anntfo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ενα ειναι σιγουρο.. ασε αυτους να χτυπιουνται.. συμφερει εμας τους καταναλωτες!
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Έχω αγοράσει 2 iPods... Το πρώτο στον ένα χρόνο και κάνα δύο μήνες τα έφτυσε η μπαταρία εντελώς.... Δεν έπαιζε ούτε δεκαπεντάλεπτο.... Τα ακουστικά την πρώτη φορά κράτησαν 4 μήνες και τη δεύτερη 6.... Κράζω την apple για την άθλια υποστήριξή της την ακόμα πιο άθλια εγγύσή της και φυσικά τα προϊόντα που ό,τι και να αγοράσεις θα πληρώσεις το προϊόν + το όνομα.... Το iPhone 4 είναι πιο ακριβό από το καλύτερο android με διπύρινο.... Wtf μάγκες.... Iσως δεν εισαι αξιος για να εχεις Apple, παρε android. Τα Apple ειναι σαν το εξκαλιμπορ, δε μπορουν να τα εχουν ολοι
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Και θα ανέβει και άλλο το android, θα μπουν και τα win8 στην λίστα και θα πέσει και θα σταθεροποιηθεί το ποσοστό των ipad... αφού ξέραμε πως θα κυλίσει το πράμα πριν βγουν καλά καλά τα android tablet στην πιάτσα, προς τι η τόση έκπληξη;
grnrg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Για tablet, μαλλον το μεριδιο των win θα αυξηθει πολυ μολις αρχισουν να βγαινουν απο περισσοτερους κατασκευαστες, περισσοτερες/καλυτερες επιλογες... Και μονο που ο κοσμος θα μπορει να εχει πραγματικο pc σε ταμπλετα και οχι απλα ενα μεγαλο κινητο (βλεπε ipad) με ενα γνωριμο περιβαλον, το πολυ μεγαλο ατου του usb host και τα απειρα προγραμματα θα ειναι αρκετο για να κατακτησει σε καποια χρονια την αγορα... Δυστυχως για το μονοπωλιο της MS βεβαια, ευτυχως ομως για αυτα που δεν μπορει να προσφερει το ipad... Καλο και χρυσο το iphone, (αυτο εχω αλλωστε) αλλα σε tablet, το ipad ουτε που θα σκεφτομουν να το αγορασω... Ισως αν ημουν ασχετος απο pc να το επαιρνα... αλλα δυστυχως δεν ειμαι και εχω απαιτησεις η ταμπλετα μου να μην κανει λιγοτερα πραγματα απο το κινητο μου (ipad vs iphone)...
StigmaX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 αυτος ειναι και ο λογος που δεν εφεραν τα wp7 στα tablets. γιατι θεωρουν οπως και ο κοσμος τα tablets ως pc. οποτε δε μπορεις σε ενα pc να παιξεις με android γιατι δεν ειναι φτιαγμενο γιαυτο το σκοπο. ειναι δεδομενο οτι τα windows 8 tablets θα εκθρονησουν τα android tablets αφου αυτα μεχρι τωρα δεν εχουν πιασει στην αγορα αυτη απο μονα τους. ερευνα αναφερει προβλεψεις οτι μεχρι το 2015 το 23% των windows 8 θα τρεχουν σε αρμ Το android είναι τσάμπα και έχει είδη πολύ μεγάλο κοινό. Το windows 8 tablet κοστίζει (πολλά) και είναι νέο προϊών. Αν έβαζα τα λεφτά μου κάπου θα ήταν στο Android. Ειδικά μετα το failure των Windows phone 7
dream21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Iσως δεν εισαι αξιος για να εχεις Apple, παρε android. Τα Apple ειναι σαν το εξκαλιμπορ, δε μπορουν να τα εχουν ολοι lol Πάρη πάλι έγραψες
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το android είναι τσάμπα και έχει είδη πολύ μεγάλο κοινό. fail no1... τα android tablet που κυκλοφορούν είναι πιο ακριβά και από το ipad Το windows 8 tablet κοστίζει (πολλά) και είναι νέο προϊών. fail no2... TA windows 8 δεν έχουν κυκλοφορήσει καν... οπότε ούτε νέα μπορείς να τα πεις αλλά ούτε ακριβά ακόμα Αν έβαζα τα λεφτά μου κάπου θα ήταν στο Android. Ειδικά μετα το failure των Windows phone 7 fail no3... από που και ως που failure τα windows phone 7 και τι σχέση έχουν με τα tablet; από εικασίες και βαρύγδουπες εκτιμήσεις βλέπω πάμε καλά...
