Προς το περιεχόμενο

Φθηνός επεξεργαστής

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω να αγοράσω ένα φθηνό επεξεργαστή για μητρική ASUS P5B τώρα έχω intel core 2 duo 1,85GHz πιο μου προτείνεται να βάλω??? Παντός με χαρακτηριστικά Intel Core 2 Duo, NViidia GeForce GT240 και 2GB RAM το CRYSIS 2 το παίζει μια χαρά με full αντοχές και στο GTA IV σέρνεται με τις χειρότερες ρυθμίσεις... Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι εννοείς φτηνό; Και λες για καινούργιο ή used? Γιατί θες να τον αλλάξεις βασικά; Και ποιόν έχεις; 2180;

Βασικά εγώ δεν θα σου έλεγα να πάρεις CPU σε 775, δεν συμφέρει, γιατί δεν ρίχνεις OverClock στον επεξεργαστή για να τραβήξει καλύτερα; Αυτοί κλόκαρουν καλά, άμα έχεις και καλή ψήκτρα το 1GHz παραπάνω το έχεις ανετότατα.

Και μετά όταν θες πας για αναβάθμιση CPU+MB +- (Ram άμα χρειαστεί).

Υ.Γ Το IV έπρεπε να τρέξει :/ Παράξενο... Κάτι θα ήθελε ρύθμηση... Σε εμένα με 2180 στα 2.7 ήταν οκ.

Δημοσ.

δεν ξέρω αμα έχω καλή ψήκτρα αλλά άμα δεν έχω υπάρχει περίπτωση να καεί???

Και για Windows 7 64 bit τι χρειάζομαι

Δημοσ.

αφου λες στην υπογραφη σου: Windows 7 Home Premium Service Pack 3 !!!!!!!!! :shifty: τεσπα για τα 7αρια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 1gb ram οποτε εισαι μια χαρα!

Δημοσ.

Το GTAIV χωρίς το patch από την σελίδα της rockstar σέρνεται σε όλους όσο καλό μηχάνημα και να έχουν.

Το μόνο που χρειάζεσαι για Windows 7 64 bit είναι επεξεργαστής που είναι 64bit αν και δεν λες ποιων ακριβώς έχεις σχεδόν σίγουρα θα είναι 64bit(εγώ έχω των 2180 που λέει ο νίκος ο οποίος είναι στα 2ghz από την μάνα του όχι 1,85)

Δημοσ.

Άμα δεν ξέρεις τι ψήκτρα έχεις τότε την intel θα έχεις ακόμα :/ Άμα ανοίξεις το κουτί απο το πλάι όμως βγάλε μια φωτογραφία να δούμε. Μετά τρέξε το HWmonitor και πες μας τις θερμοκρασίες που δίχνει.

Άμα δώσεις πάρα πολύ ρεύμα και δεν έχεις καλή ψύξη μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα όντως, για αυτό την πρώτη φορά πας βήμα βήμα και ελέγχεις συνέχεια τις θερμοκρασίες και πάντα μέσα στα όρια. Απο την άλλη όμως ο επεξεργαστής δύσκολα καίγεται, μετά απο μια θερμοκρασία κλείνει και το PC άρα λίγα στραβά μπορεί να γίνουν.

Α, και δεν είπες, γιατί θέλεις να αλλάξεις επεξεργαστή;

Το GTAIV χωρίς το patch από την σελίδα της rockstar σέρνεται σε όλους όσο καλό μηχάνημα και να έχουν.

Το μόνο που χρειάζεσαι για Windows 7 64 bit είναι επεξεργαστής που είναι 64bit αν και δεν λες ποιων ακριβώς έχεις σχεδόν σίγουρα θα είναι 64bit(εγώ έχω των 2180 που λέει ο νίκος ο οποίος είναι στα 2ghz από την μάνα του όχι 1,85)

Σωστά [email protected] Εγώ τον 2160 έχω τελικά, στα 1.8 είναι εργοστασιακά αλλά με καλή ψύξη πάει και 100% OC. Αμα ψάξει κανένας θα δεί, και τώρα το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για τεστάρισμα :P Παραπάνω τον χειμώνα δεν πρόκειται να πάει άρα είσαι καλυμμένος :P

Δημοσ.

αφου λες στην υπογραφη σου: Windows 7 Home Premium Service Pack 3 !!!!!!!!! :shifty: τεσπα για τα 7αρια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 1gb ram οποτε εισαι μια χαρα!

Ναι εχω Service Pack 3 αλλα 32bit

Δημοσ.

