aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδες, περαν του ''καλου'' μου συστηματος που χρησιμοποιω τωρα, εχω και το παραγκωνιασμενο του 2005. Επειδη ο πατερας μου θελει να αρχισει να μπαινει internet και να παιζει και κανα παιχνιδακι θα ηθελα να βαλω μια καρτα γραφικων στο παλιο συστημa γιατι το καλο δεν προτιθεμαι να το παραχωρησω Τα specs του απαρχαιωμενου συστηματος ειναι: Intel pentium 4 3.4ghz 1gb ram 6600gt 512mb Msi mobo http://us.msi.com/product/mb/915GVM3-V.html#?div=Detail 400w τροφοδοτικο Θα ηθελα την καλυτερη δυνατη καρτα (ωστε να αποφυγω bottleneck) και σχετικα οικονομικη. Θα λειτουργει σε αναλυσεις 1280x1024 και κατω.
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Σαν τι παιχνίδια θα παίζει ο πατερας σου ... διότι η 6600GT για απλά πράγματα μια χαρά καρτούλα είναι!!
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Κανα ραλακι. Αλλα το θεμα ειναι να παιζει αξιοπρεπως και τα τελευταια παιχνιδια (η αναλυση ακομα και με τετοιο hardware το επιτρεπει και ενα boost απο λευρας γραφικων δεν νομιζω να εβλαπτε). ΥΓ: Σκευτομαι να βαλω και αλλο ενα giga ram.
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Για την ram θα συμφωνήσω και εγώ ... αλλά με αυτό το επεξεργαστή την αλλαγή κάρτας δεν θα την πρότεινα... θα κρατιέται πολύ πισω η κάρτα και επίσης ο καημένος ο μονοπυρηνος δεν νομίζω να αντεχει παιχνίδια τελευταίας κοπής... δοκίμασε να δεις πως τα παει με την 6600 πρώτα και μετα βλέπουμε!! Μην έχεις όμως απαιτήσεις για υψηλά details ολα Low!! Επίσης ένα πρόβλημα είναι το τροφοδοτικό σου το οποίο δεν μας λες πιο είναι και φαντάζομαι οτι θα είναι καποιο παλιο Noname το οποίο δεν θα είναι για πολλα πολλα!!
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μεσα στην βδομαδα, σιγουρα θα κανω κανα τεστακι σε Dirt 3 με τον παλιο να δω τι παιζει. Αν ειμαι κομπλε οκ, αλλιως θα προτιμησω να δωσω 40-50 ευρω (πακετακι καρτα-ραμ) ωστε να δει εστω και λιγο αξιοπρεπεστερα γραφικα ο father.
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Dirt 3 σε αυτό το μηχάνιμα απλά ξέχνα το!!! Minimum system requirements: • OS: Microsoft Windows XP, Vista or Windows 7 • Processor: AMD Athlon ™ 64 X2 processor with a clock frequency of 2.8 GHz, Intel Pentium ® D processor with aclock frequency of 2.8 GHz • RAM: 2 GB • Hard disk: 15 GB of free disk space • Video: AMD Radeon ™ HD 2000 with 256 MB of graphics memory, a series of NVIDIA ® GeForce ® 8000 with 256 MB VRAM • DirectX ®: DirectX ® 9 • Sound card: compatible with DirectX ® Ουτε ο επεξεργαστής είναι διπυρηνος, ούτε η RAM φτάνει, ουτε η κάρτα είναι κατάλληλη ... ουτε ουτε ουτε!!! Βαριά βαρία να τα βγάλει περα με το Dirt2 που και πάλι δεν το νομίζω!!
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ram-καρτα fixαρονται. Με λιγο oc ο pentium παει 4ghz. Ε, δεν ξερω κι ολας αλλα πιστευω πως κατι γινεται.
