nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Κοίτα θα στο πω ξεκάθαρα γιατί έχω ακούσει για ανάλογες περιπτώσεις. η αδερφή κάποιου είχε μπλέξει σε μια παραθεριστική οργάνωση και του έκλεβε βρακιά αλλά αυτός δεν έδινε σημασία. στο τέλος του θυσίασε το σκύλο στον βωμό του ΙΜΤ.. ξανασκέψου το είναι σοβαρότερο απ ότι φαίνεται.
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εξακολουθεί να μου διαφεύγει το πώς βρέθηκε ο χανς στην κουβέντα ο Χανς μου είχε βγάλει κάτι φωτογραφίες τις οποίες δεν μπορώ να βρω με τίποτα... ήταν ένας φίλος μου...
gnsX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μου τελειωσαν τα τσιπς. να πάρε ο Χανς μου είχε βγάλει κάτι φωτογραφίες τις οποίες δεν μπορώ να βρω με τίποτα... ήταν ένας φίλος μου... ηταν; πάει ο Χάνς;
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Κοίτα θα στο πω ξεκάθαρα γιατί έχω ακούσει για ανάλογες περιπτώσεις. η αδερφή κάποιου είχε μπλέξει σε μια παραθεριστική οργάνωση και του έκλεβε βρακιά αλλά αυτός δεν έδινε σημασία. στο τέλος του θυσίασε το σκύλο στον βωμό του ΙΜΤ.. ξανασκέψου το είναι σοβαρότερο απ ότι φαίνεται. αχα, τα βρακιά ήταν καθαρά ή βρώμικα;
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δε της κάνεις καμιά ερωτική εξομολόγηση καλύτερα; Μάλλον και οι 2 χρειάζεστε ψυχίατρο... yes that post was epic thank you for applauding
freedubus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Με καλείτε στο χώρο σας, σας χαρίζω απλόχερα χαρά στα σκέλια σας, και μετά απ' αυτό το επικό γαμίση ξεχνάτε όλα τα μίση.
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 να πάρε ηταν; πάει ο Χάνς; άσχετο, αλλά είναι ώρα να αλλάξουμε θέμα και να ελαφρύνουμε το κλίμα γιατί εγώ τώρα νιώθω πολύ καλύτερα... Σας ευχαριστώ όλους!!!! Πραγματικά!!! μια και ρώτησες για τον Hans: earching for the thrill of it, thrill of it, Say that it's love, but to me it's looking counterfeit, I get done with one and move on to another bitch http://www.youtube.com/watch?v=JXfCEsZGgw8 το παρακάτω αφιερωμένο σε όλους... http://www.youtube.com/watch?v=BJRbvgJhR-U
slipknot Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αυτό για το νεφρό φαντάζομαι το είπες για πλάκα απλά αναρωτιέμαι ένας άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο στην ίδια του την αδερφή για τί άλλο είναι ικανός... Εσύ θα μου πεις. Δεν μπορώ να πω πως ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ακούσω για κάποια αδελφοκτόνα μιμήτρια του Κοκκινόπουλου στις ειδήσεις και κοιτάζοντας έξω απ' το παράθυρο, στο βροχερό ουρανό, εκπνέοντας τον καπνό θα αναφωνήσω : «Σκατά, τώρα είναι αργά»
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Με καλείτε στο χώρο σας, σας χαρίζω απλόχερα χαρά στα σκέλια σας, και μετά απ' αυτό το επικό γαμίση ξεχνάτε όλα τα μίση. ε αδερφέ...πάτα και λίγο γη,, εεε κατούρα και λίγο, ήθελα να πω...
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εσύ θα μου πεις. Δεν μπορώ να πω πως ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ακούσω για κάποια αδελφοκτόνα μιμήτρια του Κοκκινόπουλου στις ειδήσεις και κοιτάζοντας έξω απ' το παράθυρο, στο βροχερό ουρανό, εκπνέοντας τον καπνό θα αναφωνήσω : «Σκατά, τώρα είναι αργά» όταν ήσουν μικρός μάζευες κι εσύ εκείνα τα αυτοκόλλητα με τα κομμένα χέρια και πόδια ε???
gnsX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 όταν ήσουν μικρός μάζευες κι εσύ εκείνα τα αυτοκόλλητα με τα κομμένα χέρια και πόδια ε??? αυτοκόλλητα;
freedubus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 άσχετο, αλλά είναι ώρα να αλλάξουμε θέμα και να ελαφρύνουμε το κλίμα γιατί εγώ τώρα νιώθω πολύ καλύτερα... Σας ευχαριστώ όλους!!!! Πραγματικά!!! Παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.