Ναι εχω Service Pack 3 αλλα 32bit

προσεξε καλυτερα! λες:

Windows 7 Home Premium Service Pack 3

για τα windows 7 δεν εχει βγει ουτε sp2 ουτε sp3! ακομα στο service pack 1 ειμαστε!

Δημοσ.

Για να αρχίσεις το OC πρέπει να μας πεις μητρική και επεξεργαστή και ποια ψήκτρα έχεις απάνω. Στην συνέχεια να δεις τις θερμοκρασίες Idle όταν δεν κάνει το PC τίποτα και τέλος με το PC σε φούλ στρεσάρισμα πόσο ανεβαίνει.

Καλύτερα θα ήταν να έκανες ένα νέο θέμα στην ενότητα Overclocking πάντως (ότι θες :P ) και να τα γράψεις όλα εκεί, CPU-Motherboard-Τροφοδοτικό-Μνήμες με τα ακριβές μοντέλα και μην ξεχάσεις τις θερμοκρασίες, Idle & Load.

Δημοσ.

Έχεις το στόκ κουλεράκι άρα άμα δεν το αλλάξεις δεν θα πας και πολύ ψηλά. Για να δεις τις θερμοκρασίες κατέβασε το HWmonitor και δείξε screenshot, μετά τρέχεις OCCT στον επεξεργαστή για κανένα 10λεπτο και μας λες τα MAX ή ανεβάζεις πάλι Screenshot

Για να δεις ποιόν επεξεργαστή και μητρική έχεις εγκατέστησε το CPU-Z και δώσε screenshot των αντίστοιχων καρτελών.

Μετά, στην μητρική άμα οι μνήμες που έχεις είναι ίδιες αντί για τις θέσεις 1-2 που τις έχεις τώρα βάλε τις σε 1-3 για το Dual channel (με κλειστό το PC εννοείται).

Έχει το PC κανέναν extra ανεμιστήρα εκτώς της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή;

Δημοσ.

O Nikos στα λέει πολύ ωραία, αλλά επειδή δεν γίνεται να σου περάσει όλη την γνώση με Posts εδώ γιατί θα χάσουμε την μπάλα, διάβασε αυτόν τον πολύ καλό οδηγό, ο οποίος θα σου λύσει πολλές απορίες.

Στην συνέχεια ανοίγεις ένα θέμα στο Overclocking section και θα έχεις όση βοήθεια χρειαστείς. Πάντως για το game πέρασε το Patch και θα είσαι μια χαρά. Δεν μπορεί να είσαι μια χαρά το Crysis και να σέρνεται στο GTA IV...

Δημοσ.

Έχεις το στόκ κουλεράκι άρα άμα δεν το αλλάξεις δεν θα πας και πολύ ψηλά. Για να δεις τις θερμοκρασίες κατέβασε το HWmonitor και δείξε screenshot, μετά τρέχεις OCCT στον επεξεργαστή για κανένα 10λεπτο και μας λες τα MAX ή ανεβάζεις πάλι Screenshot

Για να δεις ποιόν επεξεργαστή και μητρική έχεις εγκατέστησε το CPU-Z και δώσε screenshot των αντίστοιχων καρτελών.

Μετά, στην μητρική άμα οι μνήμες που έχεις είναι ίδιες αντί για τις θέσεις 1-2 που τις έχεις τώρα βάλε τις σε 1-3 για το Dual channel (με κλειστό το PC εννοείται).

Έχει το PC κανέναν extra ανεμιστήρα εκτώς της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή;

http://imageshack.us.../sshot1vft.png/

(Οταν λες εχεις το στόκ κουλεράκι τι ενοεις??)

http://imageshack.us...dsc00226vt.jpg/

απο εδω πρεπει να πειραξω τιποτα???

http://imageshack.us/photo/my-images/607/sshot2gd.png/

O Nikos στα λέει πολύ ωραία, αλλά επειδή δεν γίνεται να σου περάσει όλη την γνώση με Posts εδώ γιατί θα χάσουμε την μπάλα, διάβασε αυτόν τον πολύ καλό οδηγό, ο οποίος θα σου λύσει πολλές απορίες.

Στην συνέχεια ανοίγεις ένα θέμα στο Overclocking section και θα έχεις όση βοήθεια χρειαστείς. Πάντως για το game πέρασε το Patch και θα είσαι μια χαρά. Δεν μπορεί να είσαι μια χαρά το Crysis και να σέρνεται στο GTA IV...

Δεν ειναι αυθεντικο πεζει καπιο ρολο???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...