gchris7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tKtUO3Glvuc http://www.imdb.com/title/tt1703925/The story of Ryan, a depressed man who believes he is getting nowhere in his life and plans to kill himself. In the middle of his attempted suicide, he is asked to watch his neighbor's dog, Wilfred, but Ryan can only see Wilfred as a real person instead of a animal that everyone else sees. As they begin to bond more and become friends, Wilfred teaches Ryan a life lesson about people, love, and living Πολύ γέλιο η σειρά παιδιά. Εδικά αν σας αρέσει το black humor, δείτε την οπωσδήποτε.
guido Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 έχω δει το πρώτο μόνο , αρκετά καμένο με την καλή έννοια. να πως την αλήθεια πάντως δεν με τράβηξε ιδιαίτερα να κατεβάσω στο καπάκι και τα επόμενα , αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα τα δω .
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το αυστραλέζικο τι λέει; Έχει δύο ολοκληρωμένες season και από ό,τι κατάλαβα δεν συνεχίζεται. Κι εγώ 2 επεισόδια έχω δει. ok είναι, έχει αυτό το τέχνασμα με τον σκύλο, αλλά τον περισσότερο καιρό σχεδόν ξεχνάς ότι πρόκειται για "περίεργη" κατάσταση. Δεν γέλασα όπως περίμενα, αλλά πάλι δύσκολα "ζεσταίνομαι" ως προς νέες κωμικές σειρές. Τουλάχιστο δεν μου έκανε κακή εντύπωση όπως άλλοι πιλότοι...
gchris7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το αυστραλέζικο τι λέει; Έχει δύο ολοκληρωμένες season και από ό,τι κατάλαβα δεν συνεχίζεται. Κι εγώ 2 επεισόδια έχω δει. ok είναι, έχει αυτό το τέχνασμα με τον σκύλο, αλλά τον περισσότερο καιρό σχεδόν ξεχνάς ότι πρόκειται για "περίεργη" κατάσταση. Δεν γέλασα όπως περίμενα, αλλά πάλι δύσκολα "ζεσταίνομαι" ως προς νέες κωμικές σειρές. Τουλάχιστο δεν μου έκανε κακή εντύπωση όπως άλλοι πιλότοι... Δεν έχω δει το Αυστραλέζικο, από ότι είχα διαβάσει είναι λίγο ποιο "βαρύ" από το US. Επίσης ο ηθοποιός που παίζει τον σκύλο είναι ο ίδιος με αυτόν που έπαιζε στο Αυστραλέζικο. Γενικά το humor που βγάζει είναι κάπως ιδιαίτερο και σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει. Καφρίζει αρκετά...
fastmanakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ήμουν έτσι κι έτσι όσον αφορά τα 2-3 πρώτα επεισόδια.Στο τελευταίο επεισόδιο (5ο) πέθανα στο γέλιο.Το συνιστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.