status Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Iσως δεν εισαι αξιος για να εχεις Apple, παρε android. Τα Apple ειναι σαν το εξκαλιμπορ, δε μπορουν να τα εχουν ολοι Τραγικό απλά, επιχείρησε σε παρακαλώ να το πεις αυτό ενώ κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη. (έτσι όπως το λες βασικά είσαι άξιος της μοίρας σου που πήρες apple, fanboy:P) τα Windows 8 είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ επίσης ΚΟΛΛΑΝΕ απίστευτα και πολλά τέτοια,βέβαια δεν έχουν βγει ακόμα αλλά who cares Μπρος στο δρόμο που χάραξε η αππλ.;ρ
FarCry Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Σου έδωσαν πολλές φορές λειτουργικό Windows δωρεάν? Όταν τα βρείς, πές μου και εμένα να πάρω. Πάρε ένα PC τα ίδια specs, στο ένα βάλε windows, και στο άλλο px linux... το δέυτερο θα είναι 60-70 euro φθηνότερο, γιατι? γιατί δεν πληρώνεις το λειτουργικό. Ακριβός το ίδιο ισχύει και στα tablets. αυτο θα σου πω οτι δεν ισχυει γιατι αν παρεις ενα ολοκληρο Pc με τα windows μεσα η τιμη του θα σου ερθει πιο φθηνα απο το να στησεις το ιδιο pc κομματι κομματι και να βαλεις Linux. ειναι η διαφορα του ετοιμου pc με το pc που το φτιαχνω οπως γουσταρω. τα δινουν σε καλυτερες τιμες λογω μαζικης παραγωγης και την τελευταια φορα που κοιταξα δεν υπαρχει pc me linux ετοιμο απο εταιρεια...
mainboardER Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 με τα windows 8 θα γινουν επιτελους λητουργικες υλοποιησεις laptop/tablet οπως του asus transformer. φανταστιτε να μπορητε να χρησιμοποιειτε το windows 8 tablet σας για παιχνιδια με γυροσκοποιο και αφη, σερφαρισμα με moultitouch και εικονικο πληκτρολογιο και γενικοτερα εφαρμογες που ειμαστε συνηθισμενει απο τα σημερινα tablets, στο touch friendly interface των windows 8 και οταν χρειαζομαστουμε κανονικο υπολογιστη να το συνδεουμε στη βαση η οποια θα εχει ενα φυσικο πληκτρολογιο και trackpad, εξτρα θυρες usb,σκληρο μεγαλης χωρητικοτητας και φησικα μπαταρια πολαπλασια αυτης του tablet,ωστε να μπορουμε γυριζοντας στο κανονικο περιβαλον των windows να το δουλεψουμε σαν αρτιο laptop για gaming με ποντικη και πληκτρολογιο,επεξεργασια εικονας και γενικοτερα πραγματα που θελουν desktop περιβαλλον γιατι στο κατω κατω ενας τετραπυρινος tegra 3 επεξεργαστης και 2gb ram ειναι υπερ αρκετα και για desktop
kostaslivs Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Iσως δεν εισαι αξιος για να εχεις Apple, παρε android. Τα Apple ειναι σαν το εξκαλιμπορ, δε μπορουν να τα εχουν ολοι Δεν μπορούν να το έχουν όλοι επειδή δεν έχουν όλοι λεφτά για πέταμα είναι η γνώμη μου. Εννοώ ότι με τα μισά λεφτά αγοράζω smartphone που κοντράρει και σε πολλά σημεία ξεπερνάει το iphone. Η αλήθεια είναι πως η Apple έχει πολύ καλό υλικό (hardware) στις συσκευές της όχι όμως τόσο καλό για τις τιμές που το πουλάει. Πιστεύω πως αυτό που παίζει κυρίαρχο ρόλο για την αγορά κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής(Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop, ...) είναι, τι απαιτήσεις έχεις από την εκάστοτε συσκευή και από το πως αντιλαμβάνεσαι την τεχνολογία. Με λίγα λόγια είναι εντελώς υποκειμενικό. Ένας advanced-user υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιλέξει κάποια συσκευή με Open Source λογισμικό για να μπορέσει να το διαμορφώσει στις ανάγκες του. Υπάρχουν και οι απλοί χρήστες που θα πάρουν κάποια συσκευή είτε επειδή είναι groupie μίας εταιρίας, είτε επειδή κάποια συσκευή είναι trendy, κτλ. Εννοείται ότι υποστηρίζω την Open Source ιδεολογία, επομένως και τις συσκευές με Android. ΥΓ:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ηδονή που διακατέχει αυτούς που διαθέτουν αντικείμενα με το μήλο. Θα καταλάβαινα αυτή την ηδονή αν κάποιος ήταν μέτοχος της εταιρίας με το μήλο.
