funbreaker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Όταν κάνω 2πλο κλικ στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" και ανοίγει το παράθυρο, ανοίγει πάντα με τις ίδιες συγκεκριμένες διαστάσεις. Μετά το μεγιστοποιώ. Θα ήθελα να ανοίγει με την μία πιο μεγάλο. Πώς μπορώ να το κάνω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Για πιαστο απο τις ακρες φερτο εκει που θελεις και κλειστο και ξαναανοιξε το...
Anaksimandros4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Όταν κάνω 2πλο κλικ στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" και ανοίγει το παράθυρο, ανοίγει πάντα με τις ίδιες συγκεκριμένες διαστάσεις. Μετά το μεγιστοποιώ. Θα ήθελα να ανοίγει με την μία πιο μεγάλο. Πώς μπορώ να το κάνω? Σε παλαιοτερα Windows το παρακατω λειτουργουσε σε πολλες περιπτωσεις οπου γινοτνα αυτο που λες και με εσωσε πολλες φορες απο το να εχω νευρα. Επειδη δεν μου εχει τυχει στα Windows 7 να εχω τετοιο προβλημα και τα W7 "θυμουνται" την μεγιστοποιηση πλεον, ισως δεν λειτουργει σε εσενα. Παντως δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις: Ανοιξε το παραθυρο που θελεις, μεγιστοποιησε το και πατα CTRL και μετα με το ποντικι πατα το Χ του παραθυρου για κλεισιμο. Αφησε(release) το CTRL. Οταν ξαναανοιξεις το παραθυρο πλεον(αυτο τουλαχιστον γινοταν οπως ειπα σε προηγουμενα Windows) θα θυμαται πως ηταν.
funbreaker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Έχω winXP Θυμούνται την αλλαγή μεγέθους. Δεν θυμούνται την μεγιστοποίηση. Υπάρχει λύση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Έχω winXP Θυμούνται την αλλαγή μεγέθους. Δεν θυμούνται την μεγιστοποίηση. Υπάρχει λύση? Αν για αλλαγη μεγεθους ορισεις την μεγιστοποιηση χειροκινητα οπως σου ειπα ??
funbreaker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αν για αλλαγη μεγεθους ορισεις την μεγιστοποιηση χειροκινητα οπως σου ειπα ?? Ε δεν ενθουσιάζομαι γιατί κανονική μεγιστοποίηση δεν κάνεις έτσι αλλά το βάζεις στο περίπου και μου την σπάει αλλά ΟΚ δεν βρίσκω κι εγώ κάτι αλλο. windows...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αν για αλλαγη μεγεθους ορισεις την μεγιστοποιηση χειροκινητα οπως σου ειπα ?? Ε δεν ενθουσιάζομαι γιατί κανονική μεγιστοποίηση δεν κάνεις έτσι αλλά το βάζεις στο περίπου και μου την σπάει αλλά ΟΚ δεν βρίσκω κι εγώ κάτι αλλο. windows... Οταν ειχα xp ηταν το μονο απο οτι μου ειχαν πει τα παιδια εδω που επιασε.Τωρα αν θελεις ακριβεια χιλιοστου ....
funbreaker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Οταν ειχα xp ηταν το μονο απο οτι μου ειχαν πει τα παιδια εδω που επιασε.Τωρα αν θελεις ακριβεια χιλιοστου .... Ε ναι αυτό θα κάνω κι εγώ. Ευχαριστώ!
Anaksimandros4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ε δεν ενθουσιάζομαι γιατί κανονική μεγιστοποίηση δεν κάνεις έτσι αλλά το βάζεις στο περίπου και μου την σπάει αλλά ΟΚ δεν βρίσκω κι εγώ κάτι αλλο. windows... Δηλαδη το κολπο που σου ειπα με το CTRL δεν επιασε ε? Περιεργο.... Για δοκιμασε το παρακατω: Κατεβασε το: MaximizeXP Τρεξε το και δεξου την συγχωνευση. Κανε restart τον υπολογιστη. Τωρα? Ανοιγει σε μεγιστοποιημενο παραθυρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.