stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μήπως είσαι στις μέρες σου ? τεσπα μπορεί να σου κάνει μάγια πάντως . τα βρακιά τα προσέχουμε είναι κομμάτι του σώματος μας όπως λένε και οι χριστιανοί. σιγά μη μου κάνει μάγια... σίγουρα με αγαπάει
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αδερφή σε αγαπάω, μακάρι να μ' άφηνες να σ'αγαπήσω έτσι όπως σου αξίζει... Δε της κάνεις καμιά ερωτική εξομολόγηση καλύτερα; Μάλλον και οι 2 χρειάζεστε ψυχίατρο...
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 σιγά μη μου κάνει μάγια... σίγουρα με αγαπάει κομπλέ τότε άντε με τσιγιες σου Δε της κάνεις καμιά ερωτική εξομολόγηση καλύτερα; Μάλλον και οι 2 χρειάζεστε ψυχίατρο... :lol: :lol: :lol: :lol:
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Βάλε ένα κινητό στην τσέπη ενός ρούχου υποψίφιου για εξαφάνιση, για να το καλέσεις μετά και να δεις που είναι τα πράματα. Ή καναν κοριό. Ή βάλε κάμερα. Σοβαρά τώρα θα ήταν άκρως ενδιαφέρων και εποικοδομητικό να δεις που είναι τα κλεμμένα και να δεις τί τα έχει κάνει. Μπορεί να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Αν τα πέταξε πχ ή αν τα έχει κρύψει πουθενά τακτοποιημένα με ιεροτελεστία οπότε είναι ψυχολογικό. Σοβαρά μιλώντας σκέψου περοσσότερο τον ψυχολόγο σου είπα, θα με ενδιάφερε πραγματικά να κάνουμε αυτές τις συναντήσεις με τον ψυχολόγο, που δείχνουν συνήθως τα αμερικάνικά έργα... αυτά μωρέ, που πάνε τα ζευγάρια για να λύσουν τις διαφορές τους. Πάντως σίγουρα είναι ψυχολογικό αυτό με τα πράγματα, γι΄αυτό και δεν μπορώ να την κατηγορήσω, δε φταίει αυτή...
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 αυτά μωρέ, που πάνε τα ζευγάρια για να λύσουν τις διαφορές τους. :lol: :lol: :lol: ΖΟΜΓ!!!!!!!!
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δε της κάνεις καμιά ερωτική εξομολόγηση καλύτερα; Μάλλον και οι 2 χρειάζεστε ψυχίατρο... γιατί εσύ δε χρειάζεσαι; τα χεις όλα εντάξει; Δεν είναι ερωτική εξομολόγηση... ρε μην κοροΪδευετε... άντε!
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 γιατί εσύ δε χρειάζεσαι; τα χεις όλα εντάξει; Δεν είναι ερωτική εξομολόγηση... Κομπλέ είμαι εγώ άλλοι δε τα 'χουν...
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αδερφή σε αγαπάω, μακάρι να μ' άφηνες να σ'αγαπήσω έτσι όπως σου αξίζει... Βιβή αν με ακούς , να το βράσω το λαπτοπ και τα λεφτά που κέρδισε στο πόκερ , pls γύρνα.
gnsX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 γιατί εσύ δε χρειάζεσαι; τα χεις όλα εντάξει; Δεν είναι ερωτική εξομολόγηση... ίδιο πρόβλημα είχα με τον αδερφό μου,να φανταστείς μια μέρα εκεί που μπρος στον καθρέφτη ξυριζόμουνα και βαριόμουνα. Σ’ αυτό το πάρτι εγώ δεν ήθελα να πάω, άσε που δεν είχα και τίποτα να βάλω. Κι εκεί που όλο το βράδυ φαινότανε για σκάρτο, περνά από μπροστά μου ξαφνικά. Και: ΜΠΑΜ και κάτω! (φάπα,σβερκιά απο τις λίγες ήταν, έκανα πολύ ώρα στο μπάνιο και τον είχε πιάσει κόψιμο)
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Κομπλέ είμαι εγώ άλλοι δε τα 'χουν... αυτό το κομπλέ έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία... μήπως θέλεις να είσαι πάντα στη μόδα? χμ? ίδιο πρόβλημα είχα με τον αδερφό μου,να φανταστείς μια μέρα εκεί που μπρος στον καθρέφτη ξυριζόμουνα και βαριόμουνα. Σ’ αυτό το πάρτι εγώ δεν ήθελα να πάω, άσε που δεν είχα και τίποτα να βάλω. Κι εκεί που όλο το βράδυ φαινότανε για σκάρτο, περνά από μπροστά μου ξαφνικά. Και: ΜΠΑΜ και κάτω! (φάπα,σβερκιά απο τις λίγες ήταν, έκανα πολύ ώρα στο μπάνιο και τον είχε πιάσει κόψιμο) :cry: :cry: :cry: αστειεύομαι, είχε πολύ πλάκα
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 αυτό το κομπλέ έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία... μήπως θέλεις να είσαι πάντα στη μόδα? χμ? πες που είσαι και τι κάνεις , είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο , φέλος !
slipknot Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της μιλήσεις ξεκάθαρα για το θέμα. Όχι με την ελπίδα να σταματήσει, αλλά με το σκεπτικό να καταλάβει πως γνωρίζεις τι συμβαίνει. Δεν ξέρω αν δεν φταίει η ίδια αλλά πρόκειται περί ψυχολογικού, τι περίπτωση είναι η αδερφή σου και τι πραγματικά συμβαίνει (περίεργα μας τα λες στα posts σου). Το σίγουρο όμως είναι ότι πρόκειται για προσωπικά αντικείμενα, το να ανέχεσαι μια τέτοια κατάσταση μόνο κορόιδο σε κάνει. Δεν θες να μιλήσεις γιατί πιθανολογείς πως θα καταλήξετε να τσακωθείτε, λες και τώρα είναι όλα μια χαρά, "υγιέστατα". Σήμερα είναι οι φωτογραφίες που σου είχε βγάλει ο Hans, αύριο το νεφρό σου. Σκέψου το.
salliara Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εξακολουθεί να μου διαφεύγει το πώς βρέθηκε ο χανς στην κουβέντα
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της μιλήσεις ξεκάθαρα για το θέμα. Όχι με την ελπίδα να σταματήσει, αλλά με το σκεπτικό να καταλάβει πως γνωρίζεις τι συμβαίνει. Δεν ξέρω αν δεν φταίει η ίδια αλλά πρόκειται περί ψυχολογικού, τι περίπτωση είναι η αδερφή σου και τι πραγματικά συμβαίνει (περίεργα μας τα λες στα posts σου). Το σίγουρο όμως είναι ότι πρόκειται για προσωπικά αντικείμενα, το να ανέχεσαι μια τέτοια κατάσταση μόνο κορόιδο σε κάνει. Δεν θες να μιλήσεις γιατί πιθανολογείς πως θα καταλήξετε να τσακωθείτε, λες και τώρα είναι όλα μια χαρά, "υγιέστατα". Σήμερα είναι οι φωτογραφίες που σου είχε βγάλει ο Hans, αύριο το νεφρό σου. Σκέψου το. σε ευχαριστώ για την απάντηση.. κοίτα προς το παρόν, αφού το είπα σε εσάς, νιώθω πολύ καλύτερα. Κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να της μιλήσω... αυτή τη στιγμή δε νιώθω όμως έτοιμη. Αυτό για το νεφρό φαντάζομαι το είπες για πλάκα, όχι εντάξει, δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, έχει σώας τα φρένας, απλά δε δείχνει κάνενα σεβασμό για τα πράγματα των άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.