efo355 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δεν μπορούν να το έχουν όλοι επειδή δεν έχουν όλοι λεφτά για πέταμα είναι η γνώμη μου. Εννοώ ότι με τα μισά λεφτά αγοράζω smartphone που κοντράρει και σε πολλά σημεία ξεπερνάει το iphone. Η αλήθεια είναι πως η Apple έχει πολύ καλό υλικό (hardware) στις συσκευές της όχι όμως τόσο καλό για τις τιμές που το πουλάει. Πιστεύω πως αυτό που παίζει κυρίαρχο ρόλο για την αγορά κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής(Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop, ...) είναι, τι απαιτήσεις έχεις από την εκάστοτε συσκευή και από το πως αντιλαμβάνεσαι την τεχνολογία. Με λίγα λόγια είναι εντελώς υποκειμενικό. Ένας advanced-user υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιλέξει κάποια συσκευή με Open Source λογισμικό για να μπορέσει να το διαμορφώσει στις ανάγκες του. Υπάρχουν και οι απλοί χρήστες που θα πάρουν κάποια συσκευή είτε επειδή είναι groupie μίας εταιρίας, είτε επειδή κάποια συσκευή είναι trendy, κτλ. Εννοείται ότι υποστηρίζω την Open Source ιδεολογία, επομένως και τις συσκευές με Android. ΥΓ:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ηδονή που διακατέχει αυτούς που διαθέτουν αντικείμενα με το μήλο. Θα καταλάβαινα αυτή την ηδονή αν κάποιος ήταν μέτοχος της εταιρίας με το μήλο. Για μένα οταν τα ποσά είναι σοβαρά δε κοιταω ιδεολογίες. Ναι το zte blade να το πειραξω με modaco στη τελική είναι ένα πολυ καλό για τα λεφτά του τηλεφωνο αλλα οταν τα λεφτά είναι πολλά απλά δεν θέλω να ασχολούμαι με custom rom και τα σχετικά γιατί νιώθω ότι δε με σέβεται η εταιρεία. Δεν εχω iPhone και ούτε σκοπεύω να πάρω γιατί το θεωρώ υπερκοστολογημνο αλλα στο θέμα tablet όσο απίστευτο και αν ακούγεται το iPad είναι vfm. Με το iPad αγοράζεις την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς σε μια λογική τιμη. Και είναι λογική γιατί οταν ζητάει η moto ένα νεφρό για το xoom όπου το honeycomb είναι ένα os με ελάχιστες εφαρμογές ε δε μπορεί κανείς να στηρίξει ότι είναι υπερκοστολογημενο το iPad. Όσο για τις απαιτήσεις η μεγαλύτερη απαίτηση του κόσμου είναι το μαραφετι που κρατάει να δουλεύει καλά και να μην τον κουράζει, να μη του έρχεται να το σφίξει σε κανά τοίχο. Καλο θα ήταν το USB καλο και το hdmi αλλα τι να τα κανείς οταν το μηχάνημα σου σπάει τα νεύρα; Αν το USB on the go και το hdmi ήταν τόσο σημαντικό για τον κόσμο θα είχαν αγοράσει όλοι nokia n8 αλλα ο κόσμος δεν παει προς τα εκεί γιατί απλά το symbian του σπάει τα νεύρα. Όσο για τον advanced user τι μπορεί να ναι αυτο το τόσο σημαντικό που κάνει που εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοι δε μπορούμε να κάνουμε; Δηλαδή το iOS δεν μπορω να το προσαρμοσω στις ανάγκες μου; Ελπίζω μόνο να μην εννοείς live wallpapers και εικονιδια.
ShevaGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Iσως δεν εισαι αξιος για να εχεις Apple, παρε android. Τα Apple ειναι σαν το εξκαλιμπορ, δε μπορουν να τα εχουν ολοι Ααααα το ΄πιασα.... Δηλαδή τα Apple είναι ένας μύθος για κάτι εξωπραγματικό ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι διακοσμήτικό που κοστίζει 400 ευρώ το βρίσκεις σε σπίτια που έχουν να ξοδέψουν και φυσικά είναι απολύτως άχρηστο.... Ok θα το έχω στα υπόψιν μου.... Για μένα οταν τα ποσά είναι σοβαρά δε κοιταω ιδεολογίες. Ναι το zte blade να το πειραξω με modaco στη τελική είναι ένα πολυ καλό για τα λεφτά του τηλεφωνο αλλα οταν τα λεφτά είναι πολλά απλά δεν θέλω να ασχολούμαι με custom rom και τα σχετικά γιατί νιώθω ότι δε με σέβεται η εταιρεία. Δεν εχω iPhone και ούτε σκοπεύω να πάρω γιατί το θεωρώ υπερκοστολογημνο αλλα στο θέμα tablet όσο απίστευτο και αν ακούγεται το iPad είναι vfm. Με το iPad αγοράζεις την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς σε μια λογική τιμη. Και είναι λογική γιατί οταν ζητάει η moto ένα νεφρό για το xoom όπου το honeycomb είναι ένα os με ελάχιστες εφαρμογές ε δε μπορεί κανείς να στηρίξει ότι είναι υπερκοστολογημενο το iPad. Όσο για τις απαιτήσεις η μεγαλύτερη απαίτηση του κόσμου είναι το μαραφετι που κρατάει να δουλεύει καλά και να μην τον