Προς το περιεχόμενο

πώς μπορώ να της πω ότι δε θέλω να πειράζει τα πράγματά μου

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι αληθινό το νούμερο?

κάτι τέτοιο θα μας χρειαζόταν με την αδερφή.

Δε θέλω να φύγω από αυτόν τον κόσμο, με αυτόν τον καημό...

μην κοροΪδευεται... το εννοώ

Αληθινό είναι. Τώρα αν το έχουν κλείσει λόγω περικοπών δε έχω ιδέα.

http://www.psixi.gr/support.php

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωστε έχασες βρακιά!

στοίχημα οτι δέν τα πήρε αυτή αλλα ο κρυφός θαυμαστής σου!

ΒΑΛΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΜΕΣΑ!

ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΑΙ

Δημοσ.

H δική μου αδερφή εκανε καράτε και στην συνέχεια παγκρατιο μαζι μου για καμια 10 αρια χρόνια. Αποτέλεσμα... μπορούσα να την δέρνω ελευθερα αφού ηξερε να αμυνεται χωρίς να σπαει κάτι απο τις κλωτσιές και της μπουνιές. Οταν επερνε κάτι δικο μου χωρίς να με ρωτήσει το σπιτι γινοταν φουκοσιμα. Περα απο την πλακα η συμπεριφορά της αδερφής σου ειναι προβληματική και αν δεν της μιλήσεις δεν προκειται να αλλαξει τίποτα. Πολυ φοβάμαι δε πως και να της μιλήσεις παλι δεν θα αλλαξει κάτι παρα μόνο θα τσακωθήτε, αλλα τουλάχιστον θα ξερει πως ξέρεις!

Αν θες μπορω να σου κανω μερικά μαθήματα στα γρήγορα να της ρίξεις ενα χερι ξυλο!

Δημοσ.

συγνώμη κιολας αλλα ετσι οπως μας τα λες την φανταζομαι λιγο σαν την evil bitch sista σε γιαπωνέζικο φιλμ.

μη μιλάς έτσι για την αδερφή μου :mad: εντάξει αστειεύομαι...

όχι μωρέ, ξέρω κι εγώ, απλά κάνει κατι κουλά, και δεν μπορώ να καταλάβω από που μου ρχονται... κι εγώ μακακάς μένω κάθε φορά

Δημοσ.

Αφού δεν τα πάτε καλά και έχει φάει κόλλημα χωρίζεται τα τσανάκια σας και η κάθε μια τον δρόμο της και πλέον τυπική η σχέση.

Δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά. Τα χωρίζεται και από νωρίς πριν φτάσετε στο σημείο να βρίσκεστε τυχαία στον δρόμο και να βρίζεστε. Μακριά και αγαπημένοι!!

Δημοσ.

μην την χτυπήσεις γιατί μπορεί να έρθει το βράδυ στον ύπνο σου και να αφοδευσει στο μαξιλάρι.

το είχε πάθει ένας γνωστός με την γάτα του.

• Moderators
Δημοσ.

Σε ρώτησα από πάνω. Και περιμένω απάντηση. Και δεν είναι ευγενικό να μην απαντάς όταν σε ρωτάνε κάτι. Απάντα!

Δεν ξερω γιατι αλλα ελιωσα με αυτο!

Τopic Starter απλα της μιλας. Θα τσακωθεις μαζι της και μετα θα τα ξαναβρειτε. Ετσι λειτουργει συνηθως η φαση με τα αδερφια. Ασε που τι θα κανει, θα σε αποκληρωσει ξερω γω?

Επισης, ο Χανς ποιος ειναι?

Επισης, εισαι σιγουρη πως ειναι η αδερφη σου που τα εξαφανιζει? Λεω εγω τωρα...

Δημοσ.

ναι μα αυτη ειναι μια χαρα!

αλλιως ομως τα χα στο νου μου εγω

η αδερφή μου είναι πολύ ωραία, όλα κι όλα!

Δημοσ.

χμ ... αν δοκίμασα να πάω στη συγκεκριμένη "IP" πριν καταλάβω ότι πρόκειται για τηλέφωνο ειμαι σοβαρά γιατρέ?

[nerd mode]

ναι γιατί μια ip διευθυνση δεν μπορεί να πάρει τιμή πάνω από 255

[/nerd mode]

επίσης γιατί έγινε sticky το thread?

Δημοσ.

μην την χτυπήσεις γιατί μπορεί να έρθει το βράδυ στον ύπνο σου και να αφοδευσει στο μαξιλάρι.

το είχε πάθει ένας γνωστός με την γάτα του.

Τον χτύπησε η γάτα και αφόδευσε στο μαξιλάρι της? :mellow:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...