redeem Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Γεια σας.Ειμαι 22 ετών 75 κιλα και υψος 1.72. εχω ξεκινήσει γυμναστήριο εδω και 1 μήνα.. πως μπορώ να δω ποιο γρήγορα αποτελέσματα σε όγκο?...
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ελπίζω να μην εννοείς να σου προτείνουν χάπια. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις στον γυμναστή σου να σου ετοιμάσει ένα πρόγραμμα(ασκήσεις+διατροφή) για να πάρεις όγκο.
Komorias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 πως μπορώ να δω ποιο γρήγορα αποτελέσματα σε όγκο?... υπομονη....
Critter Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Προσπάθησε όσο μπορείς να τρώς τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε διοξίνες....σίγουρος και γρήγορος όγκος....
DKNI Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Γεια σας.Ειμαι 22 ετών 75 κιλα και υψος 1.72. εχω ξεκινήσει γυμναστήριο εδω και 1 μήνα.. πως μπορώ να δω ποιο γρήγορα αποτελέσματα σε όγκο?... Το μονο ευκολο Περισσια θερμιδων και πολυ ατσαλι στο γυμναστηριο Θα φας παραπανω απο οσο καις, θα αυξησεις το ποσοστο της διατροφης σου που αποτελειται απο υδατανθρακες (ψητες πατατες, βραστες πατατες και ρυζι, μαυρα μακαρονια, μαυρο ψωμι) προσπαθώντας να κρατησεις χαμηλα τα λιπη και τους υδατάνθρακες απο ασπρα μακαρονια και τηγανιτες πατατες κτλ και θα φας και αρκετες πρωτεινες (σαν δομικα υλικα για τους μυς) αλλα οχι σε ποσοστο όσο τρωμε στη γραμμωση Δυστυχως θα παρεις και λιγο λιπος αλλα δεν γινεται αλλιως, πρεπει να φας παραπανω αποσο καις για να παρεις ογκο. Το λιπος θα το χασει αργοτερα, οταν κανεις γραμμωση Επισης στο gym θα σπρωξεις σιδερα και ατσαλια. Μιας και εισαι αρχαριος καλο θα ηταν να μην μπεις κατευθειαν σε ασκησεις οπου θα κανεις 3 σετ των 4 επαναληψεων στην αποτυχια, αλλα να σου δωσει ο γυμναστης ενα "προγραμμα προετοιμασιας" Το "πολλα κιλα, λιγες επαναληψεις" απο μονο του δεν λεει κατι. Πρεπει να φας καλα (προφανως αφου για να ΠΑΡΕΙΣ, θα πρεπει οτι τρως > αυτα που καις) και σωστα ωστε να παρεις το λιγοτερο δυνατο λιπος και να πονεσεις στο γυμναστηριο Εισαι πιτισιρικος και αρχαριος. Αυτο σημαινει οτι το σωμα σου α) εχει πολλες δυνατοτητες και εχεις χρονια μπροστα σου να βελτιωθεις β) επειδη εισαι αρχαριος το σωμα σου θα αντιδρασει αμεσα Να θυμασαι παντα οτι θελει υπομονη. Το σωμα σου καθως θα γυμναζεσαι θα παψει να αντιδρα στο ερεθισμα ετσι ευκολα και θα βλεπεις πιο αργες αλλαγες. Θελει υπομονη.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Gia na b;aleiw όγκο πρέπει να έχεις λίγο κρέας, να μην είσαι κοκαλιάρης. Δεν ξέρω πως είσαι αλλά φάε λίγο πρωτείνη. Κανα κοτόπουλο κτλ.
DKNI Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Gia na b;aleiw όγκο πρέπει να έχεις λίγο κρέας, να μην είσαι κοκαλιάρης. Δεν ξέρω πως είσαι αλλά φάε λίγο πρωτείνη. Κανα κοτόπουλο κτλ. Για να βαλεις ογκο πρεπει να φας πρωτεινη ΚΑΙ υδατανθρακα. Ενας συνηθισμενος οργανισμος δυσκολευεται (εως αδυνατει) να μεταβολισει την ποσοτητα πρωτεινης που θα χρειαζοταν για μια υπερθερμιδικη διατροφη (χωρις παρουσια υ/α)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Gia na b;aleiw όγκο πρέπει να έχεις λίγο κρέας, να μην είσαι κοκαλιάρης. Δεν ξέρω πως είσαι αλλά φάε λίγο πρωτείνη. Κανα κοτόπουλο κτλ. Κια βαζεις ογκο με την πρωτεινη ή κιλα?Μαλιστα...
DKNI Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Eκτος αν εισαι σαν τον Σταθη Ψάλτη, χλωμο σε κοβω
Merdock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Για να πάρεις όγκο δε πρέπει πρώτα να χάσεις το λίπος σου; Πχ εγώ που μαι 1.83 και 89 κιλά(πριν 1 μήνα που άρχισα γυμναστήριο ήμουν 95 και 24.9% λίπος) δε πρέπει πρώτα να πάω γύρω στα 80-82 πριν αρχίσω να παίρνω όγκο;
DKNI Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Για να πάρεις όγκο δε πρέπει πρώτα να χάσεις το λίπος σου; Πχ εγώ που μαι 1.83 και 89 κιλά(πριν 1 μήνα που άρχισα γυμναστήριο ήμουν 95 και 24.9% λίπος) δε πρέπει πρώτα να πάω γύρω στα 80-82 πριν αρχίσω να παίρνω όγκο; Γενικα θα σου απανταγα "οχι, δεν ειναι απαραιτητο", υπαρχουν αρκετα προγραμματα συνδιαστικα, αλλα στην περιπτωση σου θα ελεγα ναι, το 24.9% λιπος ειναι υπερβολικο για τον μεσο αντρα και καλο θα ηταν να χασεις πρωτα λιπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.