κουράζει, να μη του έρχεται να το σφίξει σε κανά τοίχο. Καλο θα ήταν το USB καλο και το hdmi αλλα τι να τα κανείς οταν το μηχάνημα σου σπάει τα νεύρα; Αν το USB on the go και το hdmi ήταν τόσο σημαντικό για τον κόσμο θα είχαν αγοράσει όλοι nokia n8 αλλα ο κόσμος δεν παει προς τα εκεί γιατί απλά το symbian του σπάει τα νεύρα. Όσο για τον advanced user τι μπορεί να ναι αυτο το τόσο σημαντικό που κάνει που εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοι δε μπορούμε να κάνουμε; Δηλαδή το iOS δεν μπορω να το προσαρμοσω στις ανάγκες μου; Ελπίζω μόνο να μην εννοείς live wallpapers και εικονιδια. Η πιο ολοκληρωμένη αγορά είναι το iPad;;;;.... Wtf... Δες το eee transformer της asus και θα δεις τη σημαίνει ολοκληρωμένη πρόταση.... Ολοκληρωμένη απαίτηση είναι κάτι που αν έχεις μια συσκευή που είναι καθαρά για browsing θα θες να έχεις flash.... Ολοκληρωμένη απαίτηση είναι ότι αν θες να δουλέψεις με αυτό και όχι μόνο για ψυχαγωγία μπορείς να του βάλεις πληκτρολόγιο και να δουλέψεις (σαν netbook)... Και ολοκληρωμένη απαίτηση είναι ότι αν θες να βάλεις και σκληρό ή usb flash με τα αρχεία σου μπορείς να το κάνεις.... Φυσικά ας μην συγκρίνω ram.... Ολοκληρωμένη απαίτηση δεν είναι ένα μηχάνημα που η βασική του χρήση είναι το browsing στο internet και ακόμη και σε αυτό να του λείπουν δυνατότητες flash.... Ο λόγος που τα android tablets θα αυξηθούν είναι γιατί όταν τα tablets τείνουν να γίνουν πιο netbook και ο κόσμος τα χρειάζεται πραγματικά, και δεδομένου ότι η apple δεν αλλάζει στάση, τότε ο κόσμος θα προτιμάει το android tablet με το πληκτρολόγιο.... και όχι ένα tablet με μαγνητικό πετσετάκι....
MitsakosGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 και την τελευταια φορα που κοιταξα δεν υπαρχει pc me linux ετοιμο απο εταιρεια... http://search.dell.com/results.aspx?s=gen&c=us&l=en&cs=&k=ubuntu&cat=all&x=0&y=0
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 http://search.dell.com/results.aspx?s=gen&c=us&l=en&cs=&k=ubuntu&cat=all&x=0&y=0 α υπαρχει? νομιζα οτι τα σταματησαν
dekaneas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 καθιστε να βγουν το windows 8 και θα δουμε τι θα παρει η apple και τα android tablets Τιποτε δε θα παρουν.Η MS αρχιζει και πλέον εχει αντιπάλους δεν ειναι μονοπώλιο οπως παληά.
GIOBATS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 καθιστε να βγουν το windows 8 και θα δουμε τι θα παρει η apple και τα android tablets καλοοοοοο εεεεεε!!!ακομα στα win εσυ???
mourlos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 15 γαιδαροι μαλωναν σε ξενο αχυρωνα.... ξεκολειστε λιγακι
rebellion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Go Android Go Windows 8 (οταν βγουν με το καλο!)!!! Σοβαρα Λειτουργικα οχι τα "παιχνιδακια" της apple!
mainboardER Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 καλοοοοοο εεεεεε!!!ακομα στα win εσυ??? δεν ειναι θεμα windows linux ios ξερω γω, απλος θελω κατι παραπανω απο ενα table απο αυτα που προσφερουν σημερα ιδικα στοις εξοφρενικες τημες που τα κοστολογουν.αν εσυ εισαι ικανοποιημενος απο οτι κυκλοφορει σημερα και πιστευεις οτι αξιζει να δωσεις τωσα λεφτα για tablet δικαιωμα σου να αγοραζεις καινουριο καθε χρονο που κυκλοφορει νεα εκδωση android η νεο ipad αν θες, σκεψου ομως οτι δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να το κανουν αυτο ουτε γουσταρουν να αλαζου πλατφορμα καθε χρονο επειδι η αλη προσθεσε 5 νεα features επεισης δεν γουσταρω να με χαρακτηριζουν fan boy η hater καμιας σκατοετεριας.στη συγκετριμενη περιπτωση ειδα κατι που μου αρεσε και στα @@ μου αν αυτο λεγετε windows 8 tablet ipad 3 η motorola xoom 2. Τιποτε δε θα παρουν.Η MS αρχιζει και πλέον εχει αντιπάλους δεν ειναι μονοπώλιο οπως παληά. θα ελεγα ακριβος το ιδιο για την apple και to itablet της
artshadows Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 παιδια ειστε απλα κολιμενοι οπαδοι ή πληρωνεστε;
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 παιδια ειστε απλα κολιμενοι οπαδοι ή πληρωνεστε; για μενα το λες? εγω ειμαι αθωος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα