FKLDS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ως ελληνες ειμαστε χειροτεροι οδηγοι απο σακνδιναβους,γερμανους,βρετανους κατα μεσο ορο οι κρητικοι ειναι χειροτεροι οδηγοι απο τους αθηναιους κατα μεσο ορο. ειναι πολυ δυσκολο να το κατανοησεις ε? Αυτός ο μέσος όρος πως ακριβώς βγαίνει;;; Προσωπική εμπειρία;;; Ή άντε 2-3 ατόμων;;; Δηλαδή όταν βλέπω γυναίκα οδηγό, πριν από μερικές ημέρες, σε αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες, να παλεύει να κάνει αναστροφή έξω από το σταθμό του Θησείου, να καβαλάει τη νησίδα, να ξεσκίζει το μπροστινό προφυλακτήρα αλλά εκεί, να το παλεύει...και τελικά αφού κατάλαβε ότι κάτι παει στραβά, να κάνει την αναστροφή με οδηγίες περαστικών, τι να πω; ηρακλειώτισσα και αυτή, έτσι; ή μήπως μεμονωμένο περιστατικό;
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αυτός ο μέσος όρος πως ακριβώς βγαίνει;;; Προσωπική εμπειρία;;; Ή άντε 2-3 ατόμων;;; Δηλαδή όταν βλέπω γυναίκα οδηγό, πριν από μερικές ημέρες, σε αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες, να παλεύει να κάνει αναστροφή έξω από το σταθμό του Θησείου, να καβαλάει τη νησίδα, να ξεσκίζει το μπροστινό προφυλακτήρα αλλά εκεί, να το παλεύει...και τελικά αφού κατάλαβε ότι κάτι παει στραβά, να κάνει την αναστροφή με οδηγίες περαστικών, τι να πω; ηρακλειώτισσα και αυτή, έτσι; ή μήπως μεμονωμένο περιστατικό; το ειπες μονος σου. θες κι αλλες επεξηγησεις?
kanesaxo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σαν αυτά που έχω ζήσει στο οδικό δίκτυο χαλκίδας - κύμης δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Τους δίνω το βραβείο των χειρότερων οδηγών με άνεση. Εξου και τα ΧΑΡ-οι στις πινακίδες. Και Κρήτη απο φίλο που ζούσε επι σειρά ετών εκεί,έχω ακούσει επίσης τα χειρότερα.Δεν είναι τυχαίο που ακούγεται απο τοπικούς,επισκέπτες,τουριστε το "στη Κρήτη αν περάσει πεζός το δρόμο,επιταχύνουν αντί να κόψουν". Γενικά είμαστε λίγο ουγκάντα στην οδήγηση,αλλά ευτυχώς πλεον στις εθνικές, η βενζίνη εχει 1.80 και εχουν κοψει οι περισσότεροι τις μαλακίες με τα πολλά χλμ. Μεσα στη πολη δε, δε κόβονται.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σαν αυτά που έχω ζήσει στο οδικό δίκτυο χαλκίδας - κύμης δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Τους δίνω το βραβείο των χειρότερων οδηγών με άνεση. Εξου και τα ΧΑΡ-οι στις πινακίδες. Και Κρήτη απο φίλο που ζούσε επι σειρά ετών εκεί,έχω ακούσει επίσης τα χειρότερα.Δεν είναι τυχαίο που ακούγεται απο τοπικούς,επισκέπτες,τουριστε το "στη Κρήτη αν περάσει πεζός το δρόμο,επιταχύνουν αντί να κόψουν". Γενικά είμαστε λίγο ουγκάντα στην οδήγηση,αλλά ευτυχώς πλεον στις εθνικές, η βενζίνη εχει 1.80 και εχουν κοψει οι περισσότεροι τις μαλακίες με τα πολλά χλμ. Μεσα στη πολη δε, δε κόβονται. Μέχρι να πάει 2.5 το λίτρο και να κυκλοφορούν όλοι με 1000ράκια.
kanesaxo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τοτε ειναι που θα πηγαινουν χειρότερα,ελέω μικρού μεγέθους (συνώνυμο συνήθως των λίγων κυβικών)
Tenshi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τοτε ειναι που θα πηγαινουν χειρότερα,ελέω μικρού μεγέθους (συνώνυμο συνήθως των λίγων κυβικών) Μήν το λές... http://www.youtube.com/watch?v=UbLLneR-Umw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.