man kerinoi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αν έβαζα τα λεφτά μου κάπου θα ήταν στο Android. Ειδικά μετα το failure των Windows phone 7 Προφανως δεν εχεις δοκιμασει τα wp7. Αυτη τη στιγμη η Microsoft εχει κανει τα σταθεροτερα βηματα στο χωρο του mobile λειτουργικου. Προφανως δεν εχει τις καλυτερες πωλησεις ουτε το καλυτερο feature list αλλα να θυμισω οτι μεσα σε λιγοτερο απο ενα χρονο προσθετει στο λειτουργικο της (ιδικα με το Mango) features που δεν ειναι απλα τελιτσες σε μια λιστα αλλα απαραιτητα και ουσιωδη που βελτιωνουν και δεν στολιζουν απλα το λειτουργικο της σαν λατερνα.Η Ms εχει και τα χρηματα και την υποδομη το εργατικο δυναμικο το οικοσυστημα αλλα και την εμπειρια να φερει σιγα σιγα μια απο τις καλυτερες mobile λυσεις στο τραπεζι. Για οσους βιαζονται υπαρχει και το android με τις beta εκδοσεις του (μη γελιεστε ολες beta ειναι). Και να θημισω στους androidαδες οτι το πολυσυζητημενο και ξακουστο feature list του android μολις πριν λιγο εξισωθηκε με το symbian της nokia 5 χρονια πισω (βλ. n95) και μαλιστα αν εξαιρεσεις το touch screen με την ιδια λειτουργικοτητα. Απο την αλλη δεν καταλαβενω αυτο το μισος προς την apple. Μιλατε για πληση εγκεφαλου και κουραφεξαλα. Εχει υποστει κανενας στο Ελλαδισταν πληση εγκεφαλου απο καμια apple. Μηπος εννοειται απο τα μπακαλομαγαζακια που πουλανε σε απιστευτα μεγαλυτερες τιμες τα προιοντα αυτα ή απο την τηλεοραση που εχει εχει επιστρατεψει μεχρι και τον Μουζουρακη μπας και ξεστοκαρει κανενας γερμανος τα ημικινεζικα android του που τα φερνει μα το κιλο, πουλοντας τα σε κανενα 15χρονο για να μπαινει στο facebook? Οπως και να εχει ας ξεκολησουμε απο τις πωλησεις και ας δουμε λιγο την ουσια.
StigmaX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 fail no1... τα android tablet που κυκλοφορούν είναι πιο ακριβά και από το ipad fail no2... TA windows 8 δεν έχουν κυκλοφορήσει καν... οπότε ούτε νέα μπορείς να τα πεις αλλά ούτε ακριβά ακόμα fail no3... από που και ως που failure τα windows phone 7 και τι σχέση έχουν με τα tablet; από εικασίες και βαρύγδουπες εκτιμήσεις βλέπω πάμε καλά... Σου έδωσαν πολλές φορές λειτουργικό Windows δωρεάν? Όταν τα βρείς, πές μου και εμένα να πάρω. Πάρε ένα PC τα ίδια specs, στο ένα βάλε windows, και στο άλλο px linux... το δέυτερο θα είναι 60-70 euro φθηνότερο, γιατι? γιατί δεν πληρώνεις το λειτουργικό. Ακριβός το ίδιο ισχύει και στα tablets. Ta windows phone 7 έχουν άμεση σχέση με τα tablets και είναι το βασικότερο δείγμα οτι η microsoft δεν τα πάει καλά στις εξελίξεις των φορητών συσκευών. Παρότι προσπάθησε και επένδυσε σε αυτό, άλλο λειτουργικό έχει γίνει το στάνταρ. Το ίδιο ισχύει και στα tablet. Αν συνεχίσεις να διαφωνείς και να θεωρείς την εκτιμήσεις μου βαρύγδουπες ακόμα και μετά την επεξήγηση μου συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
tarantules Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Σε όποιο thread μπαίνω όλο τσακωμοί και αντιμαχίες... Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου
gnsX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 τα Windows 8 είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ επίσης ΚΟΛΛΑΝΕ απίστευτα και πολλά τέτοια,βέβαια δεν έχουν βγει ακόμα αλλά who cares
Black Demis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 τα Windows 8 είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ επίσης ΚΟΛΛΑΝΕ απίστευτα και πολλά τέτοια,βέβαια δεν έχουν βγει ακόμα αλλά who cares king of fails!!!! 1. τα windows 8 ούτε καν καλά καλά alpha έκδοση είναι...(Milestone 3 ) δλδ τι περιμένεις να μαμαει και να δέρνει ένα λειτουργικό που δεν είναι καν σε alpha στάδιο? 2. συνήθως οι προεγκατεστημένες εκδώσεις πχ των 7 είναι πάρα πολύ φτηνές τάξεις 40 ευρώ εκδώσεις για tablet των win 8 λογικά θα είναι ακόμη ποιο φτηνές (+ πώς στο διάολο ξέρεις πόσο κάνει ένα λειτουργικό το οποίο θα βγει σε κάνα χρόνο??? οεο) 3. προφανώς από τεχνολογία και άπω λογική εσύ δεν.....
gnsX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 3. προφανώς από τεχνολογία και άπω λογική εσύ δεν..... προφανώς σπο στοιχειώδη νοημοσύνη για να καταλάβεις την ειρωνεία δεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα