μου βρηκαν ιους, trojan κτλ. αλλα δεν γινεται τιποτα μετα το restart. Συνεχεια μου βγαζει οτι υπαρχει αδυναμια συνδεσης με το facebook.com. *Δεν υπαρχει αποτελεσμα στην εντολη "ipconfig/all" μονο οταν γραφω "ipconfig" αλλα μου βγαζει κατι παρα πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινω να το δω.
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Εχω κανει scan με antimalwarebytes, spybot s&d, ad-aware και norton. Ολα μου βρηκαν ιους, trojan κτλ. αλλα δεν γινεται τιποτα μετα το restart. Συνεχεια μου βγαζει οτι υπαρχει αδυναμια συνδεσης με το facebook.com. *Δεν υπαρχει αποτελεσμα στην εντολη "ipconfig/all" μονο οταν γραφω "ipconfig" αλλα μου βγαζει κατι παρα πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινω να το δω. Άνοιξε ένα command prompt και τρέξε την εντολή ipconfig/all. Σίγουρα σου δίνει αποτέλεσμα και είναι πολλές γραμμές. Μην τρέχεις την εντολή από το Run του start menu. Επίσης θα σου πρότεινα να ξανατρέξεις το antimalwarebytes από safe mode. Πιθανότατα, δεν έχει καθαρίσει το pc από τα σκουλήκια.
kostas_tech Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 To ετρεξα μεσω command prompt και μου εβγαλε αποτελεσματα. Τι θελεις να σου πω ακριβως, απο τα αποτελεσματα, γιατι δεν γινεται να καθισω και να το αντιγραψω ολοκληρο κειμενο? *Οταν εννοεις safe mode, safe mode του pc ή του antimalwarebytes?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα