Προς το περιεχόμενο

πώς μπορώ να της πω ότι δε θέλω να πειράζει τα πράγματά μου

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ.

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι επειδή έχετε διαφορές ? έχετε τσακωθεί ?

και αν είναι έτσι , σε περίπτωση που κάνει το ίδιο στον γάτο που κρατάς στην φωτογραφία τι θα κάνεις ?

Δημοσ.

μισό .

Δεν βλέπει κανείς οτι δέν υπάρχει λογική σε μια τέτοια κίνηση ?

τρεις περιπτώσεις παίζουν

1. από κακία

2. έχει ψυχολογικό πρόβλημα

3. Τα σπρώχνει για ντρόγκια.

οκ.

και αν είναι έτσι , σε περίπτωση που κάνει το ίδιο στον γάτο που κρατάς στην φωτογραφία τι θα κάνεις ?

Αυτά είναι

Δημοσ.

Βάλε φόλα στο αγαπημένο σου φόρεμα.

black humor... -_-

όντως δεν υπάρχει λογική σε αυτό που γίνεται, γιατί υπάρχουν εκατομμύρια ρούχα που μπορεί να αγοράσει κανείς...

Πραγματικά νιώθω να είμαι σε αδιέξοδο, γιατί, ενώ έχω πάρει την απόφαση ότι δε θα πω τίποτα, φοβάμαι ότι αν δεν πω τίποτα, θα συνεχίσει να το κάνει, κι επίσης όταν δούλευα στο πλαίσιο και είχα παίξει ξύλο με μια, κατέληξα ότι πρέπει να μιλάς από την αρχή όταν κάτι σε δυσαρεστεί παρά να τα τρως στη μάπα...

με την αδερφή μου όμως είναι διαφορετικό το θέμα, γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα να μην τη στεναχωρώ. Δε θέλω όμως και αυτή να με στεναχωρεί.

Δημοσ.

και ρε φιλενάδα προτιμάς να κάθεσαι να σκας μονη σου?

θα περάσουν τα χρόνια και θα σε σαπίσει αυτό.

Δημοσ.

οκ.

δεν ξέρω... και για να είμαι ειλικρινής, δε με νοιάζει για τα ρούχα... απλά αναρωτιέμαι ένας άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο στην ίδια του την αδερφή για τί άλλο είναι ικανός...

κατάλαβες;...

αυτό είναι, χέστηκα για τα ρούχα

Δηλαδή το έχεις σίγουρο πως αν της μιλήσεις θα τσακωθείτε;

ναί θα μαλώσουμε, το ξέρω καλά.

Μην της πεις τίποτα, και άρχισε να παίρνεις εσύ τα δικά της να ισορροπήσετε

το σκέφτηκα, απλά, δεν μπορώ να το κάνω, απλά δεν μπορώ

και ρε φιλενάδα προτιμάς να κάθεσαι να σκας μονη σου?

θα περάσουν τα χρόνια και θα σε σαπίσει αυτό.

άστα να πάνε...

Δημοσ.

Συγκατοικείτε; Αν όχι της έχεις δώσει κλειδιά;

Σε απασχολεί χρόνια και δεν έχεις κάνει κάτι για να μην την στενοχωρήσεις;

Σκέφτηκες ότι μπορεί να θέλει να την προσέξεις,να μιλήσετε ,να σου πει κάτι;

Δημοσ.

Αν τα πραγματα σου ειναι σε ξεχωριστό δωμάτιο που κλειδώνει, αλλάζεις κλειδαριά και κλειδώνεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ (είσαι ή οχι στο σπίτι). Αμα σε ρωτήσει γιατί κλειδώνεις, της απαντας με χαμόγελο οτι "τα πραγματα μου εξαφανίζονται και εχω την υποψία οτι οταν δεν είμαι εδω ανοίγουν την πόρτα και φεύγουν". Ούτε αμήχανες κουβέντες, ούτε τσακωμοί, ούτε άλλες κλεψιές.

Δημοσ.

είναι ικανή να το κάνει και σε ξένους πιστεύω .

θα μπορούσε να κάνει και χειρότερα όπως να κλέψει το παγωτό ενός μικρού παιδιού και να το πετάξει στα σκουπίδια αφήνοντας του παιδικό τραύμα.

Δημοσ.

Καλύτερα να μαλώσετε μια φορά και να σπαστεί. Σε όλες τις σχέσεις πρέπει να μπαίνουν όρια. Δεν γίνεται να υπάρχει καταπίεση μόνο στην μια πλευρά...

Δημοσ.

Καλύτερα να μαλώσετε μια φορά και να σπαστεί. Σε όλες τις σχέσεις πρέπει να μπαίνουν όρια. Δεν γίνεται να υπάρχει καταπίεση μόνο στην μια πλευρά...

έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...