Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειστε απλα κολιμενοι οπαδοι ή πληρωνεστε;

Ελα ντε...

Λόγω δουλειάς εχω και PC στο σπίτι/γραφείο και imac και ενα mac book που εχω περάσει linux. Το καθένα στη δουλειά του. Tablet όμως προτίμησα με Android, έχοντας δοκιμάσει ipads και άλλα διάφορα tablets που κυκλοφορούν στο γραφείο απο συναδέλφους. Προσωπικά με ικανοποίησε ενα Acer Iconia.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα carefour εχουν φέρει tablets 10.1 (1024Χ600) με 143€!! με ελληνικό android 2.1 και 2.2 και USB. νομίζω ειναι ενας καλός λόγος να στραφεί καποιος κόσμος προς τετοιες λύσεις.

Δυστυχώς το ποιοτικό ipad αρνείται πεισματικά να υποστηρίξει flash ενώ εχει και αλλες ιδιαιτερότητες. Υστερα ξυπνάει και ο ανταγωνισμός.

anyway προσωπικά νομίζω ειναι μια μόδα και αυτό ειναι ο λόγος που τώρα ειναι υπερτιμημένο αγαθό.

Δημοσ.

Σου έδωσαν πολλές φορές λειτουργικό Windows δωρεάν? Όταν τα βρείς, πές μου και εμένα να πάρω.

Πάρε ένα PC τα ίδια specs, στο ένα βάλε windows, και στο άλλο px linux... το δέυτερο θα είναι 60-70 euro φθηνότερο, γιατι? γιατί δεν πληρώνεις το λειτουργικό. Ακριβός το ίδιο ισχύει και στα tablets.

τι δεν καταλαβαίνεις όταν σου λέω ότι τα android tablet, που φοράνε ένα λειτουργικό που υποτίθεται ότι είναι ανοιχτό, είναι πιο ακριβά από το ipad που φοράει ένα λειτουργικό που υποτίθεται ότι δεν είναι ανοιχτό;

Μπερδεύεις τα linux distro με το android επειδή το δεύτερο έχει linux πυρήνα;

Ta windows phone 7 έχουν άμεση σχέση με τα tablets και είναι το βασικότερο δείγμα οτι η microsoft δεν τα πάει καλά στις εξελίξεις των φορητών συσκευών. Παρότι προσπάθησε και επένδυσε σε αυτό, άλλο λειτουργικό έχει γίνει το στάνταρ. Το ίδιο ισχύει και στα tablet.

Τα windows phone είναι 9 μήνες στην πιάτσα και ήδη ετοιμάζουν το πρώτο μεγάλο update. Αρκετοί είναι αυτοί που αρχίζουν να το γλυκοκοιτάνε. Οπότε εσύ που από τώρα το έχεις τελειώσει προφανώς και δεν έχεις καμία επαφή με το αντικείμενο. Το ότι το android είναι το πιο ευρέος διαδεδομένο σημαίνει αποτυχία για τα υπόλοιπα λειτουργικά; Άρα και το ios είναι αποτυχημένο;

Και στο δια ταύτα δεν θα μπει windows phone στα tablet αλλά πλήρης έκδοση windows, όπως είναι τώρα τα seven. Άρα μιλάμε για ένα πλήρες λειτουργικό και όχι κουτσουρεμένα πασαλείμματα κάτι δηλαδή εντελώς διαφορετικό από τον ανταγωνισμό και κάτι που δεν έχει καμία σχέση με mobile πλατφόρμες.

Αν συνεχίσεις να διαφωνείς και να θεωρείς την εκτιμήσεις μου βαρύγδουπες ακόμα και μετά την επεξήγηση μου συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

όχι φυσικά... απλά διαπιστώνουμε ότι κάποιοι κάνουν τις προσωπικές τους προτιμήσεις, εκτιμήσεις για το μέλλον χωρίς καμία δόση ρεαλισμού.

