Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα το αχλάδοβερυκοκομηλό ή κοινός η φρουτοσαλάτα ειναι γνωστό οτι πουλάει μάπα προϊόντα εδώ και χρόνια σε τιμές οικολογικών φρούτων δίχως δικαιολογία αλλά εσείς γιατί χαλιέστε;Πάρτε αυτο που ειναι να πάρετε χωρις fanboyσμους για το ποιος την εχει μεγαλύτερη.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον δεν ειδες το interface των windows 8 για τα tablets και οθονες αφης + το windows market + υποστηριξη για arm

Τα βίντεο να μου περισσεύουν, έχουν δει πολλά τα μάτια μου... Όταν το δω σε συσκευή να πετάει βλέπουμε.

ε δεν εχει νοημα ρε συ. γιατι καποιος να εχει 2 tablets?

Νόμιζω η σωστή ερώτηση είναι γιατί πρέπει όλα να είναι οπαδικά!

Καλα το αχλάδοβερυκοκομηλό ή κοινός η φρουτοσαλάτα ειναι γνωστό οτι πουλάει μάπα προϊόντα εδώ και χρόνια σε τιμές οικολογικών φρούτων δίχως δικαιολογία αλλά εσείς γιατί χαλιέστε;Πάρτε αυτο που ειναι να πάρετε χωρις fanboyσμους για το ποιος την εχει μεγαλύτερη.

LOL

νομίζω ότι και εσυ ο ίδιος χαλιέσαι!

Δημοσ.

Δε με προβληματίζει το ύφος του ποστ, ούτε η ίδια η άποψη. Με προβληματίζει το +5...

+19 θες να πεις (μαζί με το δικό μου)... :-)

άσε ρε να φλαμάρουμε να γίνει λίγο τζέρτζελο ... :devil:

Δημοσ.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι όσοι σκούζουν και φωνάζουν και ειδικά αυτοί που κράζουν κατά τις apple, έχουν αγοράσει τουλάχιστον 1 προιόν τις :lol:

Δημοσ.

μαλλον δεν ειδες το interface των windows 8 για τα tablets και οθονες αφης + το windows market + υποστηριξη για arm

αυτος ειναι και ο λογος που δεν εφεραν τα wp7 στα tablets.

γιατι θεωρουν οπως και ο κοσμος τα tablets ως pc.

οποτε δε μπορεις σε ενα pc να παιξεις με android γιατι δεν ειναι φτιαγμενο γιαυτο το σκοπο. ειναι δεδομενο οτι τα windows 8 tablets θα εκθρονησουν τα android tablets αφου αυτα μεχρι τωρα δεν εχουν πιασει στην αγορα αυτη απο μονα τους.

ερευνα αναφερει προβλεψεις οτι μεχρι το 2015 το 23% των windows 8 θα τρεχουν σε αρμ

Δημοσ.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι όσοι σκούζουν και φωνάζουν και ειδικά αυτοί που κράζουν κατά τις apple, έχουν αγοράσει τουλάχιστον 1 προιόν τις :lol:

Μηπως γιαυτο γκρινιαζουν?Γιατι αγορασαν και απογοητευτηκαν?simple think.

Δημοσ.

Βέβαια ίσως σου διαφεύγει ότι το πρώτο εξάμηνο του 2011, τα iPad δεν προλάβαιναν να φτάσουν στα καταστήματα

Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν διαφημιστικά κόλπα του μήλου να δημιουργήσει έναν ψιλοπανικό.

Δεν υπάρχει καλύτερο διαφημιστικό κόλπο να δημιουργήσεις ουρές έξω από τα καταστήματα με άτομα που θέλουν να αγοράσουν την ταμπλέτα.

Πηγαίνω τακτικά στα saturn αλλά δεν βλέπω άτομα εκτός από πιτσιρικάδες να ασχολούνται και τόοοοοσο με την ταμπλέτα.

Link

"Tim Cook: Ο Tim Cook θεωρεί ότι η αγορά των tablet συσκευών (εννοείται το iPad) θα εκλείψει την αγορά των PC μέσα στα επόμενα χρόνια θέτοντας μια πολύ αισιόδοξη άποψη για το μέλλον της iOS πλατφόρμας.

H Apple αναμένεται να πουλήσει περίπου 8.1 εκατομμύρια iPad στο τωρινό τρίμηνο με μια αύξηση από πέρσι της τάξης των 72%."

Eδώ γελάμε.Πολλοί που καβαλάνε το καλάμι φάγανε τα μούτρα τους.

Τέλος πάντων....Ίσως κάποια στιγμή αγοράσω μια ταμπλέτα δωράκι στην γυναίκα.Σίγουρα δεν θα έχει ούτε μήλο ούτε το ρομποτάκι για σήμα.Απλά δεν μου/μας χρειάζονται.

Δημοσ.

