Προς το περιεχόμενο

Kingston DDR3/1600 CL9 2x4GB kit 55 ευρώ

defacer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε κόσμε... :)

Edit: To datasheet του προϊόντος από το site της Kingston. Να σημειώσω για να φαίνεται ότι οι μνήμες είναι rated μόνο για 1333MHz στα 1.5V (standard DDR3 voltage), για τα 1600 θα χρειαστεί παραπάνω τάση η οποία εξαρτάται από το τι chipset έχετε.

Βέβαια απ' ότι καταλαβαίνω (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) η απαίτηση για extra voltage είναι στάνταρ στις μνήμες που μοστράρουν ψηλές ταχύτητες ή/και σφιχτά timings (αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ Mushkin 991580 για τις οποίες ισχύει ακριβώς το ίδιο).

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως θα τις αγοραζα, αλλα φοβαμαι πολυ τις επιθεσεις των hackers.. :devil:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ναι το ξέχασα αυτό το θέμα με τους hackers .

Δημοσ.

Ρε guys , θελω να στησω PC με AM3 chipset και τον Phenom II 965 επανω.

Μου κανουν αυτες οι μνημες ή είναι για intel μονο? :fear:

Δεν έχουν σχέση οι μνήμες με τον επεξεργαστή. Αρκεί να είναι συμβατές με την μητρική που θα βάλεις

Δημοσ.

Ρε guys , θελω να στησω PC με AM3 chipset και τον Phenom II 965 επανω.

Μου κανουν αυτες οι μνημες ή είναι για intel μονο? :fear:

Γιατι οχι τον 955 ? δεν έχουν διαφορά ... και τα ~10Ε της διαφορας τα βάζεις σε μια ψήκτρα ...

Δημοσ.

εμενα μου ριξαν ακυρο για παραγγελια που εκανα στις 13.30 και εγινε ΑΠΟΔΕΚΤΗ

Κάνε scan με antimalwarebytes και άλλη φορά αν προσπαθήσεις να κάνεις hacking πίσσα και πούπουλα devil.png

Δημοσ.

BTW, μου τηλεφώνησαν χθες για να με ενημερώσουν οτι έχουν τελείωση και αν θέλω μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία, ή να περιμένω μέχρι την πέμπτη που θα παραλάβουν ξανα.

Δημοσ.

και μενα το ιδιο μου ειπαν ,τον τελευταιο καιρο δεν βγαζω με τιποτα συνενοηση με αυτους (καναν 3 βδομαδες να μου αντικαταστησουν ssd) και ειπα να μην ξαναπαρω τιποτα,χτες τους καταραστηκα και σημερα ειδα το αυτοκινητο τους στη Α.Δημητριου χαλασμενο -ειχε κανει λιμνη βενζινης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...