Δημοσ.

Οταν βλεπω θεμα με apple android κλπ μπαινω αμεσως να διαβασω γιατι ρε παιδια εχετε πολυ πλακα!!!! Χωρις παρεξηγηση.... Να στε καλα!

Δημοσ.

τα carefour εχουν φέρει tablets 10.1 (1024Χ600) με 143€!! με ελληνικό android 2.1 και 2.2 και USB.

το android ελληνικο ειναι. εννοεις ελληνικο πληκτρολογιο?

επισης τι μαρκα? μαρκα μεκαψες?

Δημοσ.

το android ελληνικο ειναι. εννοεις ελληνικο πληκτρολογιο?

επισης τι μαρκα? μαρκα μεκαψες?

Θυμίσε μου μόνο όταν βγει windows 8,σε τι μάρκα συσκευές θα τρέχει.....

Ο μόνος τρόπος να ξεπεραστεί το android είναι να βγάλουν οι άλλοι τα λειτουργικά τους σε μάρκα με εκαψες συσκευές όπως ακριβώς κάνει η Microscoft στα pc χρόνια τώρα...

Δημοσ.

Θυμίσε μου μόνο όταν βγει windows 8,σε τι μάρκα συσκευές θα τρέχει.....

Ο μόνος τρόπος να ξεπεραστεί το android είναι να βγάλουν οι άλλοι τα λειτουργικά τους σε μάρκα με εκαψες συσκευές όπως ακριβώς κάνει η Microscoft στα pc χρόνια τώρα...

δεν ειναι ακριβως το ιδιο γιατι η Microsoft εχει θεσει καποια standards που τηρουνται υποχρεωτικα απο ολες τις εταιρειες και ας ειναι μαρκα μεκαψες σε αντιθεση με το android που η καθε εταιρεια κανει οτι γουσταρει

αυτο το εκανε για τα wp7. φανταζομαι την ιδια πολιτικη θα ακολουθησει και για τα tablets

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως το ιδιο γιατι η Microsoft εχει θεσει καποια standards που τηρουνται υποχρεωτικα απο ολες τις εταιρειες και ας ειναι μαρκα μεκαψες σε αντιθεση με το android που η καθε εταιρεια κανει οτι γουσταρει

αυτο το εκανε για τα wp7. φανταζομαι την ιδια πολιτικη θα ακολουθησει και για τα tablets

Τότε μην περιμένεις ποτε ότι το android θα ξεπεραστεί από το windows......

Δημοσ.

Τότε μην περιμένεις ποτε ότι το android θα ξεπεραστεί από το windows......

θα ξεπεραστει οχι στο θεμα κοστους αλλα στο οτι θα ειναι ενα λειτουργικο PC σε tablets και οχι κινητο ταμπλετα. με δεδομενο βεβαια οτι αυτο θελει ο κοσμος

Δημοσ.

θα ξεπεραστει οχι στο θεμα κοστους αλλα στο οτι θα ειναι ενα λειτουργικο PC σε tablets και οχι κινητο ταμπλετα. με δεδομενο βεβαια οτι αυτο θελει ο κοσμος

Αυτο που θέλει ο κόσμος.....είναι αυτο που του δίνεις.

Πιστεύεις ότι αν είχαν προωθηθεί,πριν μερικά χρόνια τα windows mobile κινητά με τον τρόπο που προωθούνται τώρα,θα υπήρχε android ή ακόμα iPhone?

Δημοσ.

Ολοι οι μέτοχοι της Apple, της Microsoft και της Google μπαίνουν εδώ να σφαχτούν μεταξύ τους! Χαλαρώστε παιδιά! Αν έχετε να πείτε καποια είδηση ή να σχολιάσετε σοβαρά ένα post κάντε το. Η αντιπαράθεσή σας δεν έχει κανένα νόημα γιατί είναι μόνιμη, στείρα και πλέον πάρα πάρα πολυ βαρετή!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...