Προς το περιεχόμενο

MSI 760GM-E51+Sempron 140 = ??

nikos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα τον ιδιο επεξεργαστη. Ως διπυρηνος εμένα επαιζε με undervolt στα 1,09volt στα 2,7GHz.

Επισης επαιζε με 1,34volt στα 3,4GHz. Ωρα να τον ανεβασεις ;)

Δημοσ.

Ειχα τον ιδιο επεξεργαστη. Ως διπυρηνος εμένα επαιζε με undervolt στα 1,09volt στα 2,7GHz.

Επισης επαιζε με 1,34volt στα 3,4GHz. Ωρα να τον ανεβασεις ;)

απο αυρι που θα εχω ποιο πολυ ορεξουλα σιγουρα θα τον ανεβάσω

Δημοσ.

Μάλλον ότι τον ξεκλείδωσε σε Athlon II x2 440

Και εγώ έχω ξεκλειδώσει 3 - 4 (απο sempron μεχρι phenom X3) .. τι θα έπρεπε δλδ να ανοιγω θέμα για κάθε έναν??

Ας κλοκάρει , ας benchαρει και μετά ας ποστάρει στο oc section του forum!!

To συγκεκριμένο θέμα δεν έχει απολυτως κανένα νόημα και αποτελει ίσως την αχρηστη πληροφορία της ημέρας!! :mad:

Δημοσ.

Και εγώ έχω ξεκλειδώσει 3 - 4 (απο sempron μεχρι phenom X3) .. τι θα έπρεπε δλδ να ανοιγω θέμα για κάθε έναν??

Ας κλοκάρει , ας benchαρει και μετά ας ποστάρει στο oc section του forum!!

To συγκεκριμένο θέμα δεν έχει απολυτως κανένα νόημα και αποτελει ίσως την αχρηστη πληροφορία της ημέρας!! :mad:

εχεις μεγαλο προβλημα..να το κατατάξεις..έχουν δει το θέμα 81 άτομα και ο μόνος που εχει το πρόβλημα εισαι εσυ....καλυτερα να μάθεις τρόπους συμπεριφορας πρωτα και μετα να ποσταρις στα δικα μου θεματα απο δω και περα. φιλικα.

Δημοσ.

εχεις μεγαλο προβλημα..να το κατατάξεις..έχουν δει το θέμα 81 άτομα και ο μόνος που εχει το πρόβλημα εισαι εσυ....καλυτερα να μάθεις τρόπους συμπεριφορας πρωτα και μετα να ποσταρις στα δικα μου θεματα απο δω και περα. φιλικα.

Απλα οι περισσότεροι δεν θέλησαν καν να ασχοληθούν!!

Στην τελική αν οι mods θεωρούν χρήσιμο αυτό το thread εμενα δεν μου πεφτει λόγος!!!

Καλο Σαββατοκύριακο!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...