Nemesis_rds Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μπορειτε να μου εξηγησετε με ποια λογικη κοστολογειτε στο μυαλο σας ενα κινητο σαν το Desire HD στα 300Ε?? Απο τι στιγμη που το Desire s κανει 500Ε και το Wildfire s (που ειναι της πλακα σε συγκριση με το DHD) κανει 300Ε. Ετσι απο περιεργεια.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 μιλάμε συγκεκριμένα για το dhd. τώρα αν θες να πούμε ότι και τα άλλα κινητά της HTC είναι πλέον πολύ ακριβά και πρέπει να ρίξει τις τιμές, το λέμε. Οι ανταγωνιστικές εταιρίες την έχουν σκίσει λίγο.
moure Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μπορειτε να μου εξηγησετε με ποια λογικη κοστολογειτε στο μυαλο σας ενα κινητο σαν το Desire HD στα 300Ε?? Απο τι στιγμη που το Desire s κανει 500Ε και το Wildfire s (που ειναι της πλακα σε συγκριση με το DHD) κανει 300Ε. Ετσι απο περιεργεια. Με την λογικη οτι το nexus s εχει 300 και το galaxy s 320... Aυτα τα δυο μοντελα μαζι με το hd ηταν τα high end τηλεφωνα που φορουσαν αντροιντ πριν την εμφανιση των διπυρηνων και θα πρεπει να εχουν παραπλησια τιμη. Ποιος θα παει να παρει το hd με 500 οταν παιζει στην αγορα nexus s με 300???
Nemesis_rds Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 http://itsalltech.com/2011/04/08/htc-reports-record-sales-in-q1-2011/ & Ας δούμε τώρα πως διαμορφώθηκαν τα μερίδια πωλήσεων σε smarthpones για το πρώτο τρίμηνο του 2011. Η Nokia συνεχίζει να ηγείται στην αγορά, με πωλήσεις 24.2 εκατομμυρίων κινητών. Αυτό αμέσως μεταφράζεται σε 24.3% της συνολικής πίτας. Η δεύτερη θέση και πάλι πήγε στην Apple, χάρη στα 18.7 εκατομμύρια iPhones που πουλήθηκαν. Η τρίτη θέση πήγε ξανά στην Research in Motion (RIM), με ποσοστό 14% και συνολικές πωλήσεις 13.9 εκατομμυρίων BlackBerry. Η πεντάδα συμπληρώνεται με τις Samsung και HTC, οι πωλήσεις των οποίων ανήλθαν στα 10.8 εκατομμύρια (10.8%) και 8.9 εκατομμύρια (8.9%) κομμάτια. Αναλογιστείτε τώρα ότι οι πωλήσεις όλων των υπόλοιπων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Sony Ericcsson, LG, Motorola κ.τ.λ υπολογίζονται στα 23.2 εκατομμύρια units, νούμερο πενιχρό μπροστά σε αυτά των πρωτοπόρων. Τα παραπανω αναφερονται στο αρθρο http://www.hwbox.gr/news-mobile-life/11983-smartphone-sales-q1-2011-nokia-apple-rim-samsung-htc-stin-proti-pentada.html Για να μη λεμε και οτι θελουμε... Με την λογικη οτι το nexus s εχει 300 και το galaxy s 320... Aυτα τα δυο μοντελα μαζι με το hd ηταν τα high end τηλεφωνα που φορουσαν αντροιντ πριν την εμφανιση των διπυρηνων και θα πρεπει να εχουν παραπλησια τιμη. Ποιος θα παει να παρει το hd με 500 οταν παιζει στην αγορα nexus s με 300??? Μπορεις να συγκρινεις την ποιοτητα κατασκευης των HTC με αυτη των πλαστικων Samsung? Το DHD επιπλεον εχει 4,3 οθονη κι οχι 4 που εχουν τα αλλα 2 που ανεφερες. Τα κινητα δεν ειναι μονο επεξεργαστης. Και δεν ειπα ποτε να παραμεινει στα 500 ενω εκανε τοσο πριν απο 3-4 μηνες. Αλλα δεν μπορω να ακουω για 300Ε.
moure Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μπορεις να συγκρινεις την ποιοτητα κατασκευης των HTC με αυτη των πλαστικων Samsung? Το DHD επιπλεον εχει 4,3 οθονη κι οχι 4 που εχουν τα αλλα 2 που ανεφερες. Τα κινητα δεν ειναι μονο επεξεργαστης. Και δεν ειπα ποτε να παραμεινει στα 500 ενω εκανε τοσο πριν απο 3-4 μηνες. Αλλα δεν μπορω να ακουω για 300Ε. Το οτι ειναι 4.3 δεν μου λεει τιποτα...Για καποιους ειναι καλο για καποιους κακο... Με την λογικη σου το dell streak θα επρεπε να ειναι το ακριβοτερο κινητο μιας και εχει πολυ μεγαλη οθονη Η samsung ειναι μια κορυφαια εταιρια κατασκευης κινητων οπως και η htc.Καλο θα ειναι να ριξει λιγο τις τιμες τις η htc γιατι οι Κορεατες τις samsung και LG βγαζουν πολυ καλα τηλεφωνα σε ανταγωνιστηκες τιμες
Nemesis_rds Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Tο dell streak φιλε μου ειναι tablet κι οχι κινητο. Δεν ειπα ποτε οτι η τιμη ενος κινητου θα πρεπει να πηγαινει αναλογικα με την οθονη του. Αλλα απο τη στιγμη που το samsung galaxy s (κατα 4 μηνες παλιοτερο μοντελο απο το DHD, με χειροτερης ποιοτητας υλικα κατασκευης, μικροτερη οθονη, λιγοτερη ram, χειροτερη καμερα με ελλειψη φλας κ.α.) το κοστολογουν στην τιμη των 320Ε μου φαινεται παραλογο να λεει καποιος οτι ενα καινουργιο, ελληνικο DHD θα πρεπει να κανει το πολυ 300Ε. Δηλαδη τα ZTE να τα χαριζουνε με της κυριακατικες εφημεριδες?
pittas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω τι ποιοτητα κατασκευης νομιζεις οτι εχει το desire HD Μια και ειμαι κατοχος εδω και 5 μηνες, να σε ενημερωσω οτι ειναι ψιλοαθλια. Με τρομερο προβλημα και στο καπακι της μπαταριας και αυτου για τη σιμ/καρτα μνημης. Δηλαδη τοσο ηλιθια σχεδιαση, θελει κοπο για να τη σκεφτει κανεις. Για να μη μιλησω για το κενο που υπαρχει μεταξυ digitizer και πλαινων πλαστικων που ειμαι σιγουρος οτι αν ανοιξω τη συσκευη εχει μαζεψει τη σκονη της μαιμους εκει μεσα. Ουτε στο ελαχιστο δεν φτανει πχ την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης που ειχε το HD2 Καλο ειναι να βλεπουμε και τα καλα και τα ασχημα μιας συσκευης ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Kαι ναι, εφοσον το lg optimus2x κανει πλεον 360, το desire hd πανω απο 320 δεν τα αξιζει με τιποτα. Τωρα αν οπως λες η htc τιμολογει την αρχιπατατα το wildfire s 300 ευρω , προβλημα της. Καποιος που ξερει τι του γινεται δεν προκειται ΠΟΤΕ να παρει σε αυτα τα λεφτα αυτη τη συσκευη.
moure Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Tο dell streak φιλε μου ειναι tablet κι οχι κινητο. Δεν ειπα ποτε οτι η τιμη ενος κινητου θα πρεπει να πηγαινει αναλογικα με την οθονη του. Αλλα απο τη στιγμη που το samsung galaxy s (κατα 4 μηνες παλιοτερο μοντελο απο το DHD, με χειροτερης ποιοτητας υλικα κατασκευης, μικροτερη οθονη, λιγοτερη ram, χειροτερη καμερα με ελλειψη φλας κ.α.) το κοστολογουν στην τιμη των 320Ε μου φαινεται παραλογο να λεει καποιος οτι ενα καινουργιο, ελληνικο DHD θα πρεπει να κανει το πολυ 300Ε. Δηλαδη τα ZTE να τα χαριζουνε με της κυριακατικες εφημεριδες? Το ξερω οτι το streak ειναι ταμπλετ αλλα οι πιο πολλοι το εχουν σαν κινητο. Eγω δεν ειπα οτι πρεπει να κανει το πολυ 300 αλλα 300-350. Επισης ωραια ολα αυτα που λες οταν συγκρινεις το dhd με το galaxy s αλλα να λες και οτι το ενα εχει lcd οθονη και το αλλο super amoled...Eπισης να λες δυο λογια και για την τραγικη αυτονομια που εχει το dhd... Και τελοσπαντων φιλε μου οσο και να το θες το dhd δεν εχει καμια τρομερη ποιοτητα κατασκευης!Ενα πλαστικο τηλεφωνο ειναι οπως και τα αλλα! Τωρα οκ αν νομιζεις οτι με το να δωσεις πανω απο 400 ευρω για την συγκεκριμενη συσκευη αυτην την εποχη κανεις μια εξυπνη αγορα go ahead! Ο καθενας κανει κουμαντο στο πορτοφολι του
mpokwsths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μάπα οθόνη το Desire HD. Η χειρότερη οθόνη σε high-end smartphone...
