Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση γα Access Point

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το repeater είναι όντως το πιο εύκολο, άμα δεν θέλετε να μεταφέρετε και αρχεία μεταξύ σας δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα στην ταχύτητα.

Όσο για το σετάρισμα σε ένα repeater που έχω εγώ η σύνδεση ήταν πολύ εύκολη, μέσα απο το interface του τρέχεις ένα setup wizard, κάνεις ένα ψάξιμο για διαθέσιμα δίκτυα και σύνδεση, αλλά υποθέτω θα είναι ανάλογα το λογισμικό που θα τρέχει αυτό που θα πάρεις, εν πάση περιπτώσει θα έχει manual με οδηγούς και δεν πιστεύω να δυσκολευτείς. Μετά οι απο κάτω κανονικά θα συνδέονται όπως και τώρα, δεν έχει διαφορά.

Βέβαια πριν πάρεις οτιδήποτε πρέπει να σιγουρευτείς οτι πιάνεις και εσύ και οι άλλοι απο το κλιμακοστάσιο, αλλιώς ψάχνεις άλλη λύση ή άλλο χώρο να το βάλεις.

Ευχαριστω πολυ.Δεν με ενδιαφερει η ανταλλαγη αρχειων αλλα δεν καταλαβα αυτο που εκανα bold. Εγω θα συνδεομαι με καλωδιο οπως και τωρα με το router αν εχω καταλαβει καλα , οποτε γιατι να εχω προβλημα ?

Δημοσ.

Το ρούτερ με το repeater εννοώ να έχουν καθαρό κανάλι όσο πιο καθαρό γίνεται. Για αυτό σου είπα παραπάνω όταν μπορέσεις να πας εκεί το ρούτερ σου και να δοκιμάσεις αμα πιάνεις απο το σπίτι σου (στο σημείο που έχεις το ρούτερ με κανένα λάπτοπ πχ), για να δεις αμα φτάνει σήμα και σε τι επίπεδα.

Εσύ στο σπίτι σου δεν θα αλλάξεις τίποτα, έτσι όπως είσαι θα παραμείνεις, απλά βλέπεις που θα βάλεις το repeater (στην περίπτωση που φτάνει σήμα πάντα) και το σετάρεις να επανεκπέμπει το δίκτυό σου.

Edit: Το πρόβλημα άμα δεν υπάρχει καλό σήμα δεν θα το έχεις εσύ, οι απο κάτω θα ζορίζονται :P

Δημοσ.

Τα Access Point's είναι αυτά στο Πλαίσιο: Link

Εγώ λέω WA730RE (αμα θες οπωσδήποτε απο πλαίσιο), τα 300 Mbit τι να τα κάνεις... Και μάλλον και τα 3 αυτά τα πρώτα της TP-LINK τα ίδια πράματα είναι σε απόδοση. Έχουν και αυτό το range extender... Μπορεί να πιάσει κάπως καλύτερα.

Πάντως άμα πας σε άλλο μαγαζί θα βρεις πολύ φθηνότερα AP και θα υπάρχει και κάποια ποικιλία...

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ.Προτιμω το Πλαισιο και γιατι ειναι πολυ κοντα μου το κεντρικο και απο αποψη service δεν ειχα μεχρι τωρα προβληματα.

Κατα καποιο τροπο "το παω το μαγαζι" !!!

Δημοσ.

Καλό είναι το μαγαζί αλλα λίγο ακριβό :mrgreen: Αφού το προτιμάς... Go for it...

Τα υπόλοιπα ΑΡ που έχει είναι ακριβούτσικα πάντως... Άρα σε αυτά τα 3 είσαι που δεν πρέπει να έχουν και τρομερές διαφορές.

Δημοσ.

H λυση του repeater ειναι πιο πρακτικη μονο αν στο σημειο που θα το τοποθετησεις εξασφαλιζεις καλο σημα ταυτοχρονα και απτις 2 πλευρες (router δικο σου και διαμερισματα-Η/Υ των αλλων).

Σε περιπτωση που δεν παει καλα με τα σηματα ειτε του router, ειτε των Η/Υ, τοτε "μπλεκεις" :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...