Προς το περιεχόμενο

πώς μπορώ να της πω ότι δε θέλω να πειράζει τα πράγματά μου

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η αδερφή μου είναι πολύ ωραία, όλα κι όλα!

προυβ ιτ οπως λενε κ οι συναδελφοι ;)

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα ελιωσα με αυτο!

Τopic Starter απλα της μιλας. Θα τσακωθεις μαζι της και μετα θα τα ξαναβρειτε. Ετσι λειτουργει συνηθως η φαση με τα αδερφια. Ασε που τι θα κανει, θα σε αποκληρωσει ξερω γω?

Επισης, ο Χανς ποιος ειναι?

Επισης, εισαι σιγουρη πως ειναι η αδερφη σου που τα εξαφανιζει? Λεω εγω τωρα...

Ότι έχει εξαφανίσει ουκ ολίγα... ναι, είμαι σίγουρη. Είναι όμως γεγονός ότι οτιδήποτε δεν μπορώ τώρα να βρω, την υποπτευομαι. Όπως και να έχει σπάνε τα νεύρα μου κάθε φορά, με αυτές τις μαλακίες και νιώωωωθω ένα τόσο δα μικρο ανθρωπάκι!!!!!!! ΦΑΚ!!

Δημοσ.

Όπως και να έχει σπάνε τα νεύρα μου κάθε φορά, με αυτές τις μαλακίες και νιώωωωθω ένα τόσο δα μικρο ανθρωπάκι!!!!!!! ΦΑΚ!!

μήπως την ζηλεύεις επειδή είναι ομορφότερη ?

βάλε από μια φωτογραφία της κάθε μιας σας να βγάλω πόρισμα.

• Moderators
Δημοσ.

Ότι έχει εξαφανίσει ουκ ολίγα... ναι, είμαι σίγουρη. Είναι όμως γεγονός ότι οτιδήποτε δεν μπορώ τώρα να βρω, την υποπτευομαι. Όπως και να έχει σπάνε τα νεύρα μου κάθε φορά, με αυτές τις μαλακίες και νιώωωωθω ένα τόσο δα μικρο ανθρωπάκι!!!!!!! ΦΑΚ!!

Εγω παντως εμμενω. Ψαξε να βρεις τι κοινο εχουν τα πραγματα που εξαφανιζονται...

O Xανς ΠΟΙΟΣ ειναι τελικαααα?

Δημοσ.

O Xανς ΠΟΙΟΣ ειναι τελικαααα?

ο αδερφός της κρέτσελ! το είπαμε 10 φορές ...

Δημοσ.

Τέσπα,,,

i took it out of my system... and that makes me feel good!!!

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις....

θα κάνω το εξής...

δε θα πω τίποτα προς το παρόν... απλά δεν ξέρω, δεν μπορώ να μαλώσω, δεν μπορώ να μαλώσω μαζί της.. δε γίνεται... δεν μπορώ πλέον να το κάνω αυτό. Νιώθω πολύ κουρασμένη για τέτοια και πολύ μεγάλη για τέτοιου ειδους συζητήσεις... "δώσε μου πίσω το βρακί μου!!! μαμά μου έφαγε το μπιφτέκι μου και τα σχετικά"

θα περιμένω μέχρι να αλλάξει το τοπίο στη ζωή μου, να βρω μια δουλειά, να έχω δικά μου λεφτά, την ανεξαρτησία μου, να κάνω τα ταξίδια που πάντα επιθυμούσα. Και μετά αν το θεωρώ ακόμα απαραίτητο ότι πρέπει να της το πω, θα το κάνω, με πλάγιο τρόπο, ήρεμα και ωραία, ως τότε μπορεί να την έχει κόψει αυτή τη κακή συνήθεια, κάποτε όλοι ωριμάζουμε...

Αδερφή σε αγαπάω, μακάρι να μ' άφηνες να σ'αγαπήσω έτσι όπως σου αξίζει...

Δημοσ.

μήπως είσαι στις μέρες σου ? :mellow:

τεσπα μπορεί να σου κάνει μάγια πάντως .

τα βρακιά τα προσέχουμε είναι κομμάτι του σώματος μας όπως λένε και οι χριστιανοί.

Δημοσ.

Βάλε ένα κινητό στην τσέπη ενός ρούχου υποψίφιου για εξαφάνιση, για να το καλέσεις μετά και να δεις που είναι τα πράματα. Ή καναν κοριό. Ή βάλε κάμερα.

Σοβαρά τώρα θα ήταν άκρως ενδιαφέρων και εποικοδομητικό να δεις που είναι τα κλεμμένα και να δεις τί τα έχει κάνει. Μπορεί να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Αν τα πέταξε πχ ή αν τα έχει κρύψει πουθενά τακτοποιημένα με ιεροτελεστία οπότε είναι ψυχολογικό. Σοβαρά μιλώντας σκέψου περοσσότερο τον ψυχολόγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...