"Tim Cook: Ο Tim Cook θεωρεί ότι η αγορά των tablet συσκευών (εννοείται το iPad) θα εκλείψει την αγορά των PC μέσα στα επόμενα χρόνια θέτοντας μια πολύ αισιόδοξη άποψη για το μέλλον της iOS πλατφόρμας.

ναι θα εκλειψουν τα pc θα επιζησουν τα mac και θα φωναξουμε την κιβωτο να μας σωσει....

και μετα θα μας ριξουν ενα kick να βγουμε απο το inception

Δημοσ.

Αυτό που δεν γράφουν οι μετρήσεις είναι τα tablets με android από Κίνα....

Έχω αγοράσει κινέζικο tablet και προφανώς αυτή η συσκευή δεν καταγράφεται πουθενά...

Άνετα αυτη τη στιγμή το android έχει το 50%, αν δει κανείς το android custom community, αλλά επίσημα δεν γίνεται να καταγραφεί.

Όσο για τις ουρές έξω από τα καταστήματα δεν είχε γίνει θέμα στο εξωτερικό με τους κομπάρσους που τάχα μου περίμεναν να αγοράσουν iphone/ipad?!Μόνο εγώ το θυμάμαι?

Δημοσ.

Πριν φωνάξετε για την "τρομερή" άνοδο του android, διαβάστε λίγο τις λεπτομέρειες.

Τα στατιστικά δεν αναφέρονται σε sales αλλά σε shipments. Δηλαδή μιλάνε για πόσα tablet "διακινήθηκαν" δηλαδή πόσα έφυγαν από τους κατασκευαστές για να πάνε στα μαγαζιά. Δε μιλάνε για το πόσα τελικά πουλήθηκαν.

Θυμηθήτε πως και τον περασμένο Ιανουάριο η Samsung έλεγε πως πούλησε 2 εκατομύρια 7" tablet και τελικά εννούσε πως ο αριθμός αναφερόταν σε όσα είχε στείλει στα καταστήματα και όχι στα ελάχιστα που είχαν πουληθεί.

Σωστότατος ο φίλος... και τα links που έβαλα στο post μου παραπάνω αυτό λένε.

Δημοσ.

Σίγουρα με τα Windows 8 θα γίνει μπαμ , γιατί ξεκινάνε αμέσως με την πιο τεράστια βάση εφαρμογών.

Είναι αντίστοιχα σαν να έχεις το MacOS σε tablet η μια καλη διανομή Linux. (το android είναι απομιμιση Linux).

Δημοσ.

Enough of this "ΤΑ ΑΠΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ" S**T

H Apple είναι μια πολύ καλή εταιρεία, όπως και η Microsoft και οι άλλες και ο καθένας επιλέγει με βάση τις ανάγκες του, το γούστο του και την τσέπη του, okay;

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν διαφημιστικά κόλπα του μήλου να δημιουργήσει έναν ψιλοπανικό.

Δεν υπάρχει καλύτερο διαφημιστικό κόλπο να δημιουργήσεις ουρές έξω από τα καταστήματα με άτομα που θέλουν να αγοράσουν την ταμπλέτα.

Πηγαίνω τακτικά στα saturn αλλά δεν βλέπω άτομα εκτός από πιτσιρικάδες να ασχολούνται...

Σωστος για να σου ρθει η επιτυχια προβαλλεις και την εικονα της επιτυχιας.Αν ειναι αληθεια αυτο με τους κομπαρσους.

android.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αγοράσει 2 iPods...

Το πρώτο στον ένα χρόνο και κάνα δύο μήνες τα έφτυσε η μπαταρία εντελώς....

Δεν έπαιζε ούτε δεκαπεντάλεπτο....

(Σημείωση οτι όποιο άλλο και να είχα θα είχα εγγύηση)

Λέω ε εντάξει θα πάω να αγοράσω μπαταρία....

Παίρνω τηλέφωνο...

Λένε θέλουν πάνω από εκατό ευρώ για την μπαταρία και την εργασία του τεχνικού και ότι με συμφέρει να αγοράσω καινούργιο....

Χαχαχαχαχαχα η apple μου πρότεινε να αγοράσω καινούργιο....

Και επειδή δεν μου έφτανε η μία φορά ήθελα πάλι iPod.... Ήμουν χαζός....

Ε τώρα στον ενάμιση χρόνο η μπαταρία τα έφτυσε, αλλά όχι τελείως....

Αν πάω έξω (χωρίς προφανώς να παίζει συνέχεια, αλλά λίγο), μου κρατάει για μία μέρα....

Τα ακουστικά την πρώτη φορά κράτησαν 4 μήνες και τη δεύτερη 6....

Κράζω την apple για την άθλια υποστήριξή της την ακόμα πιο άθλια εγγύσή της και φυσικά τα προϊόντα που ό,τι και να αγοράσεις θα πληρώσεις το προϊόν + το όνομα....

Το iPhone 4 είναι πιο ακριβό από το καλύτερο android με διπύρινο....

Wtf μάγκες....

Επεξ/σία από ShevaGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...