Nemesis_rds Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Επισης ωραια ολα αυτα που λες οταν συγκρινεις το dhd με το galaxy s αλλα να λες και οτι το ενα εχει lcd οθονη και το αλλο super amoled...Eπισης να λες δυο λογια και για την τραγικη αυτονομια που εχει το dhd... Και τελοσπαντων φιλε μου οσο και να το θες το dhd δεν εχει καμια τρομερη ποιοτητα κατασκευης!Ενα πλαστικο τηλεφωνο ειναι οπως και τα αλλα! Ειμαι κατοχος και των 2 κινητων. Οταν μιλω για καλυτερη κατασκευη εννοω οτι ειναι το μοναδικο κινητο με μεταλλικο σασι και οχι πλαστικα καπακια οπως εχουν ολα τα LG, samsung κτλ. Αν σε καποιον "παιζουν" τα καπακια της μπαταριας, τοτε να τα αφησουν ησυχα και να βρουν να παιξουν με κατι αλλο. Τα δικα μου, οπως και πολλων αλλων, ειναι μια χαρα. Οσον αφορα την αυτονομια που λες εμενα μου κρατανε και τα 2 το ιδιο. Οπως και ολα τα smartphone πλεον. Κανενα δεν εχει καμια ιδιατερη αυτονομια. Η οθονη που λετε ειναι 480χ800 με 16εκ χρωματα και στα 2. Τωρα που βλεπετε διαφορα εσεις δεν καταλαβαινω (αν και εχει μια διαφορα. Στου samsung δεν προκειται να δεις ποτε λευκο αλλα μονο γαλαζιο). Μιλα μου για την οΘονη του iphone4 να παω πασο. Με τη λογικη σας: Αν θες μονοπυρηνο το samsung s (η το nexus s, ιδια ειναι ουτως ή αλλως), αν θες 2πυρηνο το LG 2X και αν θες με 3D οθονη το LG 3D. Γιατι ολα τα κινητα ειναι ιδια και αυτα ειναι τα φθηνοτερα. Δεν παει ετσι... Και επειδη φυγαμε απο το post της προσφορας απλα λεω οτι τα 400Ε που ειχε προσφορα το DHD ειναι μια πολυ καλη τιμη για το συγκεκριμενο κινητο. Kαι ναι, εφοσον το lg optimus2x κανει πλεον 360, το desire hd πανω απο 320 δεν τα αξιζει με τιποτα. Κοστολογησε μου σε παρακαλω με την παραπανω λογικη το iphone4.
mpokwsths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ότι και να λες για την οθονη του DHD περιτεύει. Μακραν η χειροτερη οθονη σε high end smartphone. Χαλια αντιθεση, χαλια χρωματικος κορεσμος και αισχρες γωνιες θεασης. Δεν τα λεω εγω, εχει βουηξει ολο το internet. Χρηστες και reviewers. Δες το απεναντι σε μια καλη SLCD οθονη: http://www.youtube.com/watch?v=QYM62zdzpRk
pittas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Miα χαρα ειναι η οθονη του desire hd ακομα και σε πληρη ηλιοφανεια και σε πραγματικες συνθηκες ποτε δε μου προκαλεσε προβλημα. Οταν μπορεις καταμεσημερο να το χρησιμοποιεις σαν GPS στην ηλιοφανεια της ελλαδας, δεν μπορεις να παραπονιεσαι για την οθονη
moure Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Να ξεκαθαρίσω ότι την htc την θεωρώ κορυφαία εταιρία στο ειδος της. Αυτο που μου αρέσει πολύ ειναι ότι έχει δώσει έναν χαρακτήρα στις συσκευές της και έτσι όταν βλέπεις ένα htc δεν το μπερδευεις με κανένα άλλο άλλης εταιρίας αντίθετα οι Κορεάτες προσπαθούν όσο γίνεται να θυμισουν iPhone. Στο μόνο που διαφωνώ είναι στην τιμολογιακη της πολιτική.Νομίζω οτι πρέπει να έχει λίγο πιο ανταγωνιστικές τιμές. Κατα τα αλλά το dhd είναι μια πολύ ποιοτικη συσκευή και όταν πέσει κ άλλο η τιμή του θα είναι value for money
Skia11 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως που πήγα απο Iphone 4 στο Desire HD είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν έχει τη κατασκευή της Apple, i'll give you that, αλλά ειλικρινά σε θέματα οθόνης και γενικότερα στην εξίσωση: συσκευή/λειτουργικό/κόστος, νομίζω πως είναι απο τα golden deals της χρονιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.