viper2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 dont ask men για θεματα κτητικοτητας... in other news δεν μας δινεις ολες τις πληροφοριες and they are shooting in the dark
liopyr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 δεν ξέρω... και για να είμαι ειλικρινής, δε με νοιάζει για τα ρούχα... απλά αναρωτιέμαι ένας άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο στην ίδια του την αδερφή για τί άλλο είναι ικανός... κατάλαβες;... αυτό είναι, χέστηκα για τα ρούχα Εγώ δε κατάλαβα. Για πες!
salliara Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 να επιστρατεύσεις τους ινσομνιακς να σκάσουν σπίτι σας για intervention
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Συγκατοικείτε; Αν όχι της έχεις δώσει κλειδιά; Σε απασχολεί χρόνια και δεν έχεις κάνει κάτι για να μην την στενοχωρήσεις; Σκέφτηκες ότι μπορεί να θέλει να την προσέξεις,να μιλήσετε ,να σου πει κάτι; όχι δεν μένουμε πια μαζί... αλλά ας πουμε ότι εγώ, όταν δεν είμαι εκεί που σπουδάζω, είμαι στο πατρικό μου όπου υπαρχουν και τα πράγματά μου. Αυτή πάλι μένει σε δικό της σπίτι, αρκετά κοντά στο πατρικό. ναι έχει χρόνια που το έχω προσέξει ότι το κάνει, αλλά απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ γιατί την τελευταία φορά που πήγαμε να κάνουμε κάτι μαζί, να βγούμε και να περάσουμε καλά, μαλώσαμε τόσο πολύ που δεν υπάρχει... απλά δεν υπάρχει... Κι εγώ δεν έχω καμία σχέση με τέτοιες συμπεριφορές πια. Έχω αλλάξει πολύ και χρειάζομαι στη ζωή μου όμορφες καταστάσεις, δεν μπορώ να κάθομαι να μαλώνω λες και είμαι στην εκπομπή του μικρούτσικου. Αν τα πραγματα σου ειναι σε ξεχωριστό δωμάτιο που κλειδώνει, αλλάζεις κλειδαριά και κλειδώνεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ (είσαι ή οχι στο σπίτι). Αμα σε ρωτήσει γιατί κλειδώνεις, της απαντας με χαμόγελο οτι "τα πραγματα μου εξαφανίζονται και εχω την υποψία οτι οταν δεν είμαι εδω ανοίγουν την πόρτα και φεύγουν". Ούτε αμήχανες κουβέντες, ούτε τσακωμοί, ούτε άλλες κλεψιές. ε ναι, αυτό θα κάνω, σκέφτηκα να γράψω μια λίστα με όλα τα ρούχα μου και να την κολλήσω στην ντουλάπα, ή να της πω, "ρε συ υπάρχει ένα ξωτικό που μου παίρνει τα ρούχα και τα πράγματα¨, όπως και να έχει όμως με βάζει σε μια διαδικασία και σε μία θέση στην οποία δε θα ήθελα να βρεθώ, γιατί έτσι υποτιμάω τον εαυτό μου. είναι ικανή να το κάνει και σε ξένους πιστεύω . θα μπορούσε να κάνει και χειρότερα όπως να κλέψει το παγωτό ενός μικρού παιδιού και να το πετάξει στα σκουπίδια αφήνοντας του παιδικό τραύμα. χα χα χ αχ α χα χα σευχαριστώ που με έκανες να γελάσω
μαφαλντα Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το θέμα μου θυμίζει μια ταινία.Δεν μπορώ να θυμηθώ..να πάρει.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 χα χα χ αχ α χα χα σευχαριστώ που με έκανες να γελάσω μην γελάς , εγώ το είχα πάθει .. ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΥ! :cry: :cry: :cry:
YiN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το θέμα μου θυμίζει μια ταινία.Δεν μπορώ να θυμηθώ..να πάρει. Ντίσνεϋ;
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το θέμα μου θυμίζει μια ταινία.Δεν μπορώ να θυμηθώ..να πάρει. τα έργα είναι βγαλμένα από τη ζωή...
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Επιστημονικής φαντασίας. ναι, καλά.. ρώτα κι εμένα δε μου κάνει εντύπωση.... που σας φαίνεται έτσι... αφού δεν υπάρχει ρε πόστη αυτό!!!! δεν υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έχω φρικάρει ρε αδερφή!!! το καταλαβαίνεις????? έχω φρικάρει!!!!
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Aνοικτή Γραμμή οικογενειακής - συμβουλευτικής θεραπείας : 210.52.34.737
liopyr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι, καλά.. ρώτα κι εμένα Σε ρώτησα από πάνω. Και περιμένω απάντηση. Και δεν είναι ευγενικό να μην απαντάς όταν σε ρωτάνε κάτι. Απάντα!
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 λοιπών η λύση είναι μια . της δίνεις να πιει τσάι και μετά από λίγο της λες πως ήταν δηλητηριασμένο και έχει 10 λεπτά να ομολογήσει τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να της δόσεις το αντίδοτο. Άπλα μετά πες της ότι της έκανες πλάκα.
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Aνοικτή Γραμμή οικογενειακής - συμβουλευτικής θεραπείας : 210.52.34.737 χμ ... αν δοκίμασα να πάω στη συγκεκριμένη "IP" πριν καταλάβω ότι πρόκειται για τηλέφωνο ειμαι σοβαρά γιατρέ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.