kostakos99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδιά. Εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου στο facebook από το σπίτι μου. Όταν πήγα σε ένα internet- καφε μπήκα κανονικά στον λογαριασμό μου και είδα στα μυνήματα ότι κάποιος(hacker λογικά) έστελνε σε όλους τους φίλους μου «how are you» και ένα link από κάποιο βίντεο. Παλιώτερα κάποιος φίλος του αδερφού μου (που λογικά είχε μπει hacker στον λογαριασμό του) έστειλε στον αδερφό μου ένα link από κάποιο βίντεο και ο αδερφός μου πάτησε επάνω σε αυτό to link. Από τότε δεν μπορώ να μπω στο facebook από τον υπολογιστή του σπιτιού μου, επειδή λογικά αυτός ο hacker έχει τον απόλυτο έλεγχο τον λογαριασμών από τα facebook μας. Τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε να μπορώ να συνδεθώ στο facebook από τον υπολογιστή μου και να μην μπαίνει ο «ανεπιθύμητος» στον λογαριασμό μου;
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Άλλαξε τον κωδικό που έχεις στο fb και τρέξε κ ένα scan με malwarebytes και spybot s&d
kostakos99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το κωδικό τον άλλαξα. Όταν πάω όμως να μπω από τον υπολογιστή του σπιτιού μου, μου εμφανίζει ότι και του τύπου στο ΒΙΝΤΕΟ. Τι πρέπει να κάνω για αυτό;
Luciddream Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 η αδυνατότητα είναι καινούρια λέξη? busted, υπάρχει..!!
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Τα προγράμματα που σου είπα τα έτρεξες..?? Επίσης απενεργοποίησε τo firewall και το antivirus σου (αν έχεις) και ξανα-δοκίμασε.
kostakos99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Τα προγράμματα που σου είπα τα έτρεξες..?? Επίσης απενεργοποίησε τo firewall και το antivirus σου (αν έχεις) και ξανα-δοκίμασε. Το πρόγραμμα δεν το έτρεξα... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν τι κάνει. Υπάρχει στον υπολογιστή μου ή πρέπει να το κατεβάσω; Αν υπάρχει στον υπολογιστή μου πες την διαδρομή για να το βρω και αν θέλει DOWNLOAD δώσε το link. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΟ REGISTRY EASY. ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Λοιπόν το malwarebytes και το spybot s&d κατεβάζεις και τρέχεις. Τι windows έχεις στο pc. Αυτό που σου είπα με τo firewall και το antivirus το έκανες..?? Επίσης, με ποιο πρόγραμμα σερφάρεις..?
kostakos99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Λοιπόν το malwarebytes και το spybot s&d κατεβάζεις και τρέχεις. Τι windows έχεις στο pc. Αυτό που σου είπα με τo firewall και το antivirus το έκανες..?? Επίσης, με ποιο πρόγραμμα σερφάρεις..? Λοιπόν για να τα πάρουμε ένα ένα 1.Τα προγράμματα τα κατέβασα και τώρα κάνω scan 2.Εχω windows xp 3.ΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑNTIVIRUS KAI TO FIREWALL... EΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
p8grs Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Φίλε μου αφού άλλαξες κωδικό όπως σου είπαν για antivirus δοκίμασε το Microsoft Security Essential είναι εντελώς δωρεάν και σε όσους Η/Υ το έχω περάσει (είμαι τεχνικός Η/Υ) όλοι έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι (δες και πόσα βραβεία έχει πάρει και έχει αφήσει πίσω όλα τα nod32, panta ,norton......κ.α.) απλά πριν το κάνεις εγκατάσταση απεγκατέστησε οτιδήποτε άλλο firewall, antivirus, antispyware κ.α. για να δουλέψει σωστά . θα δεις πως από το Microsoft Security Essential δεν περνάει ούτε κουνούπι χωρίς έλεγχο. εδώ είναι το link να το κατεβάσεις http://www.microsoft.com/el-gr/security_essentials/default.aspx
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Φίλε μου αφού άλλαξες κωδικό όπως σου είπαν για antivirus δοκίμασε το Microsoft Security Essential είναι εντελώς δωρεάν και σε όσους Η/Υ το έχω περάσει (είμαι τεχνικός Η/Υ) όλοι έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι (δες και πόσα βραβεία έχει πάρει και έχει αφήσει πίσω όλα τα nod32, panta ,norton......κ.α.) απλά πριν το κάνεις εγκατάσταση απεγκατέστησε οτιδήποτε άλλο firewall, antivirus, antispyware κ.α. για να δουλέψει σωστά . θα δεις πως από το Microsoft Security Essential δεν περνάει ούτε κουνούπι χωρίς έλεγχο. εδώ είναι το link να το κατεβάσεις http://www.microsoft.com/el-gr/security_essentials/default.aspx Αρχικά καλώς ήρθες στο insomnia. Από εκεί και πέρα ... είσαι τέχνικος ΗΥ και προτείνεις το MS Essential; Επιπλέον το παρουσιάζεις και για κέρβερό; Είτε εχεις χασει επεισόδια είτε δεν είσαι καλός τεχνικός. Γιατί τα λεω αυτά; Δες το παρακάτω Link και πρόσεξε τις βαθμολογία πιάνει στο protection http://www.av-test.org/certifications
kostakos99 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Τι έγινε τελικά..? @filip123go Δεν έγινε τίποτα... Τώρα μπορεί να μην έκανα κάτι σωστά στο firewall ή σε κανένα antivirus.
kostas_tech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Και εγω εχω το ιδιο προβλημα, τα δοκιμασα ολα, αλλα ακομα εχω το προβλημα. Εμενα, οταν προσπαθω να μπω στο facebook μου βγαζει αδυναμια συνδεσης. Στον σταθερο μου μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου αλλα απο το λαπτοπ δεν μπορω. Σε ολες τις αλλες ιστοσελιδες ομως μπορω. Εχω δοκιμασει ad-aware, spybot, malwarebytes, norton, εχω κλεισει antivirus και firewall αλλα τιποτα. Καμια βοήθεια?
filip123go Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Περίεργα πράγματα....! Τρελή μαντεψιά :P , για δοκιμάστε να δημιουργήσετε καινούριο χρήστη και να μπείτε από εκεί...! Φίλε μου αφού άλλαξες κωδικό όπως σου είπαν για antivirus δοκίμασε το Microsoft Security Essential είναι εντελώς δωρεάν και σε όσους Η/Υ το έχω περάσει (είμαι τεχνικός Η/Υ) όλοι έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι (δες και πόσα βραβεία έχει πάρει και έχει αφήσει πίσω όλα τα nod32, panta ,norton......κ.α.) απλά πριν το κάνεις εγκατάσταση απεγκατέστησε οτιδήποτε άλλο firewall, antivirus, antispyware κ.α. για να δουλέψει σωστά . θα δεις πως από το Microsoft Security Essential δεν περνάει ούτε κουνούπι χωρίς έλεγχο. εδώ είναι το link να το κατεβάσεις http://www.microsoft...ls/default.aspx Αν δεν ήταν δωρεάν θα ορκιζόμουν ότι μπήκες για να κάνεις promotion.. :P Anyway, καλώς μας ήρθες ...!
kostas_tech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μπηκα απο του guest αλλα και παλι τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα