Προς το περιεχόμενο

Οδηγοί στην Κρήτη και φλας!

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως αμα ειναι πουθενα η τροχαια στημενη,τα φλας/φωτα/κορνες παιρνουν φωτια για να ειδοποιησουν τον αλλον απο το αντιθετο ρευμα.. :lol:

Το μεγαλύτερο παράδοξο.Τον Έλληνα τον διακατέχει το "filotimo" όπως επίσης και το "kouraghio".Θα σφαχτεί για τον διπλανό του μέχρι το σημείο που θα σφίξουν οι σούφρες επικίνδυνα,οπότε φιλαράκι δέν σε ξέρω δέν με ξέρεις υποφέρεις κ' υποφέρεις (καλά το έγραψα).

Κατα τ'άλλα επειδή ειπώθηκε κάτι για σιδερικά,συνάδελφος απο την δουλειά είχε πάει πρίν πεντ-έξι χρόνια Κρήτη.Ενα αγροτικό του βγήκε διαγώνια απο παράδρομο και παραλίγο να τον πετάξει σε χαντάκι.Ο ελληνάρας ξύπνησε και θεώρησε πρέπον να τον καταδιώξει,κατεβάζοντας το παράθυρο και εξαπολύοντας ομοβροντία ~το μισό εορτολόγιο.Ο Κρητικός κατέβασε τα παράθυρο και ανταπέδωσε μία (1) φορά στον αέρα...

Κο-κό ο ελληνάρας

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μεγαλύτερο παράδοξο.Τον Έλληνα τον διακατέχει το "filotimo" όπως επίσης και το "kouraghio".Θα σφαχτεί για τον διπλανό του μέχρι το σημείο που θα σφίξουν οι σούφρες επικίνδυνα,οπότε φιλαράκι δέν σε ξέρω δέν με ξέρεις υποφέρεις κ' υποφέρεις (καλά το έγραψα).

Κατα τ'άλλα επειδή ειπώθηκε κάτι για σιδερικά,συνάδελφος απο την δουλειά είχε πάει πρίν πεντ-έξι χρόνια Κρήτη.Ενα αγροτικό του βγήκε διαγώνια απο παράδρομο και παραλίγο να τον πετάξει σε χαντάκι.Ο ελληνάρας ξύπνησε και θεώρησε πρέπον να τον καταδιώξει,κατεβάζοντας το παράθυρο και εξαπολύοντας ομοβροντία ~το μισό εορτολόγιο.Ο Κρητικός κατέβασε τα παράθυρο και ανταπέδωσε μία (1) φορά στον αέρα...

Κο-κό ο ελληνάρας

δηλαδη ο αρχιδατος κρητικος ειναι πιο γαματος επειδη ειχε οπλο?

γιατι δε κατεβαινε κατω να τον δειρει ετσι? :rolleyes:

Δημοσ.
χεστηκαμε για την ανεξαρτησια της κρητης και τον ελεεινο τοπικισμο των βλαχων που νομιζουν οτι ειναι ημιθεοι.
τοσο εμβαδο βγηκε οταν υπολογισανε τα κτηματα που ειχανε δηλωσει για να παιρνου επιδοτησεις για χασισελαιοδεντρα

οι χειροτεροι οδηγοι της ελλαδας ειναι στη κρητη,και η ελιτ τους ειναι στο ρεθυμνο

α ειναι πολυ αντρες εκει

Στοιχηματίζω ότι στην έχει πηδήξει Κρητικός.

Δημοσ.

Θεωρείς δηλαδή οτι αν πιανόντουσαν στα χέρια θα μιλούσαμε για fair play μεταξύ πιθήκων;Δέν έπιασες την ουσία.

Δημοσ.

Δυστυχώς όπως είχαν οι περιστάσεις ήταν πιο γαμάτος. Γενικότερα όποιος έχει όπλο υπερέχει. Νόμος της φύσης δυστυχώς. Τώρα το να πουλήσεις εξυπνάδα σε κάποιον που κρατάει όπλο γενικότερα, δε σε κάνει άντρα, ηλίθιο σε κάνει. Γι αυτό όταν οδηγούμε καλό είναι τον εγωισμό να τον αφήνουμε στο σπίτι. Θυμάστε το περιστατικό με το μοτοσυκλετιστή που τράβηξε όπλο και τον καθάρισε τον άλλο στα φανάρια επειδή τον έκλεισε. Δεν γίνονται μόνο στην Κρήτη οι μαλακίες. Απλά πως να το κάνουμε, εφόσον γνωρίζεις πως είναι πιθήκια, δεν τους προκαλείς κιόλας.

Δημοσ.

Στοιχηματίζω ότι στην έχει πηδήξει Κρητικός.

ουτε καν,αλλα εμενα 6 χρονια στη κρητη και μου προκαλουσαν εμετο οι μπουρτζοβλαχοι.

Θεωρείς δηλαδή οτι αν πιανόντουσαν στα χέρια θα μιλούσαμε για fair play μεταξύ πιθήκων;Δέν έπιασες την ουσία.

το ξυλο ειναι ξυλο.

γιατι μπορει ο αλλος ο αοπλος να του ακουμπουσε το προφυλακτηρα πισω του αγροτικου να κανε 2 σβουρες και να φευγε στο γκρεμο.

Δημοσ.

Εκεί είναι το θέμα, ότι μιλάμε για πιθήκους. Ότι οι περισσότεροι μάτσο μεν κρητικοί είναι τίγκα βλάχοι, μαμόθρεφτοι (χωρίς μία γυναίκα, μέσα σε 2 μέρες φυτρώνουν μανιτάρια στο χώρο τους) και μέσα στα @@ των γονιών τους (είτε με περιουσία είτε με την διαμονή στο πατρικό τους). Και επειδή έχουν μία ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΗ προφορά και με τον τόσο σοβινισμό που τους δέρνει αλλά και τα @@ των πολιτικών που ήταν από το μέρος τους έχουν καταφέρει να προάγουν την ντόπια επιχειρηματικότητα (μαγκιά τους αυτό) νομίζουν ότι είναι ημίθεοι (οι μετριόφρονες... οι αλλοπαρμένοι το ψήνουν και για θεοί).

Προσωπικά, και λίγο off topic, βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρων τον πολιτισμό της ανατολικής Θράκης, του βορειοδυτικού Αιγαίου και της Ηπείρου. Κρίμα όμως που δεν είχαν πολιτικάντηδες από τα μέρη τους για να παίρνουν επιδοτήσεις και να προάγουν τα "ντόπια" τους.

Δημοσ.

Να 'γειάσει το στόμα σου φίλε μου!!! Δε πα να 'μαι κρητικός, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

Ωστόσο, επειδή ξέφυγε λίγο η κουβέντα : Αφήστε τα όπλα και πιάστε τα ...φλας! :-D

ΥΓ : Χανιά και Λάρισα οι δύο πρώτες πόλεις με τα περισσότερα τροχαία και θανάτους μοτοσικλετιστών. Περάσαμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη... τι να λέμε!

Δημοσ.

Εκεί είναι το θέμα, ότι μιλάμε για πιθήκους. Ότι οι περισσότεροι μάτσο μεν κρητικοί είναι τίγκα βλάχοι, μαμόθρεφτοι (χωρίς μία γυναίκα, μέσα σε 2 μέρες φυτρώνουν μανιτάρια στο χώρο τους) και μέσα στα @@ των γονιών τους (είτε με περιουσία είτε με την διαμονή στο πατρικό τους). Και επειδή έχουν μία ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΗ προφορά και με τον τόσο σοβινισμό που τους δέρνει αλλά και τα @@ των πολιτικών που ήταν από το μέρος τους έχουν καταφέρει να προάγουν την ντόπια επιχειρηματικότητα (μαγκιά τους αυτό) νομίζουν ότι είναι ημίθεοι (οι μετριόφρονες... οι αλλοπαρμένοι το ψήνουν και για θεοί).

arkag.jpg

Δημοσ.

Τουλαχιστον στην Κρητη δεν εχει λαδωσει το 95% για το διπλωμα....

Ελεγχουν πρωτα τον δρομο και μετα αλλαζουν λωριδα (συνηθως χωρις φλας) αλλα ποτε δεν θα σε κλεισουν.

1000 φορες καλυτερα απο εδω στην Αθηνα που χώνονται αμαξια στην λωριδα σου απο δεξια και απο αριστερα...

Δημοσ.

Ελεγχουν πρωτα τον δρομο και μετα αλλαζουν λωριδα (συνηθως χωρις φλας) αλλα ποτε δεν θα σε κλεισουν.

1000 φορες καλυτερα απο εδω στην Αθηνα που χώνονται αμαξια στην λωριδα σου απο δεξια και απο αριστερα...

Ναι, τα ίδια μου λέει και η κοπέλα μου που μέχρι πρόσφατα ζούσε Αθήνα! :P

Δημοσ.

εισαι κρητικος η εχεις ζησει κρητη?

Δημοσ.

Εγώ πάλι που ζω στο Ηράκλειο ενώ είμαι Αθηναίος, μπορώ να πω ότι ναι μεν είναι σκ**ά ο τρόπος που οδηγούν, αλλά δεν απέχει και τόσο όσο νομίζουμε από τον πρωτευουσιάνικο.

Το περίεργο της υπόθεσης; Έχω βρεθεί πολλές περισσότερες φορές σε θέση που «τα χρειάστηκα» στην Αθήνα, παρά στην Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο - από την άλλη μεριά δεν έχω πάει). Στην Κρήτη δεν έχω κοντέψει να τρακάρω ποτέ, ενώ στην Αθήνα το ABS είναι μόνιμος σύμμαχος.

Συμπέρασμα; Ίσως να είναι πιο «κάφροι» και χύμα στην Κρήτη, αλλά μάλλον είναι και πιο προσεκτικοί. Κάνουν ότι κάνουν, αλλά μάλλον τα κάνουν όπου τους παίρνει να τα κάνουν.

Δημοσ.

Εγώ πάλι που ζω στο Ηράκλειο ενώ είμαι Αθηναίος, μπορώ να πω ότι ναι μεν είναι σκ**ά ο τρόπος που οδηγούν, αλλά δεν απέχει και τόσο όσο νομίζουμε από τον πρωτευουσιάνικο.

Το περίεργο της υπόθεσης; Έχω βρεθεί πολλές περισσότερες φορές σε θέση που «τα χρειάστηκα» στην Αθήνα, παρά στην Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο - από την άλλη μεριά δεν έχω πάει). Στην Κρήτη δεν έχω κοντέψει να τρακάρω ποτέ, ενώ στην Αθήνα το ABS είναι μόνιμος σύμμαχος.

Συμπέρασμα; Ίσως να είναι πιο «κάφροι» και χύμα στην Κρήτη, αλλά μάλλον είναι και πιο προσεκτικοί. Κάνουν ότι κάνουν, αλλά μάλλον τα κάνουν όπου τους παίρνει να τα κάνουν.

Τώρα που θα σε μακελέψουν οι Killik και Ntinaras θα δεις εσύ, και χωρίς φλας;ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...