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ram-καρτα fixαρονται. Με λιγο oc ο pentium παει 4ghz. Ε, δεν ξερω κι ολας αλλα πιστευω πως κατι γινεται. Εγω από την αλλη δεν πιστευω ότι κατι γίνεται και θα δώσεις τζαμπα τα λεφτά σου!!! Αλλά μονο η δοκιμή θα δώσει δικιο σε καποιον απο τους δυό μας!! Πες μου πιο ακριβώς τροφοδοτικο έχει πανω το pc!! Αν σηκώνει τουλαχιστον την δική σου καλή καρτα να δοκιμάσεις με αυτή μπας και είναι playable!! Ανδ εν την σηκώνει το τροφοδοτικό τότε βάλε το δικό σου!! Είναι κρίμα να δώσεις χρήματα για τετοιο pc τσαμπα!!
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ε, για 1 ώρα την ημέρα άμα είναι να παίζει βάλτον στο δικό σου pc να παίζει να ευχαριστηθεί και λίγο τα γραφικά ο άνθρωπος. Εκτός και αν θέλει να παίζει αρκετά μέσα στην ημέρα...
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το μόνο που θα σου πρότεινα για αλλαγή VGA είναι καμιά 4850 used στα 30-40 ευρώ. Ή ακόμα 3850 με κανα 20αρικο. Τίποτα παραπάνω για αυτό το PC. Μην πας σε καινούρια γιατί με αυτά τα χρήματα θα πάρεις πολύ χειρότερες κάρτες. Και η αύξηση RAM επιτακτική. Για DIRT3 κι εγώ χλωμό σε κόβω...
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μ 'εκαψες πρεπει να ειναι το τροφοδοτικο (5χρονια που λειτουργουσα αυτο το pc μεχρι που πηρα τον καινουριο μου παντως το παραμικρο προβλημα δεν ειχα). Α και μην ξεχναμε οτι ο ανθρωπος το θελει και για αρκετη χρηση ιντερνετ, γι' αυτο δεν του δινω τον καλο. ΥΓ: Δεν πιστευω να λες να πεταξω την 6950 πανω, αυτο δεν παιζει
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μ 'εκαψες πρεπει να ειναι το τροφοδοτικο (5χρονια που λειτουργουσα αυτο το pc μεχρι που πηρα τον καινουριο μου παντως το παραμικρο προβλημα δεν ειχα). ΥΓ: Δεν πιστευω να λες να πεταξω την 6950 πανω, αυτο δεν παιζει Αυτο ακριβώς λέω γιατι είναι ο μοναδικός τρόπος να βεβαιώσεις ότι απο μονη της κάρτα μπορεί να δώσει αρκετο boost ώστα να παίζει κανενα παιχνιδάκι το pc... όχι βέβαια με το 400αρι τροφοδοτικό!!
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν πιστευω να αντιμετωπισει καποιο (λειτουργικο) προβλημα μετα η καρτα, ε; Παντως, εχεις δικιο, λεει αρκετα να το δοκιμασω κι αν δω ικανοποιητικα αποτελεσματα οπως λεει κι ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα, 4850 used. Δεν πιστευω να αντιμετωπισει καποιο (λειτουργικο) προβλημα μετα η καρτα, ε; Παντως, εχεις δικιο, λεει αρκετα να το δοκιμασω κι αν δω ικανοποιητικα αποτελεσματα οπως λεει κι ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα, 4850 used.
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν πιστευω να αντιμετωπισει καποιο (λειτουργικο) προβλημα μετα η καρτα, ε; Παντως, εχεις δικιο, λεει αρκετα να το δοκιμασω κι αν δω ικανοποιητικα αποτελεσματα οπως λεει κι ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα, 4850 used. Αν συνδέσεις το δικο σου τροφοδοτικο και όχι το 400αρι τότε δεν θα έχεις κανενα προβλημα!! Παντως το 400αρι το φοβάμαι ακομη και με την 4850!! Αλλά ειπαμε μονο με δοκιμή θα δεις αν αντεχει!!
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 BTW για take a look! http://www.youtube.com/watch?v=e4Mku6yzdB4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.