Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 η αδερφή μου είναι πολύ ωραία, όλα κι όλα! ποστ πικ, απ' ότι κατάλαβα έχει μαζέψει και προίκα.
CtrlFreak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 συγνώμη κιολας αλλα ετσι οπως μας τα λες την φανταζομαι λιγο σαν την evil bitch sista σε γιαπωνέζικο φιλμ. YO!
gang Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 η αδερφή μου είναι πολύ ωραία, όλα κι όλα! φώτο or didn't happen
salliara Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 η αδερφή μου είναι πολύ ωραία, όλα κι όλα! προυβ ιτ οπως λενε κ οι συναδελφοι
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 επίσης γιατί έγινε sticky το thread? Epicness detected
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω γιατι αλλα ελιωσα με αυτο! Τopic Starter απλα της μιλας. Θα τσακωθεις μαζι της και μετα θα τα ξαναβρειτε. Ετσι λειτουργει συνηθως η φαση με τα αδερφια. Ασε που τι θα κανει, θα σε αποκληρωσει ξερω γω? Επισης, ο Χανς ποιος ειναι? Επισης, εισαι σιγουρη πως ειναι η αδερφη σου που τα εξαφανιζει? Λεω εγω τωρα... Ότι έχει εξαφανίσει ουκ ολίγα... ναι, είμαι σίγουρη. Είναι όμως γεγονός ότι οτιδήποτε δεν μπορώ τώρα να βρω, την υποπτευομαι. Όπως και να έχει σπάνε τα νεύρα μου κάθε φορά, με αυτές τις μαλακίες και νιώωωωθω ένα τόσο δα μικρο ανθρωπάκι!!!!!!! ΦΑΚ!!
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 η αδερφή μου είναι πολύ ωραία, όλα κι όλα! Prove it στρ8;
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Όπως και να έχει σπάνε τα νεύρα μου κάθε φορά, με αυτές τις μαλακίες και νιώωωωθω ένα τόσο δα μικρο ανθρωπάκι!!!!!!! ΦΑΚ!! μήπως την ζηλεύεις επειδή είναι ομορφότερη ? βάλε από μια φωτογραφία της κάθε μιας σας να βγάλω πόρισμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ότι έχει εξαφανίσει ουκ ολίγα... ναι, είμαι σίγουρη. Είναι όμως γεγονός ότι οτιδήποτε δεν μπορώ τώρα να βρω, την υποπτευομαι. Όπως και να έχει σπάνε τα νεύρα μου κάθε φορά, με αυτές τις μαλακίες και νιώωωωθω ένα τόσο δα μικρο ανθρωπάκι!!!!!!! ΦΑΚ!! Εγω παντως εμμενω. Ψαξε να βρεις τι κοινο εχουν τα πραγματα που εξαφανιζονται... O Xανς ΠΟΙΟΣ ειναι τελικαααα?
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 βάλε φαγουρόσκονη σε όλα τα ρούχα που αφήνεις εκεί και αστήν να ξύνετε
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 O Xανς ΠΟΙΟΣ ειναι τελικαααα? ο αδερφός της κρέτσελ! το είπαμε 10 φορές ...
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τέσπα,,, i took it out of my system... and that makes me feel good!!! ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.... θα κάνω το εξής... δε θα πω τίποτα προς το παρόν... απλά δεν ξέρω, δεν μπορώ να μαλώσω, δεν μπορώ να μαλώσω μαζί της.. δε γίνεται... δεν μπορώ πλέον να το κάνω αυτό. Νιώθω πολύ κουρασμένη για τέτοια και πολύ μεγάλη για τέτοιου ειδους συζητήσεις... "δώσε μου πίσω το βρακί μου!!! μαμά μου έφαγε το μπιφτέκι μου και τα σχετικά" θα περιμένω μέχρι να αλλάξει το τοπίο στη ζωή μου, να βρω μια δουλειά, να έχω δικά μου λεφτά, την ανεξαρτησία μου, να κάνω τα ταξίδια που πάντα επιθυμούσα. Και μετά αν το θεωρώ ακόμα απαραίτητο ότι πρέπει να της το πω, θα το κάνω, με πλάγιο τρόπο, ήρεμα και ωραία, ως τότε μπορεί να την έχει κόψει αυτή τη κακή συνήθεια, κάποτε όλοι ωριμάζουμε... Αδερφή σε αγαπάω, μακάρι να μ' άφηνες να σ'αγαπήσω έτσι όπως σου αξίζει...
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μήπως είσαι στις μέρες σου ? τεσπα μπορεί να σου κάνει μάγια πάντως . τα βρακιά τα προσέχουμε είναι κομμάτι του σώματος μας όπως λένε και οι χριστιανοί.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Βάλε ένα κινητό στην τσέπη ενός ρούχου υποψίφιου για εξαφάνιση, για να το καλέσεις μετά και να δεις που είναι τα πράματα. Ή καναν κοριό. Ή βάλε κάμερα. Σοβαρά τώρα θα ήταν άκρως ενδιαφέρων και εποικοδομητικό να δεις που είναι τα κλεμμένα και να δεις τί τα έχει κάνει. Μπορεί να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Αν τα πέταξε πχ ή αν τα έχει κρύψει πουθενά τακτοποιημένα με ιεροτελεστία οπότε είναι ψυχολογικό. Σοβαρά μιλώντας σκέψου περοσσότερο τον ψυχολόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.