Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Καλησπερα κοσμε. Μιας και ειστε πολλοι μακαδες και εχω και πολλες προσκλησεις περαστε μια βολτα απο το blog μου (θα το βρειτε στην υπογραφη μου) και κερδιστε δωρεαν αδειες απλα αφηνοντας ενα σχολιο. Αν εχετε στο μυαλο σας καποια αλλη χρησιμη εφαρμογη για την οποια θα θελατε αδεια γραψτε εδω την προταση σας και θα το φροντισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αιντε, εχουν μεινει κατι αδειες για το Tembo και για το Nukit. Καντε κανενα σχολιο εδώ ή στο blog(δες την υπογραφη μου) να τις παρετε και μετα παμε για τσαμπα αδειες Flare και Pixelmator! Καλησπερα κοσμε. Μιας και ειστε πολλοι μακαδες και εχω και πολλες προσκλησεις αδειες περαστε μια βολτα απο το blog μου (θα το βρειτε στην υπογραφη μου) και κερδιστε δωρεαν αδειες απλα αφηνοντας ενα σχολιο. Αν εχετε στο μυαλο σας καποια αλλη χρησιμη εφαρμογη για την οποια θα θελατε αδεια γραψτε εδω την προταση σας και θα το φροντισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 το pixelmator ειναι εξαιρετικό btw ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ειναι οντως εντυπωσιακο και πολυ δουλεμενο. Εχω δυο αδειουλες. Τελειωνω το review του και ποσταρω και το giveaway του. Stay tuned! το pixelmator ειναι εξαιρετικό btw ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Θα 'θελα μια αδειούλα για το Pixelmator By the way πολύ ωραία η θεματολογία του blog σου αλλά 2 πράγματα που κάνουν δύσκολη την περιήγηση: 1) Το Quick Contact θα σου πρότεινα να το βάλεις δεξιά γιατί μπλοκάρει την ανάγνωση του κειμένου των άρθρων. 2) Επειδή το template σου κάνει αυτόματο capitalization και στα ελληνικά είναι άσχημο με τους τόνους θα το αφαιρούσα από το stylesheet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Θα 'θελα μια αδειούλα για το Pixelmator By the way πολύ ωραία η θεματολογία του blog σου αλλά 2 πράγματα που κάνουν δύσκολη την περιήγηση: 1) Το Quick Contact θα σου πρότεινα να το βάλεις δεξιά γιατί μπλοκάρει την ανάγνωση του κειμένου των άρθρων. 2) Επειδή το template σου κάνει αυτόματο capitalization και στα ελληνικά είναι άσχημο με τους τόνους θα το αφαιρούσα από το stylesheet Χμμ.. Thanx για το feedback αδερφε. Για το warp τωρα ειναι λιγο μυστηριο ως framework αλλα θα το παλεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 doomangel : μια χαρά site. Αργεί λίγο στην απόκριση όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 AppDelete: review and giveaway [κερδίστε 3 άδειες] http://macingreek.com/blog/2011/08/02/appdelete-review-and-giveaway/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.