cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 λοιπών η λύση είναι μια . της δίνεις να πιει τσάι και μετά από λίγο της λες πως ήταν δηλητηριασμένο και έχει 10 λεπτά να ομολογήσει τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να της δόσεις το αντίδοτο. Άπλα μετά πες της ότι της έκανες πλάκα. Ναι δεν θα παρεξηγηθεί, αυτό κάνε
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Σε ρώτησα από πάνω. Και περιμένω απάντηση. Και δεν είναι ευγενικό να μην απαντάς όταν σε ρωτάνε κάτι. Απάντα! γειά σου liopyr! θα σου απαντήσω
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Aνοικτή Γραμμή οικογενειακής - συμβουλευτικής θεραπείας : 210.52.34.737 είναι αληθινό το νούμερο? κάτι τέτοιο θα μας χρειαζόταν με την αδερφή. Δε θέλω να φύγω από αυτόν τον κόσμο, με αυτόν τον καημό... μην κοροΪδευεται... το εννοώ
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ποιος ειναι ο Χανς;;;; χα χα χα χα χα χ αχ α χα σας παω ρε!
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 είναι αληθινό το νούμερο? κάτι τέτοιο θα μας χρειαζόταν με την αδερφή. Δε θέλω να φύγω από αυτόν τον κόσμο, με αυτόν τον καημό... μην κοροΪδευεται... το εννοώ μην αυτοκτονίσεις για πέντε βρακιά και ενα σακάκι , κρίμα Χανσελ και Γκρετελ δεν είναι ρε παιδια αυτοι? ναι παιδιά είναι , αδέρφια συγκεκριμένα . ο χανς και η γκρετσελ που πήγαν στο σπίτι της μάγισσας και τα έφαγε.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εγινε και πίνσερτ το θέμα ! χχαχα όρε γλέντια στο ινσούμνια !
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μην αυτοκτονίσεις για πέντε βρακιά και ενα σακάκι , κρίμα ναι παιδιά είναι , αδέρφια συγκεκριμένα . ο χανς και η γκρετσελ που πήγαν στο σπίτι της μάγισσας και τα έφαγε. όχι ρε συ για τα βρακιά, να πάνε να μαμηθούνε τα βρακιά, χαλάλι της όλα τα βρακιά του κόσμου,,,απλά δε θέλω να έχω κακή σχέση με τη sister
salliara Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 συγνώμη κιολας αλλα ετσι οπως μας τα λες την φανταζομαι λιγο σαν την evil bitch sista σε γιαπωνέζικο φιλμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.