Προς το περιεχόμενο

ups ή 2η μπαταρια???

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το λαπτοπ της υπογραφης μου και ειμαι σε ενα διλλημα.επειδη θα το δουλευω σαν σταθερο υπολογιστη περισσοτερο ειμαι σε ενα διλλημα.

1)να βγαλω την μπαταρια απο πανω και να αγορασω ενα ups και να το συνδεσω με το λαπτοπ

ή

2)να αφησω την μπαταρια επανω μονιμα η οποια λειτουργει και σαν ups και να αγορασω αλλη μια που απο οτι ειδα στο ebay αυθεντικη μου βγαινει μαζι με τα μεταφορικα στα 35-40€??

ποια η γνωμη σας παιδια?

Δημοσ.

εχω το λαπτοπ της υπογραφης μου και ειμαι σε ενα διλλημα.επειδη θα το δουλευω σαν σταθερο υπολογιστη περισσοτερο ειμαι σε ενα διλλημα.

1)να βγαλω την μπαταρια απο πανω και να αγορασω ενα ups και να το συνδεσω με το λαπτοπ

ή

2)να αφησω την μπαταρια επανω μονιμα η οποια λειτουργει και σαν gps και να αγορασω αλλη μια που απο οτι ειδα στο ebay αυθεντικη μου βγαινει μαζι με τα μεταφορικα στα 35-40€??

ποια η γνωμη σας παιδια?

Γιαννη, πιανει και δορυφορικα; :-D

Γνωμη μου ειναι να παρεις ups. Γιατι συνηθως επανω εχουν 2 πριζες και μπορεις να συνδεσεις

και καποιο αλλο περιφερειακο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μην παρεις τπτ απο τα 2, εκτος και η μπαταρια του ειναι ηδη πεσμενη! Οποτε πας για μπαταρια!

android.png

Δημοσ.

χαχαχαχα ο δαιμων του πληκτρολογιου :P

ειναι σημαντικη η διαφορα της τιμης ομως αναμεσα στο ups και στην 2η μπαταρια καθως επισης και εχει το πλεονεκτημα του οτι οταν θα χρειαζομαι το λαπτοπ καπου που δεν θα εχει ρευμα θα εχω 2πλασια αυτονομια συν του οτι δεν εχω αλλη συσκευη για να συνδεσω πανω στο ups στο δωματιο μου...εκτος αν παιρνει και τηλεοραση επανω :P :P :P

Νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μην παρεις τπτ απο τα 2, εκτος και η μπαταρια του ειναι ηδη πεσμενη! Οποτε πας για μπαταρια!

android.png

η μπαταρια ειναι μια χαρα μιας και ειναι καινουριο το λαπτοπ,αλλα θελω να το προφυλαξω για αυτο το σκεφτομαι...

Δημοσ.

Οτι θελεις μπορεις να συνδεσεις επανω.

Εγω πανω εχω το λαπτοπ και το πολυμηχανημα (επειδη δεν ειχα τι αλλο να βαλω βασικα!)

Δημοσ.

οι 2 πρωτες μπαταριες ειναι ακριβως οπως η δικια μου και γραφει επανω ακριβως τα ιδια με την δικια μου.παιζει να ειναι μουφα η να μην ταιριαζει στο λαπτοπ μου?υπαρχει κινδυνος να την παρω??http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=c4500bat-6&_clu=2&_dmpt=Laptop_Batteries&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1

Δημοσ.

Εγω πανω εχω το λαπτοπ και το πολυμηχανημα (επειδη δεν ειχα τι αλλο να βαλω βασικα!)

Ε καλα μωρε και συ,δεν εβρισκες τιποτα να βαλεις πανω?χαθηκε να βαλεις το ψυγειο ή το πλυντηριο?

Δημοσ.

Ε καλα μωρε και συ,δεν εβρισκες τιποτα να βαλεις πανω?χαθηκε να βαλεις το ψυγειο ή το πλυντηριο?

Επεφταν μακρια..

Δημοσ.

αν δεν εισαι επαγγελματιας που χρησιμοποιει και βγαζει λεφτα απο το λαπτοπ μη παρεις τιποτα.

Δημοσ.

μιας και τα ups απο οτι ειδα ειναι αρκετα ακριβα εχω να ρωτησω το εξης.αυτο που με ενδιαφερει ειναι σε περιπτωση διακοπης ρευματος η οτιδήποτε αλλο συμβαινει με την ταση της δεη κλπ να μην υπαρξει προβλημα με το λαπτοπ μου οσον αφορα σε καποια βλαβη hardware κλπ επειδη το δουλευω σαν desktop περισσότερο και εχω βγαλει την μπαταρια απο πανω.σε αυτην την περιπτωση που ειμαι καποια εξαρτηματα που εχω δει (νομιζω σταθεροποιητες τασης κλπ) κανουν δουλεια?αλλιως τι αλλο υπαρχει?δεν με ενδιαφερει να αποθηκευσω την εργασια που θα κανω την στιγμη που θα κοπει το ρευμα πχ απλα να μην υπαρξει προβλημα με το λαπτοπ.εχετε να μου προτεινετε κατι που να με προστατευει?

Δημοσ.

Δεν το ξέρεις ότι δεν κάνει να βάζεις εκτυπωτές/πολυμηχανηματα;;;; Δεν μπορεί να τα σηκώσει τα watt τους. Πάρε τηλ και στην εταιρεια του γιου πι ες να μάθεις ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....

Δημοσ.

Μην παίρνεις τίποτα. Κι εγώ την ίδια άποψη έχω.

Το λαπτοπ μου το δουλεύω σαν σταθερό κοντά τρία χρόνια και η μπαταρία κρατάει πάνω από μια ώρα (από μιάμιση που κρατούσε στην αρχή). Έτσι όπως το βλέπω, μέχρι να μην κρατάει καθόλου η μπαταρία θα έχω πετάξει και το λαπτοπ.

Μια φορά τον μήνα να κάνεις μια αποφόρτιση μέχρι το 20-30% και μια φορά το εξάμηνο μια πλήρη αποφόρτιση και είσαι εντάξει.

Εξ άλλου, τις μπαταρίες λιθίου δεν τις αποφορτίζεις τελείως και οι λάπτοπ δεν φορτίζουν την μπαταρία όταν είναι φορτισμένη.

ΤΟ μεγαλύτερο θέμα της μπαταρίας είναι η ζέστη. Καλύτερα είναι να πάρεις μια βάση για το λαπτοπ ώστε να μην ζεστένεται πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...