lagermon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Παιδια έχω κάνει λογαριασμό σε ενα hosting site και συγκεκριμένα στο 000web host. Θέλω λοιπόν εκει να ανεβασω το joomla. Το αυτόματο ανέβασμα δεν λειτουργεί προσωρινά. Προσπαθώ να το κανω μόνος μου, αλλα λέει ότι κάθε αρχείο που ανεβαίνει δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5mb και το joomla ειναι 8mb ζιπαρισμενο. Μήπως ξέρει κανείς κανένα άλλο τροπο. Τι ειναι το προγράμματα filezilla. Μήπως έχει καμία σχεση με το πρόβλημα μου και μπορει να με βοηθήσει? Ευχαριστώ!!!
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Παιδια έχω κάνει λογαριασμό σε ενα hosting site και συγκεκριμένα στο 000web host. Θέλω λοιπόν εκει να ανεβασω το joomla. Το αυτόματο ανέβασμα δεν λειτουργεί προσωρινά. Προσπαθώ να το κανω μόνος μου, αλλα λέει ότι κάθε αρχείο που ανεβαίνει δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5mb και το joomla ειναι 8mb ζιπαρισμενο. Μήπως ξέρει κανείς κανένα άλλο τροπο. Τι ειναι το προγράμματα filezilla. Μήπως έχει καμία σχεση με το πρόβλημα μου και μπορει να με βοηθήσει? Ευχαριστώ!!! Κατεβάζεις το File Zilla βάζεις το domain σου onoma.gr τον username σου τον password σου στη θύρα βάζεις 21 και ξεκινάς να αναιβάζεις ότι θες... αριστερά το pc σου δεξιά ο server...
adamco Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Aνέβασα επιτυχώς ένα αρχείο μεγέθους 4.5ΜΒ αλλά το Scribus 1.3.3.9 μεγέθους 19MB ενώ το FileZilla το μετέφερε με επιτυχία όπως βλέπουμε από τις παρακάτω γραμμές: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Εντολή: STOR scribus-1[1].3.3.9-win32-install.exe Απάντηση: 150 Accepted data connection Απάντηση: 226-File successfully transferred Απάντηση: 226 751.970 seconds (measured here), 25.03 Kbytes per second Κατάσταση: Επιτυχής μεταφορά αρχείου, μεταφέρθηκε 19.271.412 bytes στο 452 δευτερόλεπτα στην directory /htdocs/software του server δεν υπάρχει!!!!
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Aνέβασα επιτυχώς ένα αρχείο μεγέθους 4.5ΜΒ αλλά το Scribus 1.3.3.9 μεγέθους 19MB ενώ το FileZilla το μετέφερε με επιτυχία όπως βλέπουμε από τις παρακάτω γραμμές: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Εντολή: STOR scribus-1[1].3.3.9-win32-install.exe Απάντηση: 150 Accepted data connection Απάντηση: 226-File successfully transferred Απάντηση: 226 751.970 seconds (measured here), 25.03 Kbytes per second Κατάσταση: Επιτυχής μεταφορά αρχείου, μεταφέρθηκε 19.271.412 bytes στο 452 δευτερόλεπτα στην directory /htdocs/software του server δεν υπάρχει!!!! το directory το έλεγξες και από το filezilla και από το cp σου? Ξαναδοκίμασες; Η δουλειά που κάνει γίνεται, και αν ναι, σωστά;
adamco Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 το directory το έλεγξες και από το filezilla και από το cp σου? Ξαναδοκίμασες; Η δουλειά που κάνει γίνεται, και αν ναι, σωστά; Ναι το έλεγξα από το cp του server αλλά μόνο τα αρχεία που ήταν κάτω από 5ΜΒ φαίνονται και μπορούν να τα κάνουν τώρα download οι χρήστες και οι χρήστριες. To filezilla τα μεταφέρει όλα χωρίς πρόβλημα αλλά μάλλον έχει περιορισμούς στο site το free registration. Όταν θα γίνω κανονικός συνδρομητής δεν θα υπάρχουν οι περιορισμοί στο upload.
ntellos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Παιδια έχω κάνει λογαριασμό σε ενα hosting site και συγκεκριμένα στο 000web host. Θέλω λοιπόν εκει να ανεβασω το joomla. Το αυτόματο ανέβασμα δεν λειτουργεί προσωρινά. Προσπαθώ να το κανω μόνος μου, αλλα λέει ότι κάθε αρχείο που ανεβαίνει δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5mb και το joomla ειναι 8mb ζιπαρισμενο. Μήπως ξέρει κανείς κανένα άλλο τροπο. Τι ειναι το προγράμματα filezilla. Μήπως έχει καμία σχεση με το πρόβλημα μου και μπορει να με βοηθήσει? Ευχαριστώ!!! σπάσε τα αρχείο(>8mb) που θες να ανεβάσεις σε αρχεία(<8mb) και κάνε τα μετά upload. Το είχα κάνει παλαιότερα σε άλλον free hoster.
barca10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ο Filezilla είναι ο καλύτερος client fpt. +1 Μακράν ο καλύτερος και free.
NiKoS WSN Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 +1 Μακράν ο καλύτερος και free. Η αγγελία δεν ισχύει πλέον.. (να το ξέρεις)
AntLin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ξεζιπάρισε το joomla και μετέφερε όλα τα περιεχόμενα στο φάκελο που θέλεις. Τα επιμέρους αρχεία είναι μικρότερα από 5 MB. Για να το κάνεις επιλέγεις από το pc όλα τα αρχεία από το ξεζιπαρισμένο φάκελο του joomla και πατάς μεταφορά. Να παρακολουθείς την ουρά μεταφοράς γιατί αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρεις κάποιο φάκελο η αρχείο ξανά. Το Filezilla έχει στο κάτω μέρος ένα τμήμα που λέει αποτυχημένες προσπάθειες.
andybgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 αυτο που λες οτι οι χρηστες δεν μπορουν να κανουν download αρχεια μεγαλύτερα απο 5mb σίγουρα είναι απο το free registration που εκανες, σιγουρα εχεις περιορισμους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.